VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mässdag 2!

Specialutgåva Vinter - avtagbart fårskinnsfoder och matchande handmuff - riktigt cool, ni kommer såklart hitta den i vår shop så fort den finns på den svenska marknaden. ca pris 1695kr

Efter ett par timmars sömn och en riktigt god frukost så var det dags för mässan igen – den här dagen började vi med ett möte direkt på morgonen, med vår leverantör ReiRei. Dom är distributörerna för Ergobaby, OiOi, 7 A.M, Aerosleep, BabyZoo och Buggyweights.

Vi träffades i Ergobabys monter där vi fick se en hel del nyheter och jag säger bara WOW.

Specialutgåva Vinter - avtagbart fårskinnsfoder och matchande handmuff - riktigt cool, ni kommer såklart hitta den i vår shop så fort den finns på den svenska marknaden. ca pris 1695kr

Min favorit - Ergobaby Stowaway - resemodell som är tillverkad av återvunnen polyester med bomullspoplin på insidan - när man inte använder den så packa ner den i lilla väskan, minimal med plats!

Här visar Monica från ReiRei den nya snygga butiksinredningen samt förpackning på Ergobaby.

I Ergobabys monter så fanns även Orbit representerade – fina färger på tillbehör och en syskonsits till vagnen visades upp.

Fina färger på Orbit

Orbit med syskonsits!

Efter Orbit och Ergobaby så var det dags för att titta på OiOi´s nyheter, vi fick se en hel del fina modeller och jag säger bara en sak – FÄRGER! Vi kommer att få se Buffalo få fler färger och så kommer dom att få in en hi-fashion väska som är en skinnväska med lackstuk i en härlig rosa färg – kolla klicka här får ni se.

Jag och Monica från ReiRei med min favoritnyhet från OiOi

När vi var klara så gick vi en runda innan det var dags för nästa inbokade besök och då fick vi se den här godbiten från Babyzen. Riktigt häftig vagn, minimal ihopfälld – enkel att fälla ihop och fälla upp, vi har postat en film på vår fb sida, klicka in här för att se den ”live”.

Här ser ni vagnen ihopfälld och uppfälld - får se om den hamnar på Svenska marknaden.

En annan smart sak som vi hittade var en adapter som man kan koppla på sitt babyskydd och vips så kan man använda den ovanpå kundvagnen – ett slags Travelsystem i matvarubutiken, smart!

Klicka på sitt babyskydd direkt på kundvagnen, äntligen får man plats med matvaror i kundvagnen och inte "bara" ett barn med tillbehör:)

Ibland får man titta med dom ”små” ögonen för att hitta godsakerna – här hittade vi en liten godsak. En slags ”grepper” som är gjord i ett härligt mjukt silikon material som är såklart godkänd enligt alla regler, PVC fritt, BPA fritt. Sätt på den på vilken nappflaska som helst och barnet kan enkelt greppa flaskan. Perfekt för små händer och kliande tandkött då även den är perfekt som bitring. Me like!

Smart och kul grej tycker jag! Vi försöker få någon av dom svenska distributörerna att ta in den till Sverige.

Sen var det dags för att träffa Nuna – dom har sin underbara babysitter Nuna Leaf. Dom kommer nu att utöka sitt vagnsortiment med en vagn med vändbar sits och som man kan använda från födseln tack vare att man kan koppla på en liggkorg, riktigt snygg – den här kommer att bli riktigt bra. Vagnen heter Nuna IVVI och beräknas landa i butik april 2013.

Nuna IVVI

Förhoppningsvis så får vi se fler färger på Nuna Leaf – här kommer lite förslag….rosa mmmm

Fina färger på Nuna Leaf - vilken är er favorit?`

Efter Nuna så var det snabba steg till nästa möte Chicco – här fick vi se nya färger på Chicco Liteway och att deras vagn Echo har blivit testad och godkänd till 22kg!!!! Det tackar vi för, äntligen en vagn som är godkänd över 15kg!

Nya färger på Chicco Liteway - kommer till mars/april 2013

En riktig godbit - Chicco Liteway Special Edition - Liteway Denim, snygg!

Chicco Echo godkänd för barn upp till 22kg, 1295kr

Här kommer ett inlägg till min kära dotter som ÄLSKAR Barbapapa – Karma titta vad mamma hittade:)

Vi hälsade på en svensk leverantör som ställde ut på Kind und Jugend för första gången – SEGR. Dom gjorde succé vilket är jättekul! Mikael Sedin som är en av grundarna till företaget är min gamla arbetskompis.

Dom är leverantörer till en unik matstol som är såå cool samtidigt den är riktigt skön för små rumpor. Det är två tjejer som heter Linda Jonsson och Anna Johansson och dom är utbildade inom industridesign och har gjort ett examensarbete och det blev den här kanonprodukten – Ergo Saddle Chair.

Matstolen passar barn mellan 6månader och 6år och har en perfekt sits som gör att benen sätts över själva sitsen som på en liten häst – det blir en öppen sittvinkel och gör att ryggen håller en naturlig svank vilket ger mindre tryck på ryggraden. Det är mycket bra för barnets höftleder (alla vet att grodsitsen är bäst för barnet) samtidigt som den förbättrar barnets balans. Sittrycket blir mindre och det gör att cirkulationen blir avsevärt mycket bättre och även då sittkomforten. Sen att den är skitsnygg och tuff gör ju bara saken bättre – kommer att kosta ca 1995kr

Jag och Mikael tillsammans med stolen Ergo Saddle (och en docka:)

Förstagångsutställare på mässan var också svenska leverantören Elodie Details – ännu en svensk design som gör succé på Kind und Jugend så kul!

Här är jag och Dimitri från Eldodie Details - snart (väldigt snart) har vi deras varor i vår shop!

Dagens mässdag avslutades i BabyBjörns monter där dom hade lite kvällsmingel. Jättekul att träffa kollegor och gamla arbetskompisar alla svenskar som var på plats på mässan var där! Vi fick även se deras nyhet BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft – vi kommer att vara först ut i Sverige med denna nyhet – ni kommer att kunna förbeställa den i shoppen från och med 25/9. Mer info kommer….

BABYBJÖRN Babysitter Balance soft

Här är det mingel på BabyBjörns cocktail party - här är jag tillsammans med Tina från Bonti, Linda från Big Baby och full styrka från Babyplanet!

Såklart att grundarna och ägarna Björn och Lillemor Jakobsson var på plats!

Jag träffade även Lena Hedö som är informationschef i branschorganisationen Leksaksbranschen samt ansvarig utgivare och redaktör för branschtidningen Leksaksrevyn.

Här tillsammans med Hans från Big Baby och Erik Jonzon från BabyBjörn

Efter en låååååång dag med många intryck så är det inte konstigt att man blir trött – det är tur att våra leverantörer har sköna möbler som vi kan vila våra trötta ben och fötter i.

Duygu passar på att vila ut i BABYBJÖRN Balance Soft....

...och jag i en Nuna Leaf.....dom små har det bra:)

Hoppas ni hänger med i morgon också!

Ulrika

 


Kommentarer


 1. Nathalié - Äntligen Gravid september 16, 2012 on 8:03 e m Svara

  ååh vad fina Barbapapa sakerna var!

  • ulrikatrendspanar september 17, 2012 on 6:46 f m Svara

   Ja visst var dom fina:)

   Ulrika

 2. Elle oktober 4, 2012 on 5:02 e m Svara

  Men vad fin den var med päls!

 3. Madelen mars 12, 2013 on 10:26 f m Svara

  Vad är skillnaden på Chicco Liteway 2013 kontra 2012? Förutom nya färger dvs…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna