VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mässa mässa mässa!

Hej på er!

Har varit lite osynlig på bloggen ett par dagar och det finns en mycket bra förklaring till det nämligen – Barn och Baby mässa!

Branschorganisationen Barn & Baby har haft mässa i dagarna tre, här träffas dom flesta Svenska leverantörer, agenturer och återförsäljare för att göra affärer. Här får vi se vad våra Svenska leverantörer har för nyheter att presentera, mycket kommer från den stora mässan i Köln som jag har skrivit om.

Leverantörerna hade en hel del nytt att presentera men det mesta har jag redan bloggat om från mässan i Köln, här kan ni läsa om det, dag 1, dag 2 och dag 3.

Det fanns ett par guldkorn till som jag inte har bloggat om ännu och det kommer jag att göra nu:).

Det första är SMURFARNA – äntligen kommer dom som bebisleksaker, det är Rätt Start som har fått agenturen och nyheterna kommer att komma i mars 2013, så fina!

Smurfar i massor - bitringar, mobiler, skallror m.m.

Superfint babygym med smurfarna, me like:) - obs fortfarande prototyp.

Inom kort kommer vi att få in en ny leverantör i shoppen BabyNord dom har bland annat bärsjalar från Babylonia och då såklart deras bästsäljare Tricot-slen.

Fina nya färger på bärsjalar från Babylonia Tricot-slen.

Bärsjalar är en fantastisk produkt men vissa tycker att det är lite  knöligt och svårt att få till det med en 5 meter lång tygbit. Dom som tycker det men ändå vill bära sitt barn i en sjal så har vi två fina nyheter som underlättar för er.

Baby K´tan Cloth är en bärsjal som redan är färdigknuten och man sätter på sig den och sen stoppar in barnet - kommer i olika storlekar så mamman får sin och pappan får sin pris 550-600kr

Dreamy Dot Sjalsele från 4P kommer också in inom kort till shoppen.

Men den absolut häftigaste och snyggaste nyheten på mycket mycket länge är den nya babyvakten från Padwico – vilken mumsbit!!! Den här kommer att ta marknaden med storm. Modellen heter Padwico 850 och är heldigital har låg strålning, Lithium batterier, vibration, temperaturcheck och sk ”talk-back. Den har allt som en babyvakt ska ha och mer därtill – så enkel att använda – man sätter på den och vips så fungerar allt som den ska utan några inställningar och annat.

Förutom allt det tekniska så är den fantastiskt snygg och modern – påminner om något jag har själv…..;) kolla själv får ni se.

Padwico 850 kommer ut på marknaden i december och kommer att kosta 1299kr, finns i vit eller svart.

Så snygg så man blir alldeles varm i hjärtat - bra jobbat Padwico!!

Under mässan så korades även Årets Nyhet – det är en utmärkelse som vi i Branschorganisationen Barn och Baby har. En Jury samlas där jag är ordförande och vi sitter och tar ut årets vinnare. Det här året var det extra svårt för det var många bra produkter som var nominerade. Den produkt som vann var: Bilbarnstolskoncept från OY Klippan AB. Det är ett bilstolskoncept som består av en separat bas på vilken kan monteras två bilbarnstolar. Basen kan man montera med ISOfix eller bilens 3 punkts bälte. Dinofix (babyskydd) kan användas för ett nyfött barn upp till 13kg. TrioFix kan användas från 9 till 18kg bakåtvänd och framåtvänd med bas och bilens 3 punkts bälte från 15kg till 25kg och utan bas från 15 till 36kg.

Besökarnas favorit utsågs också och det har ni våra läsare kunnat vara med och bestämma – här var det samma nominerade produkter som ni fick gå in och rösta på och vinnaren här var Bulglass från Tröstistar.  Bulglass tröstar barn när det har slagit sig. Fyll själva i glassen med saft, läst eller smoothie och placera den i frysen. När barnet har slagit sig tar du fram glassen, trär på Trösits-kostymen och placerar den försiktigt mot bulan. Efter några minuter är det lagom att låta barnet äta upp glasen – lindring och tröst i ett!

Här är jag med Shama från Tröstisar som tar emot sitt pris på vår Branschfest.

Och här är jag med killarna från Klippan AB som vann Årets Nyhet!

Grattis till er båda!

Ulrika

 


 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna