VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The shop proudly presents Isbjörn Of Sweden!

Äntligen har vi fått in ett av dom bästa märkena som finns på den Svenska marknaden för aktiva barn nämligen Isbjörn Of Sweden!

Dom har funnits på den Svenska marknaden ett bra tag, 2005 grundades företaget och då med varumärket NANOOK. Det byttes sen ut mot Isbjörn Of Sweden när man lanserade varumärket utanför Sveriges gränser.

Framgångsfaktorerna för Isbjörn of Sweden har varit att göra outdoorkläder för barn med samma höga kvalitet som för vuxna och dessutom göra det med omsorg om naturen. Och jag kan säga att det har dom lyckats med – det är riktigt bra kläder och oavsett väder så håller dom barnen varma och torra.

Hos oss kan du köpa alla deras produkter och dom har kläder för barn mellan 0 till 10år. Dom har både varma och sköna underställ, tåliga och varma ytterkläder och underbara mössor, vantar och andra tillbehör, klicka in i shoppen för att se hela utbudet.

Som ett introduktionserbjudande så har vi ett kanonpris på Isbjörn Of Sweden Thin Kiddie overall som är en en mjuk och skön underställsoverall för de allra minsta, den är tillverkad i sportwol som är det perfekta materialet för små barn. Dom har svårt att reglera sin kroppstemperatur och sportwool hjälper det lilla barnet att reglera kroppstemperaturen genom att värma när det är kallt och ge svalka när det är varmt. Just nu kan ni köpa den för 299kr ord pris är 529kr. Erbjudandet gäller till och med 22/11.

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna