VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grattis Anneli – du har vunnit en Ergobaby bärsele!

Nu är tävlingen avgjord!

Den här gången tävlade jag ut ett Startpaket – Ergobaby bärsele original Svart/Camel med ett spädbarnsinlägg värde 1095kr.

Som alltid skulle man svara på en fråga och komma med ett tips. Den här gången var frågan: Vad heter Ergobabys bärsele som har blivit nominerad som Årets Nyhet 2012, svaret är: Ergobaby Stowaway. Tipset ni skulle komma in med var: Vad saknar ni i ”produktdjungeln”, vad är det NI skulle behöva till er själva eller till ert barn som inte går att hitta någonstans. Har ni kanske hittat på en egen lösning på problemet?

Som vanligt fick jag in massor av bra tips – en hel del som ni ville ha finns på marknaden. Som en som var med och tävlade sa: ” det finns allt i produktdjungeln, man måste bara vara en bra sökare” och det stämmer delvis. Oftast vet man inte vad man ska söka på för att hitta rätt, namnen på produkterna heter så konstigt så man har svårt att få till det, tips till er alla GE INTE UPP:).

Jag fick in ett par riktigt bra tips som jag ska föra vidare till våra leverantörer och tillverkare – det här är så bra att ni kunder/användare kommer med tips om vad ni saknar, guld värt!

Som vanligt var det svårt att välja men vi föll för Annelis tips om en bra produkt – som jag faktiskt inte förstår varför den inte finns att köpa när den finns för användning på BB. Så här skrev Anneli:

Svar: Ergobaby Stowaway

Önskar: Jag skulle önska en vagga med genomskinliga väggar. Precis som korgen man får ha barnet i på BB. På BB kunde jag se direkt in till barnet utan att behöva stiga upp och det saknar jag idag när man är hemma. Vi har vaggan bredvid sängen och med genomskinliga väggar skulle barnet kunna titta ut på mig samtidigt som jag kan titta rakt på barnet. Jag skulle känna mig lugnare och jag kan tänka mig att barnet skulle också tycka det kändes tryggare. Det kan ju se mamma eller pappa som ligger på en armsavstånd. Jag är dessutom en av de många oroliga mammorna som tittar till sin spädis många gånger om på natten och en sådan vagga skulle göra att jag sov bättre i om att jag inte behövde stiga upp för att se in i vaggan. Hade någon sålt en sådan vagga hade jag köpt den på direkten. Hade nog kallat den för ”mommys dream vagga” (-: för just nu känns det bara som en dröm.

Varför en ergobaby? Jag har en annan bärsele. Barnet sjunker ihop, trycks ihop och är olyckligt i den. Dessutom får jag rätt så ont i ryggen av den och den skär in i höfterna. Med en Ergobaby skulle jag kunna ut och springa i skogen som hunden saknar så mycket (man kommer inte långt med vagnen när man vill busa i skogen). Dessutom börja igen på olika hundkurser för att stimulera familjen lurviga vän.

Grattis Anneli till din nya bärsele, hoppas ni får nytta av den i skogen tillsammans med hunden!

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna