VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snälla använd reflexer!

Den här årstiden är fruktansvärd när det gäller bilåkning och se gångtrafikanter.

Det är mörkt, det regnar, man får möte med en bil, man blir bländad……och plötsligt så dyker det upp en gångtrafikant från ingenstans och man håller nästan på att köra personen i fråga.

Det är så läskigt…. När jag åker och lämnar Karma på dagis så är det en 30 väg – jag åker 30 eller i lägre hastighet. Eftersom bilvägen är från ett bostadsområde till stora vägen så är det mycket bilar och många gångtrafikanter. Varje morgon sitter jag spänd som en pinne för att inte missa nån på vägen. Det är många coola ungdomar som inte riktigt fattar hur bra och viktigt det är med en bra reflex tyvärr.

Till er alla säger jag bara NI SYNS INTE!!!

Jag funderar starkt på att köpa ett gäng reflexer och sen dela ut så fort jag möter en person vid vägen utan reflex. Helt galet att inte investera i en sån billig grej som faktiskt räddar liv.

Just nu har vi fått in två bra produkter i shoppen och det är en reflex som heter LEDDIS. Det är både en reflex och en lampa i själva reflexen – en superprodukt för bara 79kr.

LEDDIS kan du använda vart som helst eftersom du hänger på dig den, stoppa ner den i väskan/fickan när du inte behöver den. När lampan ej är tänd så fungerar den som en vanlig reflex och då syns du på 125 meters håll – när lampan är tänd så syns du på över 300 meters håll.

Så dagens tips till er alla – köp en reflex så vi bilister hinner se er i tid, tack!

Ulrika


Kommentarer


  1. Carro november 29, 2012 on 9:26 f m Svara

    Superbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna