Tävling vinn Axkid Bilbarnstol Kidzofix!

Hej!

Nu kickar jag igång nya säsongen med en höjdartävling i bloggen – den här gången så tävlar jag ut 2st bilstolar!

Bilstolarna jag tävlar kommer från Axkid och är deras flaggskepp nämligen stolen Kidzofix, värde på stolen är 3995kr.

Axkid Kidzofix 3995kr

Stolen är en kombistol och har IXOfix fästen för enklare och säkrare montering. Förutom det så är den unik i sitt slag -Kidzofix har ett patenterat integrerat självjusterande fempunktsbälte. Det betyder att bältena spänns fast runt barnet och huvudskyddet följer med varje gång man sätter barnet i stolen!!!!

På andra stolar så får man själv se till att justera bältena och huvudstödet i den takt som barnet växer. Med Axkid Kidzofix kan du skjutsa ett barn till dagis och och ett annat hem och stolen är lika säkra för båda utan att man behöver justera om något utan det gör ju stolen själv – perfekt om man har flera barn i familjen och man hämtar och lämnar olika dagar. Ni kan själva se på filmen här:

Stolen har även en speciell vick-funktion som sträcker förankringsband till optimal inspänning och gör att stolen kan vickas fast i bilens säte, mycket bra då man glömmer bort att spänna bältena på sin stol. Även om den sitter bra vid första monteringen så måste man efterspänna då och då för att få maximal säkerhet (tänk på det ni som har bilbarnstolar hemma, kolla ofta om stolen sitter bra). När det gäller Kidzofix behöver man bara vicka lite på stolen så löser det sig själv.

Behöver jag skriva mer?! Ni förstår ju att stolen är riktigt bra och den kan bli DIN – den här gången har jag fått 2st bilstolar att tävla ut så ni har mycket större chans att vinna!

Som ni vet sen förut så är tävlingen enkel – svara på en fråga och berätta ert bästa sommar/semesterminne.

Frågan är – vad heter den Europeiska teststandarden som Axkids alla bilstolar är godkända i? Ni hittar svaret här genom att klicka här

Sommaren och semestern är över för den här gången (för några av oss, några lyckliga har någon/några veckor kvar). Vilket är ert BÄSTA SOMMAR/SEMESTER MINNE?

Du tävlar genom att lämna ditt bidrag som en kommentar i det här blogginlägget. Tävlingen håller på till och med onsdagen den 29 augusti klockan 23.00. Torsdagen den 30/8 så publicerar jag vinnarna i min blogg. Psst man får välja färg på stolen:).

Lycka till!

Ulrika

 

Kommentarer
737 Kommentarer till “Tävling vinn Axkid Bilbarnstol Kidzofix!”
 1. Therese skriver:

  Ece R44 04. Och mitt bästa sommar minne är från den här sommaren 2012 när jag fick beskedet att alla cancerceller som jag kämpat mot det senaste året var borta och att jag kommer få spendera en till sommar med min fina dotter som blir 1 år om en vecka!

  • Jenny skriver:

   Den heter: ECE R44 04

   Bästa minnet är en varm och solig dag i slutet av maj som tillbringades med sambon och dottern (då 7 månader) och hunden i Julita. Vi strosade runt i fin miljö med gamla hus, blommande äppelträd och hade med oss picknick korgen.

  • Sara skriver:

   Svaret är ECE r44 044.

   Bästa minnet är när vi i början av sommaren äntligen fick träffa vår lilla prinsessa och hålla detta ljuvliga lilla välmående knytte för första gången, vilken lycka! :-)

  • Susanne skriver:

   Svar: ECE R44 04

   Mitt bästa sommarminne är när jag och min son då 3 år gammal var ensamna på en strand vid västkusten!!

   Min dotter föddes 8 veckor för tidigt men har nu vuxit i kapp sina kilon! Hon kommer behöva Axkid Kidzofix bilstol , det verkar vara en säker bilstol!
   Varma hälsningar
   Susanne

 2. carro skriver:

  hej
  den heter ECE R44 04

 3. Anna skriver:

  Mitt bästa sommarminne är från denna sommaren, när jag tagit ett stort beslut för mina två barns skull att lämna pappan till barnen då jag levt under olika former av misshandel. Ett minne som jag alltid kommer att bära med mig och som jag är stolt över, framför allt för barnens skull! Kanske inte det bästa sommarminnet för andra men för mig är det utan tvekan det bästa minnet jag kommer ha i resten av mitt liv!

 4. Joanna Tietianiec skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.

 5. Jisan Rylander skriver:

  Test standarden heter RCE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är att få uppleva den första sommaren med Waldemar, som ofrivilligt barnlösa i 8 år så kom Waldemar till med hjälp av IVF. Jag älskar att se honom upptäcka saker, som att plaska i poolen, äta melon, kolla på myrorna och håva in sand i munnen när vi minst anar det!

 6. Hej!
  Jag vill väldigt gärna vinna bilbarnstolen till min minsting, 10 månader gamla Liam.
  Den europeiska teststandarden heter ECE R44 04.
  Mitt bästa semesterminne är ifrån förra veckan. Det var när buset och nyfikenheten kom åter till min lille busunge efter två dagar på akuten med tarmvred. Att se lyckan i hans ögon när han plötsligt kunde krypa fritt på golvet utan droppställning och sond från näsa till magsäck var ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma! Saker som tarmvred kan man inte förhindra, men att barnen sitter bra och säkert i bilen är något man själv kan fixa! Gärna med lite hjälp… 😉
  Med vänlig hälsning,
  En lycklig tvåbarnsmamma.

 7. ECE r44 04

  Bästa semesterminnet var nog när LovaLiten 2.5 år drog upp 3 små aborrar med metspö, överlycklig att hon ”KUNDE KÄÄÄLV”.

 8. Lina Svahn skriver:

  Svar:Ece r44 04
  Mitt bästa minne är att vår son vände sig för första gången när solen lyste som mest. Detta gör ett mamma hjärta varmt:-)

 9. ECE r44 04 heter den europeiska standarden!

 10. Sarah skriver:

  Alla bilbarnstolar är givetvis godkänd enligt ECE R44 04, den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet.

  När hela familjen är samlad och man ser barnen leker och skrattar.
  Då är de som bäst

 11. Bästa sommarminnet so far är när lillan för första gången, helt överlycklig, fick vada i havet och hur kul hon hade! (8månader)

 12. Cecilia skriver:

  Svaret på frågan är: ECE r44 04
  Mitt bästa semesterminne kommer bara från här om veckan när jag, min sambo och vår lilla 8-månaders tjej var ute och plockade kantareller. Solen sken och jag hade Elsa i bärsjalen på magen. Vi lufsade omkring i skogen och sjöng ”Herr Kantarell” och åt ett och annat blåbär :) Mycket svamp hittade vi också. Var så mysigt!

 13. Linda Tufvesson skriver:

  Hej!
  Vilken fantastisk tävling. Jag vill hemskt gärna vinna bilbarnstolen till min underbara lilla dotter som är 6 månader gammal om några dagar. Jag har varit mammaledig (för första gången) hela sommaren och det har varit skönt och mysigt.
  Mitt bästa minne från sommaren är när Siri, jag och min sambo Magnus var på stranden en av de härliga soliga sommardagar som vi lyckades få. Siri kände på gräset, badade fötterna och tittade på löven som rörde sig i vinden. Man kan inte annat än att le åt den fascination hon visar omvärlden när hon upptäcker den.

  Mvh Linda Tufvesson

 14. Therese skriver:

  Den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04.

  • Therese skriver:

   Bästa semesterminnet för denna sommaren är att Emil fick åka i cykelsadel och gunga för första gången i sitt liv och han älskade det!!!

 15. Sofia strömberg skriver:

  Hej. Mitt bästa sommarminne iår var när jag och min 2månaders gamla dotter flög upp till mina föräldrar (107 mil) för att min mormor och farfar skulle få träffa henne. Min mormors min när hon fick hålla sitt första barnbarnsbarn var oslagbart.

  Svaret på frågan är enligt ECE R44 04.
  Tack för en intressant blogg. //sofia

 16. EVELINA Nordberg skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE R44 04. Vi var och prova denna häromdagen och blev stormförtjusta!
  Bästa sommarminnet är denna sommaren då jag fått uppleva den med min älskade lilla tös som nu är 5 månader. Att se henne skratta, plaska i poolen och mysa på gräsmattan är det bästa jag kunnat uppleva. Värdesätter varenda sekund med henne.

 17. Denise rönn skriver:

  Teststandaren heter ECEr 4404.
  Med vänlig hälsning, Denise rönn

 18. Svar:ECE R44 04 Bästa sommar minnet från i år är när vi hela familjen seglade med Goa vänner på underbara västkusten, njöt av härligt väder, skaldjur och fantastiskt umgänge. Vid läggning en av kvällarna utbryter vår dotter Tea 5år, när hon och kompisen krupit ner i sin koj- Mamma jag önskar att detta aldrig tog slut! Underbara unge

 19. Linda Tufvesson skriver:

  Just de glömde ju skriva standarden :) Var så uppe i minna sommarminnen. ECE R4404 är det ju.

 20. Frida Poulsen skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  Bäste semesterminnet är när dottern Lovisa 6år för första gången galopperar. Galoppen gick i full fart över en nyslagen åker under strålande sol på en minishettis. Lyckligare tjej gick inte att hitta efter det, helt klart en av sommarens mest skrattfyllda dagar! :)

 21. Weronika skriver:

  ECE r44 04

  Bästa minnet från sommaren i år är när min lilla dotter på 3 månader började skratta högt och det var hemma i vår trädgård på altanen :)

 22. Petra skriver:

  ECE R44 04
  Bästa minnet är lyckan jag såg i min dotters ögon när hon lärde dig cykla i juli <3<3<3

 23. Emma skriver:

  ECE r44 04 är mitt svar

  Vår lilla flicka är 6 månader nu och vårt bästa sommarminne var när solen började titta fram och det började bli varmt ute, grönskan tittade fram och även hennes runda tefats gunga som flitigt används i sommar hängandes under körsbärsträdet, premärturen och som också vart vårt bästa minne var under trädets blomning, åhh så vackert och underbart!! Elsa älskar denna gunga och så fort solen tittar fram så är vi ute och gungar i den ännu sköna sommarsolen!

 24. Jasmina Salem skriver:

  Ece r4404!
  Bästa minnet är när sonen som blir 2 nästa månad skulle fika i sin mysiga nya morgonrock på ute badet (den ända veckan de va sol och få bodde vi nästan där! Blev ingen utomlandsresa för lillebror är bara 4 månader). Elias fick på sig sin gosiga morgonrock och en nybakad pizzabulle i handen och saft i andra men de passade tydligen inte så vår kära son gick raka vägen ner i poolen igen!! Har solen kommit fram får man passa på tyckte han :))

 25. Sara Henriksson skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är första sommaren med min dotter (då 9 mån) och min brorson (då 4 mån) för första gången fick plaska tillsammans på landet i barnpoolen, så lyckliga de var kusinerna! :)

 26. Ellen Nore skriver:

  Stolen är godkänd av ECE r44 04

 27. Charlotte skriver:

  Det bästa sommar minnet är när vi kommer till fredrikshavns badhotell. Min 2 åriga son Lucas står i hissen och ser vart vi är på väg. Då vänder han sig mot mig och säger.
  – Oh mamma! Tack så mycket. Jag älskar dig!!
  Då började jag nästan gråta kan jag säga 😀

 28. Marlene Johansson skriver:

  Stolen är godkänd enl. ECE R44 04!

  Bästa ”sommar” minnet är helt klart att vakna upp bredvid min underbara son, född i maj på ”sommarens varmaste dag”. Finns inget som kan ta den känslan ifrån en, det är underbart att vara mamma!

 29. Sandra Carlsson skriver:

  Bästa sommarminnet är att se sonens glädje på Liseberg:) !
  Stolen är godkänd enl ECE R44 04.

 30. Linn Friberg skriver:

  ECE r44 04

  Ett semesterminne som gör mig lycklig är när vi vaknar tidigt en morgon efter att ha landat på Aruba sent kvällen innan. Klockan är strax före 6 & solen är på väg upp. Eftersom vi inte kan somna om pga tidsskillnaden går vi upp. Lyckan är total när vår son, Viggo 18 månader får syn på vågorna i havet. Innan någon av oss hinner stoppa honom så har han slängt sig i vattney med kläderna på & tjuter av glädjeskratt. Vad är bättre än att se sina barn lyckliga?!

 31. Maria Bergström skriver:

  Den Europeiska teststandarden heter ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet från i sommar är att jag har fått spendera hela två lediga månader tillsammans med mina käraste; sambon och vår snart 10 månader gamla son som är såå nöjd med livet =)

 32. Sara skriver:

  Mitt bästa sommarminne från den här sommaren är än så länge när vi åkte på scoutläger och bodde i tält. Jag, sambon och lilleman på 5,5 månader i tält tillsammans och det fungerade toppenbra! Lilleman var god och glad på dagarna och sov sött i egen ”sovsäck” på nätterna mellan mamma och pappa. Jag var nervös innan vi åkte men allt flöt på precis som om vi vore hemma.

  ECE R44 04 heter den senaste europeiska teststandarden.

 33. Jennifer Skoog skriver:

  Deras stolar är godkända enligt ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet är helt klart min dotters födsel som inträffade i torsdags.
  Kan inte tänka mig att jag kommer vara med om något som kan slå det.

 34. Valentina skriver:

  Svaret är: ECE r44 04

  Bästa sommarminnet är nog alla mina somrar som liten då vi var i min pappas hemby Idre och på Idrefjäll. Jag spenderade hela dagarna i stallet och hjälpte till för att kanske, om jag hade tur, en gång i veckan få följa med på en tur upp bland fjällen och sjöarna.. Åh vad bekymmerslöst livet var som barn! ^^ Önskar mina barn samma mysiga somrar, men här i betongen i Stockholm är det rätt så svårt.. Men man gör det bästa av det man har ♡

 35. Filippa Svensson skriver:

  ECE r44 04 är svaret på frågan.

  Bästa sommarminnet var när vår tvååring räknade till sex helt utan förvarning. Tidigare har det va,rit 1, 7, 12, 4, 10 osv. Nu var det 1-6 rakt av! Så stolt =)

 36. Johanna P. skriver:

  Svar på frågan: ECE R44 04

  Bästa semesterminne:
  Vi var i Varbergs camping och då en kväll min man började leka med snusdosetten. Han knackade den några gånger på bordet och jag blev väldigt irriterande. Han skrattade och sa: du är gravid, då går vi och köper ett grav.test! Jag var arg – brukar inte bli så annars – och sa, jag tror inte det. Men vi köpte en test ändå som jag har kissat morgonen efter och det blev POSITIVT! Nu vi väntar vår första barn som ska föddes i januari. Kan inte bli bättre med sommaren är det här! :)

 37. Mia Nordin skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet EVER var den 1 Juni då min älskade lilla dotter Lilo kom till världen! <3

 38. Vikas Sidhavatula skriver:

  ECE044/04 heter Europeiska Standard som Kidzofix är godkänd i.

  Bästa Sommarminne är när Neel 3 mån gammal började skratta första gången medvetna. Ahhh vad underbart den leende var.

 39. Ida Berg skriver:

  ECE R44 04. Vårt bästa/roligaste minne. William 2,5 års kommentarer till en död kackerlacka i Spanien. ”den är glad…” Nej det är den nog inte. ”…den är arg den är full”. Vad får de allt ifrån liksom!

 40. Anna skriver:

  Godkänd enl ECE R44 04
  Det finns så många härliga sommarminnen men ett minnesvärt var när vi var med vår 2 1/2- åring i Eskilstuna på Parken Zoo. Första frågan när vi berättat att vi ska till djurparken var ”Finns det dinosaurier där!?” – Nej. ” Men det kanske finns vampyrer?!” -Nej. ”Men vart e kossorna då…?” (Vi bor brevid en bondgård så kor ser vi dagligen…)

 41. Jeanette Höglin skriver:

  Hej! Den Europeiskka teststandarden heter ECE R44 rev 04. Mitt bästa semester minne är när min son skulle döpas, och då prästerna numer vänder barnet nedåt dopfunten, så började Alwin 8 månader, att plaska med händerna och undersöka vattnet, så det sprutade! Alla fick sig ett gott skratt och sedan förlängde solen vår dag ,och vi var så tacksamma att även vår familj som bor längst ifrån oss, i Oslo, kunde dela dagen med oss, det gav sådan värme och kärlek, till oss som bor ända uppe i Östersund! :) En toppen dag med ett solskensbarn! :) Nu önskar vi oss denna bilbarnstol(färg lila), så att vår son kan färdas säkert i det väglag och klimat vi befinner oss i,och under så lång tid här uppe i norr! Det känns otroligt viktigt för mig att ALLA barn som befinner sig i trafiken skall färdas säkert! Å Upp med tummen till Trafikverkets strävan mot NOLL tolerans! Ha en fortsatt trevlig sommar! / Jeanette

 42. Karin skriver:

  vad heter den Europeiska teststandarden som Axkids alla bilstolar är godkända i?
  Svar: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är när man vaknar uppe i Dalarna hos mina svärföräldrar. Fåglarna kvittrar, solen skiner, vår son Charlie har det bästa morgonhumöret och vill ligga inne hos farmor och morgonmysa. Jag släpper ut hundarna som har 50 ha att springa på och sätter mig på farstukvisten och tar en kopp kaffe. Det är kvalitétstid när man till vardags bor i sthlmsbetongen =)

 43. Veronica Lindqvist skriver:

  ECE r44 rev 04 är standarden.
  Årets bästa sommarminne är vår första familje-bilsemester. Vi satte vår då 3,5 månader gamla son i bilstolen, packade in hunden och alla våra grejer och bilade Skåne-Luleå (sisådär 150 mil). Resan i sig var ett fantastiskt äventyr med många mat- blöjbyts- och rastpauser, och när vi äntligen var framme fick vår son träffa våra mycket saknade släktingar och vänner.

 44. Susannah Lundqvist skriver:

  Svar: ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är från när barnen fick sin första mjukglass. Solen sken och vi satt tillsammans i gräset. Glassen smälte och barnen var kladdiga från topp till tå. Så där härligt kladdiga som barn får vara. Efteråt vadade vi i vattnet vid strandkanten med kläderna på. Barnen älskande att se den vita glassen blandas ut i vattnet. Själv älskade jag varje sekund jag fick njuta av att se barnen plaska och leka, obegränsat och utforskande utifrån sin egen lust o vilja.

 45. Rebecca skriver:

  Svar: Ece r44 04

  Bästa sommarminnet från denna underbara sommar, min första som mamma, måste vara när jag för första gången hörde min son skratta. Ett sånt där hjärtligt barnskratt som får alla bekymmer att försvinna :)

 46. MADELENE skriver:

  ECE r44 04.
  Bästa minnet var när manen höll sin första semester dag ihopa med mej och min dotter på 1,2 år <3

 47. Helena Granlund skriver:

  ECE r44 04 är den europeiska standarden.

  Bästa sommarminnet är dagen när lilla Linnea (3,5 mån) själv vänder sig från ryggläge till magläge på filten på gräsmattan. Solhatten åkte av i farten! Hon var så glad och stolt och hon och jag skrattade ikapp.

 48. Sara Lindgren skriver:

  Svar på frågan: ECE R44 04.

  Det bästa med den här sommaren var att dom började bygga på vår utbyggnad av huset så att alla i familjen får ett eget rum :) Dock är det ej klart men på god väg! Sen dom få dagar man har kunnat bada 😉

 49. Cecilia Aronsson skriver:

  Svar på frågan: ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vi var på Tosselilla sommarland och sonen tyckte det var jättekul med alla aktiviteter. Vi tänkte att han kanske var för liten för karuseller men han älskade det och ville åka ”me, me” (mer), särskilt populärt var griståget som även jag gillade som liten så det var nostalgiskt.

 50. Cecilia Karlsson skriver:

  Bilstolarna är godkända enligt ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är helt klart hela denna sommar.
  Min första sommar som mamma till en 3 månaders plutt :)
  Glädjen i hans ögon när han ser mig…

  Bästa som finns!

 51. Thea Alajärvi skriver:

  ECE R44 04.

  Det bästa i sommar har varit att få se våran dotters utveckling och allt vi har kunnat hitta på. Det har gått väldigt fort men vad kul det är att få se hur hennes personlighet sakta växer fram. Hon älskar att vara med och är riktigt nyfiken så vi har kunnat åka ut på lite små utflykter. Hon har också sagt mamma och pappa, det smälter våra hjärtan!

 52. Jenny Sjöstrand skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är när vår dotter på fyra månader ligger på en filt ute och glatt ”ylar” åt vinden, storasyster på två år kommer förbi frågar oss vad lillasyster gör, sen lägger hon sig bredvid och ”ylar” hon med, varpå båda tjejerna börjar skratta lyckligt

 53. Anna Bjurmell skriver:

  Den europeiska teststandarden för stolen heter ECE R44 04.

  Vi hade vår första semester som familj i stugan på Åland den här sommaren.
  Sonen på snart 7 månader fick åka färja, titta på havet, åka viltsafari och höra vinden susa i skärgården.
  Det var ren och skär lycka att se vår son njuta av naturen på det sättet för första gången!

 54. sofia skriver:

  Svar på frågan: ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är en dag när vi var ute på sjön i stugan med båda barnen (2.5 år och 4 månader) glada och nöjda, solen sken och fiskarna nappade :)

 55. Pernilla skriver:

  Den europeiska teststandarden heter ECE r44 04.

  Detta är min sista hela sommar som mammaledig och jag känner verkligen hur viktigt det är att ta tillvara på varje stund.

  Många fina minnen med roliga utflykter men framförallt vardagens små mirakel, ett nytt ord eller minstingens första ansats till att krypa!

  Det är detta som gör livet värt att leva!

 56. Linnea. skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE R44 04.

  Det allra bästa sommarminnet man kan få är att se tillbaka på sommaren som har gått och tänka på att vi INTE spenderade den i soliga och varma Kroatien (som vi brukar då min sambo är halvkroat) utan hemma i Sverige och att det var den regnigaste sommaren i mannaminne men ändå den BÄSTA någonsin eftersom vi fick spendera den med vår underbara dotter som vi fick kämpa i flera år och två IVF för att få! <3! Kroatien finns kvar och nästa år åker vi bil ner igen (eftersom jag är flygrädd) och då hade det varit toppen med ny bilstol (eftersom vi är fattiga studenter) till lillan som håller på att växa ur babyskyddet, nästan åtta månader gammal! :)

 57. Anu Joelsson skriver:

  rätt svar: ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är tveklöst att mina föräldrar från Estland, min syster med familj från Uppsala (hon har bott i Vancouver fram till nu) och vi var samlade för första gången sedan 1998. Det var en Midsommar att minnas!!!

 58. Kristin skriver:

  Svar på frågan är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är de dagar vi kunnat ligga ute på en filt i gräset och lekt och myst med vår 4-månaders bebis! Helt oslagbart!

 59. Erika Harfeldt skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vår fina son född den 120304 döptes i sommar. Han var på ett strålande humör och charmade familj och vänner med sitt lugn och sina leenden. Underbart när alla nära och kära är samlade för att fira det bästa som hänt oss, nämligen vår nya familjemedlem!

 60. Sandra W skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden..

  Mitt bästa sommar minne från nu i sommar är när vi satt i bilen på väg till Strömstad på campingsemester (ca 30mil) Efter 10 mil blev min dotter Nea på 6 ½ månad lite kinkig och vi letade efter ett ställe att stanna på vägen för att ta upp henne ur stolen. Efter några minuter och några tårar senare tittar jag på henne och hon kollar mig rakt in i ögonen och säger MAMMA för första gången..
  Det var inte bara Nea som hade tårar i ögonen efter det kan jag säg:)
  Det gjorde inget att vi hade jättedåligt väder hela semester veckan för nu säger ju Nea mamma:)

 61. Marie skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sommarminnet för iår är när jag o mina små (3 mån o 6 år) va på High Chaparral och hade så roligt med Lucky Luke o alla andra. Min lille skrattade då oxå för första gången. <3

 62. My skriver:

  ECE r44 04 heter standarden.

 63. Jilena von Corswant skriver:

  Stolen är testad & godkänd av enligt ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne var när min älskade dotter valde att komma till världen i Maj, en sådan häftig upplevelse och att vara mamma till världens finaste lilla tjej. Kommer alltid minnas tillbaka till denna ovanliga men underbara sommar tillsammans med min sambo & vår egen älskade Inez! <3

 64. Elin H skriver:

  Vi har tillbringat sommaren på landet (en stuga i en skogsglänta).
  Bästa sommarminnet för mig är det enkla i vardagen och friheten när barnen kan springa ut och leka i naturen, vi bor i centrala Göteborg i lägenhet annars :) Att duscha naken i regnet, plocka blåbär, lära sig kissa utan blöja, fika ute, baka småkakor, plocka kantareller och lära sig hur man rensar dem, plocka en blombukett osv osv.

  Men bästa kommentaren kom ändå igår på sommarlovets sista dag när min 3-åring ville gå till dagis igen och jag försökte förklara att hon skulle börja på dagis den kommande dagen.
  Hon skrek ” Jag vill det!! Hejdå!! ” varpå hon smällde igen dörren till sitt rum.
  Det var den sommaren det och nu längtar vi tillbaka till dagis och alla kompisarna där :)

  ECE R44 04 är den europeiska standarden

 65. Yllka skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden!

  Min bästa sommarminne är födseln av min lilla skatt som kom en varm sommarnatt i juli!
  Efter flera timmars värkar fick vi äntligen se vårt lilla mirakel. Den sommaren är därför alltid speciell för vår lilla familj!

 66. Frida skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sommarminnet var när vi skulle bada i havet för första gången. Min 9månaders dotter kunde inte bestämma sig för om det var skönt eller läskigt och stod upp och lät jätte rolig, sa ”åh mamma” uppspelt och ängslig på samma gång. Sen satte vi oss och plaskade ett tag. Det var kul

 67. Fredrik Larsson skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sommarminnet var när min dotter på 4 månader får syn på alla gröna träden ute liggandes i sin vagn och får ögonen till att bli vidöppna och tokstora =))

 68. Jessica skriver:

  Hej!

  Svar: Bilstolarna är testade och godkända enligt den europeiska teststandarden för barnsäkerhet ECE r44 04.

  Mitt bästa sommar minne är inte bara ett minne utan alla fina minnen som jag har när man var liten och var på familje semester och speciellt av min kära bortgångna pappa, som var världens bästa pappa som alltid hade tid för mig och mina syskon!

 69. Nina Nylander skriver:

  Svar: ”Alla bilbarnstolar är givetvis godkänd enligt ECE R44 04, den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet.”

  Hej!
  Min sambo och jag har en underbar son på 16månader och vårt andra barn kommer i september. Då vår lilla son är ett underbart energiknippe går dagarna åt att jaga och busa med honom. När kvällen kommer och han lagts tänker min sambo och jag alltid att vi ska hinna med lite egentid men då graviditeten tar ut sin rätt och min sambo har ett mycket intensivt jobb ligger vi båda två snarkande i soffan 15 min efter att vår son somnat. :) Därför är mitt bästa semerminne när jag, min son och sambo sitter i bilen påväg upp till Värmland och min sambo mitt i en allsång säger ”Det är en sak jag tänkt på länge, detta är kanske inte det mest romantiska sättet att fråga, men ska vi inte ta och gifta oss nu när det andra barnet kommit och du känner dig återställd igen?”

  Detta kanske inte är så mångas föreställning om hur de vill att deras partner skall fria men för mig är detta helt ultimat. Jag sitter höggravid i en bil och sjunger med till barnsånger med de två som betyder mest av allt för mig och när jag inte trodde jag skulle kunna bli lyckligare så ställs denna fråga! Ultimat lycka och defenitivt det bästa semesterminnet under den intensiva småbarnssommaren.

  Nina

 70. Niklas Blume skriver:

  Stolen godkänd enligt ECE R44 04. Mycket fräck!

  Vårt bästa sommarminne är när vår dotter kom till världen i Juni.
  Hon kommer att passa perfekt i en sådan stol när det är dags.

 71. Julia skriver:

  ECE r44 04

  Ett av de roligaste sommarminnena var när minsta dottern Ruth (6 mån) fattade hur man hoppade i hoppgungan. Aldrig sett en sådan fokuserad blick och så höga hopp förut :) Underbart att se! :)

 72. Sara Öhman skriver:

  ECEr44 04

 73. Maria Ekström skriver:

  ECE R44 04 är svaret på frågan…. och bästa sommarminnet är när min son föddes den 12 Juli i år….

 74. Sofie Hansen skriver:

  ECE r44 04 heter den!

  Mitt bästa sommar minne från denna sommar är när min dotter
  inte vill kliva ur poolen, utan hon vill hoppa i själv från kanten, dyka
  under vattnet! Och man måste ju räkna ner innan hon hoppar i, 1 2 3 Hoppa!
  Hon är 19 månader och överlycklig

 75. Lejla Kronbäck skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska teststandarden :)

 76. Linda skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden!

  Mitt livs bästa sommarminne hände för en vecka sedan när jag fick redan på att jag väntar barn! =) Har aldrig kännt mig lyckligare än nu =)

 77. Lisa Karlbom skriver:

  Det bästa minnet från den här sommaren är utan tvekan att vi fick reda på att vår ettåriga dotter ska bli storasyster! =) Det skulle vara så sjukt bra om vi fick vinna den här fina bilbarnstolen till blivande lilla storesyrran. Håller tummarna. <3

 78. Jennika lind skriver:

  ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är när vi hela familjen är samlade med bad, sol och god mat på vår nya tomt och vi får reda på att vi ska bli fyra i vår lilla familj. Det blir snabbt mellan barnen men så himla underbart. Nästa sommarminne blir med två barn. Imorgon blir det vuxensommarminne. Då får vår familj åka till new york eftersom morfar fyller sextio. Annars hade vi aldrig haft råd. Tack Gud för underbara föräldrar.

 79. Sandra skriver:

  ECE r44 04
  Bästa sommarmnnet. När Olle två månader för första gången kände på gräs. Titta på bilden så förstår du vad ag menar: http://missnuclear.wordpress.com/2012/08/14/sommarminne/

 80. Laura skriver:

  Svar på frågan är: ECE R44 04

  Bästa semesterminnet var nog alla dem fina sommardagar när vi lekte och myst i trädgården med alla fyra av våra barn – i gräsmattan, sandlådan och vattenspridaren med solskin och doftar av färgglada blommor. 😀

 81. Caroline skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är helt klart att ha fått tillbringa den min underbara dotter som blev 6 månader 2/8. Att fått vara med henne hennes första sommar och fått följa hennes utveckling och framsteg. Jag har haft den bästa sommaren någonsin med massor av kärlek!

 82. Ann-Charlotte skriver:

  Hej. Jag kan inte välja ett bästa sommar minne, för alla dagar från det min son föddes den 14 maj fram tills i dag hans 3månaders dag den 14 augusti 2012 är ett minne. Det har ju hänt så underbart många roliga saker med han som är minnen för livet. Men måste jag välja e det hans födsel.

 83. Sandra skriver:

  Hej!

  Svar på frågan: Stolen är godkänd enligt ECE R44 04.

  Det bästa sommarminnet var till en början mitt värsta. Det började med att jag trode jag blivit rejält magsjuk. Bi hade en heldag på Gröna Lund med familjen när jag började må illa. Till slut fick jag springa till närmsta toalett och spy. Sen bara fortsatte det. Jag var så frustrerad, magsjuk på semestern! Tänk om hela familjen skulle bli smittad! Det var hemsk! Det värsta var att illamåendet inte gav med sig. Efter två dygn började jag fundera. Jag gick en promenad till Apoteket och köpte ett graviditetstest. Och mycket riktigt, vi ska få en liten familjemedlem till! Våra två tjejer, 5 år resp 7 månader, ska bli storasystrar! Det ögonblicket, när jag insåg att det inte var magsjuka och såg det positiva testet är mitt absoluta bästa sommarminne! Helt oväntat, men sååå välkommet ändå!<3

 84. Johanna B skriver:

  Svar: ECE r44 04
  Bästa sommarminne: En solig eftermiddag på tomten i nyinköpta huset ätandes smultron med min lilla Alva!

 85. Sandra skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sommarminnet är när Olle två månader för första gången känner på gräs. Titta på bilden så förstår du själv: http://missnuclear.wordpress.com/2012/08/14/sommarminne/

 86. Lisa Örtqvist skriver:

  Standarden heter ECE r44 04. Stolen verkar super!

  Mitt bästa semesterminne är svårt att välja, min dotter Agnes 14 månader har verkligen upptäckt världen denna sommar. Men mest framträdande i minnet är när hon nöjd och stolt som en tupp iklädd galonisar och med en liten hink i handen klev omkring i blåbärsskogen för att sedan slå sig ner vid en stor blåbärsbuske och mumsa så att hon blev alldeles blå från topp till tå. Behöver nog inte tillägga att det inte hamnade några blåbär i hennes hink…
  Lisa

 87. eva skriver:

  alla deras bilstolar är godkända enligt den senaste europeiska teststandarden ECE r44 04 för barnsäkerhet.

  mitt sommarminne är vår resa till stugan på Åland där vår lilla prinsessa, som fyller ett år den 23/8, passade på och tog sina första steg. Ålänningarna jublade =)

 88. Daniela skriver:

  Svaret på din fråga är ECE R44 04, den europeiska teststandarden för barnsäkerhet.

  Bästa sommarminnet, hmmm… denna sommaren är den första med vår lille son. Det har hänt så mycket!Allt från första tanden, riktiga skrattet, att kunna sitta, ta sig fram i gåstolen, badet ute i sjö och ätit första samkportionerna. En annan sak vi har gjort som jag aldrig kommer att glömma är att vi har gått en bit av östgötaleden med barnvagn och sonen sovandes i – då menar jag terräng, vissa bitar fick vi bära vagnen på grund av att det var så många stenar och rötter. Men inte gav vi oss, två timmar senare var vi tillbaka vid bilen och på väg hem. Jag och min man var slitna och trötta av vandringen i skogen, men inte vår son som glatt gurglade, pratade och sjöng i sin bilstol. :-)

 89. Linda Oldin skriver:

  Svaret på frågan är: ECE r44 04

  Det jag kommer minnas mest med denna sommar är mina underbara barn, idag 3 månader och 6 år. Främst så är det den kärlek som en cool liten 6-årig kille kan visa för sina nya lillasyster som jag kommer att ta med mig i minnet. Trodde väl aldrig att han kunde vara så ömsint och kärleksfull som han är med henne. Han pussar, kramar och busar för att få henne att skratta och är den bästa storebror hon kan önska sig. Sen spelar det ingen roll om solen strålar eller regnet öser ner, för när jag ser dessa underbara barn tillsammans är min dag gjord!

 90. Den heter ECE r44 04.
  Vårt bästa sommarmine.. vi har nog flera, alla utflykter till t.ex. djurparker m.m, åkt på kryssning. Alla dagar när dottern är lycklig är mina favoritminnen, haha. :) Håller tummarna att vi vinner, behöver verkligen en ny bilstol med!

  anjahakanson@hotmail.com

 91. Emma Eriksson skriver:

  Svaret: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet denna regniga sommar måste vara när det äntligen var en solig dag så mitt lilla hjärta, nu fyra månader, fick ligga ute på en filt och mysa för första gången. Han snurrade även ett helt varv för första gången då. =)

 92. johana skriver:

  Svar på frågan .

  ECE R44 04

  bästa sommar minnet:

  var när min familj besökte våra släktingar på gotland trodde inte vi skulle kunna åka dit men min mormor sponsrade så vi fick besöka barnens gammelfammo ,fammo,faffa å faster de hade int träffat våran yngsta som är 8 mån.å de hade inte träffat de andra två barnen på ett år ..som är 3 å 10 år..var underbart att tillbringa en del av sommaren hos dem längtar tillbax.

 93. Jessica Wolcher skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är när min son tog sina allra första helt egna steg den 20/6!

 94. Ingrid skriver:

  Svaret är ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är årets första natt i nya husvagnen med två stolta storasystrar i våningssängen och årsfödd lillebror intill mig o pappa. ALLA sov jättegott i sina egna sängar HELA natten!

 95. Kajsa skriver:

  Standarden heter ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet är helt klart att få hålla min son Albert i armarna för första gången och se honom le. Samt att vi på hans femte levnadsdag på vinst och förlust åkte och tittade på en visning – mycket för att testa hans utflyktshumör. Ytterligare några dagar senare blev huset vårt och jag och godingen kommer få spendera föräldraledigheten i eget hus nära skog och vatten, istället för lägenhet.

 96. Sandra skriver:

  ECE R44 04

  För min del är det svårt att välja bara ett bästa sommarminne med tre barn. Man har liksom ett bästa sommarminne för varje barn, som när vi badade ute första gången i år och dottern på 4 år utbrister: Mamma det är ju kallare än frysen, för att sedan bara slänga sig i och bada som om det vore hur varmt som helst. Eller när andra dottern, nu 5,5 månader vände sig första gången från rygg till mage och hon hon fick en min som är svårt att beskriva men i stil med ” nu har jag gjort något som är bra men hur”. Eller när grabben på 5 år, som är så stooor och självständig och som absolut kan allt själv gick fram till en bekants dotter, som är barnvakt emellanåt, och säger att han tycker om henne och ger henne puss och kram men att hon inte fick säga något till mamma.
  Med barn har man miljoner av roliga och underbara minnen. Detta är bara några i mängden.

 97. catherine Åslund Oppegård skriver:

  Svar: ECE R44 04 heter nya europeiska standarden

  Vårt bästa sommarminne var när vi tog ut vår Brio gåvagn till vår son ut på gräsmattan och han kunde då gå, skratta och ramla i gräset utan att göra illa sig. Det var en magisk dag för honom! Och för oss som tittade på =)

 98. Charlotte skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är den bilsemester vi gjorde nu i somras med våra barn som är 2,5 år och 4 månader. Vi gjorde så många roliga saker och jag kommer aldrig glömma hur förälskad min dotter såg ut efter att ha fått krama Emil i Lönneberga ”på riktigt” på Astrid Lindgrens värld!

 99. Theresia skriver:

  ECE R44 04

 100. Yenny skriver:

  ECE R44 04

  Mitt/mina bästa sommar inne är då vi (min fru och vår dotter snart 2 1/2 år) kunde vara på stranden tillsammans för ett par veckor sedan. Ser hennes glädje framför mig där hon skuttade i sanden och strandkanten. Hon sjöng samtidigt Tommys ”jag är lycklig ur En Pippi Långstrump film. Underbart att tänka tillbaka till eftersom jag nu ligger inlagd och sängliggande på obestämd tid på prenatal i väntan på lillebror. Han är beräknad att komma först om 2 månader. Ledsamt att vara ifrån familjen.

 101. Louise Lindblom skriver:

  Svar på frågan är; ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är helt klart när min dotter föddes. Efter 9 långa månader kom hon äntligen ut till oss.
  Denna stol skulle bli perfekt att ha när hon vuxit till sig lite.. och de gör dom små minst sagt fort!

 102. Magdalena Värn skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sensommarminnet hittills i år var ett ganska spontant besök på High Chaparral igår. Vi bor nära och har gratis entre. Det var inte mycket folk men alla aktiviteter är igång. Vi sprang på sonens kompis m familj så barnen kunde leka i lilla staden, råna banken och allt annat tillsammans. Alla barn från 10 månader till 10 år var nöjda och glada hela dagen. Så mitt bästa tips: ta en sen semesterdag och åk till temaparkerna när högsäsongen är slut!
  Skulle vara kul att testa en ny bilstol. Våran är bra men vi behöver en till bil nr2 med..

 103. Carolina imsen skriver:

  ECE E44 04
  Mitt bästa sommarminne?
  Beror på med vilket sinne…
  Kanske menar du med smaken?
  Helt klart jordgubbarna jag fick av maken!
  Eller vad för gott man doftat?
  Allt från grill till blommor medan man softat.
  För ögat skulle det nog vara
  Min lilla dotter, lilla söta rara
  Med känseln är det nog dock
  Havsbadet, trots att jag fick mig en kall-chock!
  Av de fem sinnena saknas nu bara ett,
  Det som man i decibel ofta mätt.
  Ett ljud som kan få vem som helst att må?
  Min lilltjejs joller, det kan inget slå!
  Sorgligt nog är sommaren snart slut,
  En ny axkid vore ju ett sjukt bra avslut!

 104. Anneli Gisselson skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Vårt bästa semesterminne är när min son ”dansade” sittandes i vagnen in på Furuvik till ingångsmusiken de har i början av parken! Han riktigt lös, förtrollad av sagomusiken :)

  Kram,
  Anneli

 105. Heidi Juntura skriver:

  Den europeiska teststandarden heter ECE R44 04.
  Ett minne för livet den här sommaren är när min son Anton för ett par veckor sedan bestämde sig för att börja gå själv. Den dagen var det kallt och regnigt ute och det blåste precis som på hösten. Trodde ärligt talat att sommaren var körd. Jag stod och lagade lunch medan Anton satt i köket och lekte med sin leksakstraktor. Så hör jag honom skratta och vänder mig om och ser honom stå böjd och hålla händerna på golvet. Då reser han sig plötsligt upp och går några staplande steg mot mig. Den glädje och stolthet som lyste i hans ansikte och säkert i mitt med (blandat med förvåning) fick hela dagen att lysa upp. Att bli förälder är det bästa som hänt mig!

 106. Eva Langwagen skriver:

  Svaret är ECE r44 04
  Mitt bästa sommarminne från denna sommaren måste ha varit min 10 månader gamla sons lyckliga tjut och miner när han fick ”rida” på Della, en liten shettis, för första gången !
  Varken långt hemifrån eller någon typisk semestergrej, bara en såååå fantastiskt glad pojke och därför något vi aldrig kommer att glömma!

 107. Emma Karlsson skriver:

  Hej! Svaret är: ECE r44 04

  Mitt bästa sommar/semesterminne är från förra sommaren.. Jag var gravid med vårt första barn och hade gått över tiden en dag och sambon som är väldigt otålig lägger upp ett schema för vad vi ska göra kommande vecka för att bäbisen ska komma ut.. Vi hade fullspäckat schema hela veckan med både båtturer, bad och lek, skogspromenader med svampplockning, fiska och självklart gå i trappor också för det hade han läst var bra om man ville sätta igång förlossningen.. Det var verkligen superkul att hitta på så mycket saker och det var så underbart att se hur han ansträngde sig för att hans lilla dotter skulle komma ut till världen… Tyvärr ville hon inte titta ut när veckan var slut men 2 dagar senare kom hon ut, den lyckligaste dagen i våra liv! Och oj vad roligt vi hade det! :)

  Hälsningar Emma!

 108. Therese skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnena har varit att se glittret i min dotters ögon när hon utövat sina nya färdigheter – krypa och ställa sig mot diverse olika möbler och annat. För att inte tala om baden de varma dagarna… Men jag gissar att vi kommer uppleva mängder av fina sommarminnen i september när vi ska åka iväg på semester för första gången med lilltösen. Det blir riktig familjecharter, och vi längtar massor!

  Vi kikar för övrigt just nu på denna typ av bilstol, och det vore GULD att kunna inhämta just en av dessa!

 109. annikaduckmark skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sommar minnet är vår vecka med hela familjen i Tunisen. Bad, sol och lata dagar.
  Tack för rolig tävling

  Annika

 110. Linda skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är här och nu. Njuter varje dag av min som närmar sig två månaders ålder. Extra speciellt var de första timmarna i sonens liv; när han las på min mage efter förlossningen, första natten när jag och sonens pappa inte sov en blund utan bara låg och tittade på underverket.

 111. Jerry Tedevall skriver:

  Hej. Standarden heter ECE r44 04.
  Vårt värsta semesterminne är också vårt bästa. Vi hade hyrt en stuga i Blekinge för en vecka och barnen fullkomligen längtade och tjatade om när ska vi åka osv. Sen var det dax men snacka om bakslag. Efter 2 timmars resa( med en 6-åring, en 4-åring och en 5 veckors knodd)kom vi fram till stugan som skulle vara naturnära och mysig. NEJ. Gammal, sliten och full med fuktfläckar och mögel. Vad gör man en söndagskväll klockan 20.00 mitt i högsemestern. Kör hem igen? Nej vi ringde runt som galningar men inga träffar. Alla stugor var uthyrda. Sista utvägen- vi ringer Ronneby brunn- kosta vad det kosta vill. Lagom till läggdags för våra tre små kommer vi till hotellet. Efter allt som hänt kändes detta som himmelriket. Så det blev tre underbara hotelldagar med bad, god mat och en rejäl portion avkoppling. Som vår mysiga fyra- åriga dotter sa när vi åkte hem. Kan vi åka hit imorgon igen?

 112. Tina skriver:

  svar: ECE r 44 04
  mitt bästa sommar minne är när vi åkte ut med båten med våran son på 9 månader han var så lycklig och gjorde härliga brrrrum ljud samt hans första ord kom den dagen och ordet blev titta =) ett riktigt härligt minne :)

 113. Johanna Lundblad skriver:

  ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är från den 12/7 i år då jag och min sambo blev föräldrar till världens bästa Emil <3 vårt första barn. Bästa sommaren någonsin 😀

 114. Madelene Jonasson skriver:

  ECE R44 04

  Sommaren 2011 när vi äntligen lyckades bli gravida efter lång tids försökande! (Idag är vår dotter 6 månader ^__^)

 115. Therése skriver:

  Hej!
  Den godkända europeiska teststandarden som alla Axkids bilstolar har är ECE R44 04.

  Mitt bästa sommar minne är att min pojk på 2 år har lärt sig prata hela meningar.
  Såsom Ja elkar di (jag älskar dig)
  Mamma, bada nuu! eller mamma gubbar(jordgubbar) nuuu..
  mycket nuu efter meningarna.
  Men mitt mammahjärta smälter som smör när han säger sina meningar :)

 116. Helen Krantz skriver:

  Svar: ECE r44 04
  Mitt bästa sommar minne är när min sambo kommer hem från jobbet och våran son känner igen honom och strålar som en sol när ha såg sin pappa. Då var inte mina tårar långt borta. Även min sambo blev lite medtagen.
  Soliga hälsningar Helen

 117. Ingela Garmager skriver:

  ECE R44 04

  Bästa Sommarminnet 2012 måste vara när vi åkte till Gotland Sommarland för att hälsa på Pippi. Vår dotter stod i kö för att få en kram av Pippi, sedan väntade hon tills den jättelånga kön var slut och frågade Pippi om en kram till. Det blev sammanlagt 4 kramar från Pippi och en massa Pippi sånger sjungit på vägen hem till jämtland.

 118. miwest skriver:

  standraden är ECE R 44 04
  Mitt bästa sommar minne är ifrån här om dagen då vår lilla son (4,5månader) bestämde sig att han inte ville vara hos pappa utan ålade sig bort till mamma och blev överlycklig när han kom fram och bestämde sig sedan för att gå tillbaka till pappa igen…vet inte vem av oss som var lyckligast men stoltast i stan var definitivt jag och min underbara sambo! Det bästa med denna sommaren är definitivt att vi nu har vår underbara son att dela allt med. Man njuter mycket mer av dagarna nu för tiden!

 119. Emma Andersson skriver:

  ECE R44 04 heter den europeiska teststandarden! :)

  Mitt bästa sommarminne är utan tvivel när vi med plågsamma värkar begav oss till Karolinska i Solna en av de varma sköna dagarna i maj och att få se min sambos lycka och stolthet i hans ögon när vår son, vårt första barn, föddes två dagar innan hans egna födelsedag. Vilken födelsedag det blev för honom, första som pappa, och vilken lycka för mig att han valt just mig som mamma till hans barn och att vi fick denna underbara lilla kille! <3

 120. Jessica Johansson skriver:

  Rätt svar är ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne från denna sommar är inte från någon solig dag utan från ett extremt regn och åskväder i Göteborg. Jag, min sambo och vår dotter på fyra månader hade varit på restaurang och skulle tillbaka till hotellet. Vi fick springa med dottern i vagnen under regnskydd varav hon skrattar det hjärtligaste skratt åt sin pappa som var dyngsur körandes henne i vagnen. Skrattet gjorde att denna springtur i regnet kommer bli ett härligt sommarminne som vi kommer prata om länge och berätta för vår dotter när hon blivit äldre.

 121. Therese Olofsson skriver:

  Hej!
  ECE R44 04
  Min sommar har varit underbar! Öland bjöd oss på tre varma och avkopplande veckor. Bäst var ett kvällsdopp en stilla & ljum afton i mitten av juli. Även vår Tuva, 4 månader, doppade fötterna och vår vovve Gunde glatt plaskade omkring oss. En skön kväll att hålla i minnet länge.

 122. Denise Johansson skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne detta året måste vara när vi var på Astrid Lindgrens Värld med barnen och min dotter på 2,5 år plötsligt fick syn på sin stora idol, Pippi. Hon stod där med öppen mun och bara stirrade, hon hade nämligen inte trott oss på morgonen när vi frågade henne om vi skulle åka och hälsa på hemma hos Pippi Långstrump. Lyckan var total!

 123. Stephanie skriver:

  Rätta svaret är: ECE r44 04
  Mitt bästa sommar minne är när våran dotter tog sina första 6 steg torsdagen den 2/8. Ett fantatiskt ögonblick och om 2 veckor väntar 1 års kalas. Detta efter vårt första IVF försök som resulterade i vår dotter!

 124. Nina skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är att vi har varit tillsammans hela familjen hela sommaren.Är inte så ofta man har längre ledighet.Blir oftast bara 4 veckor sen är det tillbaka till jobbet.Men i år blev det många veckor!

 125. Linda skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är när i somras när familjen var på sommarkollo för barn med läpp-käk-gom-spalt. Då storebror sa att det INTE var roligt på kollot som vi sagt att det skulle bli utan att det var JÄÄÄÄÄTTTTEEEE ROOOLIGT!! En vecka då barnen var i fokus som vi aldrig glömmer!! :)

 126. Sandra skriver:

  Stolen är godkänd enl. ECE R44 04!

  Bästa eller snarare roligaste sommar minnet är när min äldsta son på 2 år puttar i morfar i polen, helt chockerad i insikt om vad han faktiskt gjorde och hänvisar till att det faktiskt nu är okej för morfar att putta i honom. FAST BARA EN GÅNG!
  Han undrade även om morfar behövde hjälp att simma lite nervöst.
  Sen skratta vi allihoppa och sonen min sa!
  Morsar smutsig! Morsar bada! Haha

 127. Kristina skriver:

  ECE R44 04
  Bästa sommarminnet – eller i alla fall det mest komiska – är när 2-åringen kollar in utedasset i sommarstugan för att lika snabbt komma ut igen: ”Pappabajs. Luktar gott faktiskt!”

 128. sussi skriver:

  Svar: ECE R44 04.

  Mitt bästa sommar minne är dels att våran lilla skatt föddes i juli, total lycka! och sedan att få åka på första semestern upp till våran stuga i en fjälldal. Att njuta av lugnet, solen och paddla kanot efter en å och få se 4 bävrar på nära håll, vilken toppen sommar!

 129. Amanda skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vi var på ett IOGT-NTO läger vid Vänerns strand. Alla goa människor, vädret och vår son, då 5,5mån, lekte med en deltagare genom att han fått låna hennes mobilskal. Hon sträckte fram handen för att ta tillbaka mobilskalet, Ivar räcker det till henne men precis när hon ska ta det drar han tillbaka det till munnen. Detta upprepas flera gånger och Ivar verkade tycka det var roligt. Vår lilla busunge <3

 130. Jennifer skriver:

  Svar: Stolen är godkänd enligt ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är från lördagen den 16 juni då vi för första gången klev in innanför vår dörr till vårat hem som en familj. För den 15 juni 03:31 kom vår fina tös Isabelle till världen. Jag minns dagen som den var igår. Dessutom firade jag och min älskade prins 8 år tillsammans precis den dagen också! Och då passade vi på att äta chicken nuggets med pommes frites eftersom det var lite svårt att bege sig ut till en restaurang som vi annars brukar fira våra årsdagar med att göra.

  Otroligt mysigt hade vi det!

 131. Det jag hittade var ECE r44 04 .

  Mitt bästa sommarminne är när jag var runt 12 år & hade hela sommarlovet framför mig. Jag cyklade & badade med vänner nästan varje dag, var ute morgon till kväll. Cyklade runt med freestyle & band som jag hade spelat in från radion – det gällde att ha tålamod & vänta in rätt låt. 😉 Sen ut & cykla runt samtidigt som jag sjöng med HÖGT! Det var frihet & jag minns än idag hur bra jag mådde! :)

 132. Emma Elmebro skriver:

  Svaret är:

  ECE r44 04

  Skulle verkligen behöva en ny bilstol så småningom. Vi har skaffat oss en liten sladdis och har inget kvar från storasystrarna…

  /Emma

 133. Therese L skriver:

  ECE r44 04

  Årets sommarminne: Besökte Skånes djurpark tillsammans med min dotter (3 månader gammal), min älskade sambo och min bästa vän. Underbart väder och alla var glada, nöjda och hade en underbar dag. Jag fick se ett Lodjur på mindre än en meters avstånd! Jag älskar katter <3

 134. Caisa Wessberg skriver:

  Europeiska teststandarden: ECE r44 04

  Bästa sommarminnet: Hela lilla familjen tillsammans. Dag och Natt. Skratt och Skrik. Glädje och Tårar. Sol och Regn. Bilresor och Strandhäng. Löpning och Soffpotatis. Myspys och Vardag. Tid och mera Tid. En alldeles helt underbar sommar!

 135. Marie johansson skriver:

  EEC r44 o4

  Bästa sommar minnet är när vår dotter föddes den 13/6.
  Så nu är jag lycklig mamma till två pojkar och en tös.

 136. Simone Hanna skriver:

  den heter ECE r44 04
  Vi fick många sommar minnen,och de roligaste vi hade då vi besökte kolmårdens djurpark.Min son fick ett riktigt spännande med en pingvin,och givetvis hade man kameran och tog kort snabbt,de hade ögonkontakt och pingvinen var så nyfiken på sonen att han kom flera gånger till fönstret.
  Så alla bilder vi gjorde utflykt eller vad vi än gjorde på semester har vi gjort ett speciellt album med bilder från semester så man kan glatt titta på dem glada minerna då vintern kommer sen och drömma sig bort till nästa semester.
  Min son är 3år och är redan för stor för sin barnstol,man ser fötterna sticka långt ner,dock ska man ha den till han blir 4år men det vet jag att de inte kommer hålla till,så skulle verkligen behöva en ny och den här låter som en guldgruva.

 137. Anna-Karin Waenerlund skriver:

  Svaret är; ECE R44 04
  Hela sommaren har varit toppen med en liten 6 månaders Siri som bara smilar mot alla runt omkring henne och direkt smälter folks hjärtan när hon ger sina charmiga leenden.

 138. Renée skriver:

  Deras stolar är godkända enligt ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne har varit att se vår dotters (5 år) totala lycka när hon träffade alla figurerna på Astrid Lindgrens värld. En helt underbar dag för oss alla.

 139. Sandra skriver:

  Den europeiska standarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är året 2008 när jag tog studenten och min son som då var 1 år var med. En härlig upplevelse inte många får uppleva. Jag hade lyckats med mitt första år som mamma och samtidigt läst hela sista året på gymnasiet på distans. Lycka!

 140. Diana Pande skriver:

  ECE r44 04
  Bästa sommar minnet är helgen på Orust hos sonens gammelfaster. Strålande sol, sällskap av både mormor/ morfar och farfar och då passade vi givetvis på att lära oss att gå:-)

 141. pyret lindberg skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommR minne är när vi för några veckor
  sedan åkte över på en dagstur till danmark
  Och bägge kidsen va så överlyckliga över att få åka båt o träffa nicke
  Nyfiken. Dom blev dock både upprymda men även jätte ledsna när i skulle åka hem.
  Dom hade hoppas få åka till Legoland o upptäcka mer av danmark.
  Men de får bli längre fram.

 142. Annika skriver:

  Standarden : ECE r44 04

  Bästa semesterminnet är då vi fsikade strömming med vår 3-åring. Jag sa lite käckt (och dumt) : ”Tänk om fiskarna inte vill vara med oss i båten utan i havet med sina kompisar….”
  3-åringen gör ett snabbt ingrepp och börjar hälla tillbaka all strömming i havet :)

 143. Therese skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är att min kompis och hennes familj kom hem från att ha varit på Drottning Silvias barnsjukhus och Ronald MacDonald i över två månader. SOM jag och barnen har längtat efter dem!

 144. Madelen Arvidsson skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne måste vara de 10dagar vi campade på en liten ö i Blekingesskärgård tillsammans med våra vänner. Barnen lekte från morgon till kväll, inte ett bråk någon gång! Vi vuxna solade, pratade och tog långa promenader. Helt underbart!

 145. Therese Christensen skriver:

  ECE R44 04 heter standarden:)

  Mitt bästa sommarminne måste varit när vi var ute med husvagnen med farmor och farfar, sonen och min första tur i husvagn:) supermysigt(även om det var lite jobbigt med 30 grader ute och jag var höggravid:))

 146. Sophie Andersson skriver:

  Svar : Den europeiska teststandarden för stolen heter ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet är från i år då vi åkte till Vimmerby och gick in till Astridlindgrens värld , då mina två döttrar för första gången fick se Pippi och Emil och Karlsson på taket på riktigt deras stora idoler , dom vart så glada att dom började gråta av lycka =) och när lilltjejen på 2 å halvt ropar till Karlsson att han inte ska cykla utan flyga 😉

 147. Frida skriver:

  Stolen är godkänd enl. ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne hittils är när vår lilla plaskar i polen för första gången å skrattar å stora syster som busar med henne. Till saken hör att den lilla avskyr vatten hon skriker bara man försöker doppa tårna. Så att se henne sitta i sin lilla pool å skratta gjorde att både jag å farmor njöt av en underbar dag.

 148. Emma skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är den gången mamma och pappa hade tid och råd att låna en husvagn och åkte på semester med mig och lillasyster. Jag var 4 och hon var 2 år. Vi åkte inte långt, bara till grannkommunen, men det var inte det viktiga. Det viktiga var att vi var tillsammans och gjorde någonting som familj. Jag kommer ihåg hur vi skrattande åkte cykel med mamma och pappa, och hur vi badade i någon sjö. Vi gjorde ingenting speciellt på semestern, utan umgicks, badade och busade och det är den bästa semestern jag någonsin haft. Hoppas kunna ge mitt eget barn en sådan upplevelse i framtiden.

 149. Zhara Roslund skriver:

  Svar: ”Alla bilbarnstolar är givetvis godkänd enligt ECE R44 04, den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet.”

  Bästa sommarminmet är allt nytt min son kommer med (3 månader gammal) alla uttryck och skratt. Bästa av allt är att han sover sig igenom åska och annat ljudligt. Sen att han argumenterar emot sin pappa redan är klockrent. Pappa har inget att säga till om för då plockar lilleman ner han på jorden igen.

  Wilmer 3 månader

 150. Åsa H skriver:

  Svar = ECE R44 04

  Minnena är så många,
  det svårt att bara ett fånga.
  Sommaren när man ledig är,
  tillbringas med dem man håller mest kär !
  Sol och värme behöver inte alltid finnas,
  det är personerna och känslorna jag kommer minnas!
  Hur plutten luktar efter en dag,
  med utflykter av olika slag !

 151. anna svensson skriver:

  ECE R44 04

  mitt bästa sommarminne är från maj när min lilla dotter kom till världen och hennes 9 åriga storasyster fick träffa henne för första gången :)

 152. bitte skriver:

  Mitt bästa sommarminne var när jag och min sambo hade picknick tillsammans med mina 2 underbara systerdöttrar. Vädret var perfekt och maten likaså. Men det bästa var att umgås med dessa 2 tjejer så hur lyckliga dom är när vi busar med dom. Och se hur bra min pojkvän funkar ihop med dessa tjejer är helt underbart och det får mig att längta tills vi själv står där med våra egna barn.

  ECE r44 04

 153. Kristofer skriver:

  ECE R44 04.

  Mitt bästa sommar minne är den sommaren som är nu, hela sommaren. Min lille kille föddes i våras, så det händer väldigt mycket just nu. Allt är ett enda stort äventyr. Sen kommer det säkerligen bättre minnen från semestern nästa vecka!

 154. Marlene skriver:

  Svaret är – ECE R44 04

  Bästa sommarminnet? Hur ska jag kunna välja, jag har ju så många! Men det absolut bästa var nog när vår 3 ½-årige son gjorde något på Lycksele Djurpark som han velat göra länge, men aldrig vågat! Han red på en häst! Han sken som en sol när han satt där på hästen och han var så otroligt stolt över sig själv hela dagen. Det värmde i mammahjärtat, ett minne som jag kommer hålla väldigt hårt i!

 155. Matilda skriver:

  Stolen är godkänd enl. ECE R44 04

  Vårt bästa sommarminne är alla de där små stunderna i vardagen som vi får uppleva med vår 8-månaders son. En solig promenad i slottsskogen på pappas axlar, picknick under parasoll på mormor och morfars bakgård, provsmakning på glass för första gången, vakna upp av glatt jollrande i tidig morgonsol, bus med kusinerna på gräsmattan. De bästa sommarminnen är de små stunderna med våra nära och kära.

 156. Elin E skriver:

  Standarden heter ECE r44 04.

  Bästa sommarminnet är att se sonen på snart 4 år stå och hoppa och tjoa av glädje när han fick i bollen på andra slaget i minigolf, nu när vi har varit på Åland hos hans gudmor. Den glädjen och stoltheten i ögonen på honom gick inte att ta miste på!

 157. Sandra skriver:

  Hej,

  Svaret: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från när vår dotter ( 6 månader) började sträcka ut sina ben ordentligt och började trycka ifrån med dem. Hon har i tre månader legat i skena för sina höfter så detta var ett väldigt bra tecken och ett härligt minne för oss. Att ligga och sprattla blev sen favoritsysslan.

  Vänligen Sandra

 158. Kristin W skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är definitivt förra sommaren då vår underbara son kom till världen. Svårt att komma på något som skulle toppa det :)

 159. Sofie Larsson skriver:

  ECE r44 04 heter den!

  Mitt bästa semester minne är från Juni i år då vi för första gången åkte utomlands hela familjen till Spanien i nästan 3 hela veckor. Det var en kanonupplevelse för oss alla framförallt för våra 4 barn som fick uppleva sin första flygtur och utomlandsresa!
  Tack mormor och morfar att ni köpte hus där nere så att vi äntligen fick råd att åka på ”riktig” semester med barnen!

 160. Lena skriver:

  ECE r44 04

  Första semestern med dottern 22 månader.
  som var till Borås djurpark, första gången på hästryggen, underbart att se en
  vild dotter sitta helt stilla & tyst med glittrande ögon.

 161. Tanja skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet för vår lilla familj var att Dottern fick tänder. lärde sig sitta och stå upp själv.
  underbart att se barn växa och utvecklas.

 162. Berit Havdelin skriver:

  Bästa minnet från den här sommaren är helt klart att maken hade tre veckor semester (han hade inte varit ledig på 1 ½ år). Dessa tre veckor spenderade vi mest hemma med vår dotter som då var lite över 4 månader. Så underbart det var att bara få vara tillsammans och få se dotterns framsteg tillsammans.

  • Berit Havdelin skriver:

   Oj, glömde skriva svaret på frågan när jag satt här och tänkte tillbaka på sommaren.
   Svaret är: ECE R44 04

 163. Anders Brihler skriver:

  Alla bilbarnstolar är givetvis godkänd enligt ECE R44 04.

  Och de bästa minnena som jag har från somrarna är självklart de när jag fick reda på att jag ska bli pappa ;-))

 164. Siw Sigurd skriver:

  svar: Ece R44 04

  Mitt bästa sommar minne var när vi var i Lysekil med familjen och våran 3,5 åring sprang utemed havet och skrattade så härligt!!!!

 165. Lisa skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är nog denna sommar, blev tvåbarnsmamma när min underbara son föddes den 25/6. Att få se min stolta 3-åriga dotter växa i sin roll som storasyster och falla pladask för hennes lillebror har varit det mest fantastiska jag fått uppleva!

 166. Martin Hallgren skriver:

  Hej!
  Test standarden heter ECE R44 04.
  Mitt bästa sommar minne är helt klart när våran dotter föddes i slutet av juli. Underbart :)

 167. Caroline skriver:

  Mitt bästa sommarminne är när jag och min son Linus (7 månader) var på Skansen med hans gudmor, min bästa vän. Linus var så glad när han fick se alla djuren och alla människor. Det var en jättefin dag med många upplevelser för honom och hans gudmor vann ett litet Blixten-gosedjur till honom också :) Det var en underbar dag tyckte vi alla!

 168. Suzanne skriver:

  ECE R44 04

  Det bästa sommarminnet är när vi var på stranden hela dagen (eftersom det inte varit kanonväder) Vi passade på när det var en superhärlig dag. Från morgon till kväll. Vi hämtade mat och tom åt kvällsmaten i solnedgången och sonen sprang runt på stranden och lekte och var hur lycklig som helst, och även vi!

 169. Therese Persson skriver:

  Test standarden heter RCE R44 04

  Mitt bästa semesterminne från 2012 är när vi fick veta att vi väntar barn, vår tös i magen är beräknad till december.

 170. Caroline skriver:

  Oj, glömde också att skriva svaret på frågan.
  Svaret: ECE R44 04

 171. Magdalena skriver:

  Det heter Ece R44 04
  Mitt bästa sommarminne är vår sons dop i juli då släkt och vänner var samlade. Mysig och fin dag!

 172. Sofia Hedlund skriver:

  Stolarna är godkända enligt den europeiska teststandarden ECE r44 04.

  Mitt bästa semesterminne är från när jag, min sambo och vår ettåriga dotter backpackade runt i Sydostasien under sex månader. Min man var föräldraledig och jag läste på distans. Vi besökte bland annat Mekongdeltat i Laos och den totala avslappning och lycka jag kände när jag ,tillsammans med de jag älskar mest, cyklade på de små vägarna omgiven av risfält och vattenbufflar kommer jag aldrig att glömma. Att resa innebär alltid att förändras en smula men att resa med barn ger en möjligheten att se även det bekanta på nytt igen.

 173. Michaela Skenhede skriver:

  Svaret på frågan är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vi bilade upp till Stockholm, jag, min man och vår 8 månaders pojke för att åka med Silja Line med min familj. Vi hade en fantastiskt vistelse på båten och i Helsingfors samt att jag fick träffa min familj som jag bor så långt bort ifrån.

 174. Sara skriver:

  Vi som precis letar bilbarnstol till minstingen :-) Märkningen heter ECE r44 04. Mitt bästa sommarminne är som alltid förknippade med barnen. Äldsta dotterns glädje över alla småsaker som vi vuxna tar för givet, och sonens framsteg, som att lära sig rulla runt och sitta :-)

 175. Samantha Jermyn skriver:

  ECE r44 04

  Vårt bästa sommarminne är när vår älskade och efterlängtade dotter Meya kom ut i världen på förlossningen.
  Jag hade fått gå på samtal hos en special utbildad barnmorska för att jag var så livrädd inför förlossningen, jag hanterar inte smärta bra alls pga mitt förflutna MEN väl där på förlossningen gick det underbart bra, det är den bästa upplevelsen i hela mitt liv.
  Visst gjorde det ont men jag kände verkligen att jag och min kropp samarbetade på bästa sätt för att få ut Meya…jag fick ju dessutom den finaste belöningen för mödan, min älskade dotter 😀
  Både jag och pappan grät av lycka när Meya las upp på mitt bröst.
  Det kommer nog alltid att vara mitt bästa minne.

 176. Jessica Sundberg skriver:

  ECE r44 04. Mitt bästa sommarminne är ifrån en onsdag i juli, då vår dotter Meja fick doppa fötterna i havet första gången. Hennes min var oslagbar! Ganska snart kom hon på hur man skulle plaska :) Lilla hjärtat vår <3

 177. Helle Jonsson skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är nog faktiskt min dotter namngivningskalas på Ale vikingagård. Det kom så underbara människor och förgyllde hennes dag, vi hade tur med vädret – den enda fina dagen på tre veckor i juni var just den dagen. Precis när vi hade packat klart allting och skulle åka hem efter kalaset så kom regnet.

 178. Åse skriver:

  ECE r44 04

  Bästa sommarminnet, denna sommaren har vi efter att renoverat en kolonistuga från grunden under två sommrar äntligen..äntligen har vi premiär sovit där, undan åt sidan med de fina gamla köksmöblerna och in med fyra liggunderlag/madrasser, 4 åringen överlycklig och 11månaders killen sov bättre än hemma.. så nu är vi inne på natt tre :) att vi som föräldrar när barnen senare än vanligt somnat sitter på uteplatsen med levande ljus och bara njuter av tystnaden och varandra, helt underbart :) och att barnen får vara lite utan tv,dator och elektrisitet mår de väldigt gott av :)

 179. Kamilla skriver:

  Svar: Den är godkänd enligt ECE R44 04

  Bästa semesterminnet:
  Då vi varit mitt uppe i renovering av toaletten hela sommaren så bokade vi i början på Juni ett hotellpaket, hotellrum som skulle ha bubbelpool på rummet och inträde till djurpark så våra barn skulle få göra något extra roligt när sambon fick sin semester i Juli. Tyvärr blev det inte alls som vi tänkt oss.
  Efter att ha kört 30 mil kommer vi fram och det regnar. Men vi packade på sonen regnkläder, täckte vagnen med regnskydd så inte dottern på 7 månader skulle bli blöt och sen hämtade vi våra biljetter till djurparken och gick dit. Efter att ha gått runt några timmar i regnet var sonen blöt och ville gå tillbaka och bada bubbel (han älskar att bada!)
  Väl framme på hotellet, trötta och frusna, märker vi att det blivit fel i bokningen. Vårat rum har inte någon bubbelpool och allt är fullbokat. Besvikelse!
  Vi gick iallafall och duschade, åkte iväg och åt middag tillsammans och bara njöt av att ha hela familjen samlad och somnade tidigt för att kunna gå på djurparken ännu en dag i regnet!
  Trots det så är det fortfarande mitt bästa semesterminne, för glädjen i sonens ögon när han fick hoppa omkring i vattenpölarna, åka karuseller och se alla djuren och försöka härma dom är oslagbart!

 180. Sandra Nagy skriver:

  ECE r44 04 är svaret. Mitt bästa sommar minne var när jag och min man och våra 4 barn var på riddardagarna i mariefred där våra barn fick uppleva hur det var att vara riddare och prinssesor över en dag och min dotter och näst yngsta son red på hästarna man riktigt såg hur dom sken upp när dom fic rida.

 181. Hatice skriver:

  Stolen är godkänd enl. ECE R44 04!
  Vi åkte i hemland Turkiet och träffade alla släktingar och kusiner. Jag bli mycket glad då. Min dotter hon är snart fyll ett år 25 augusti hoppas vi vinner nu min dotter behöver en bilbarnstol
  ( jag har lite svenska hoppas ni förstår :-))
  MVH Hatice k.

 182. Liza skriver:

  ECE R44 04
  När man var yngre och tyckte att sommarlovat var en evighet och man han göra så mycket, men nu när man är vuxen så tycker man inte alls att sommarlovat är lika långt och magiskt som det var förut…
  Även föra sommaren har jag ett sommarminne, när jag fick åka in akut för kejsarsnitt då både jag och lillan i magen höll på att dö då jag höll på att förblöda…
  Den kvällen klarade vi oss båda och nästa dag fick stora syster hålla i hon och hon var så stolt att få ha bilvit stora syster.

 183. Louise skriver:

  svaret på frågan är ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när min karl gick med på att vi ska försöka skaffa bebis, så nu ska bara min nässpray för cystor ta slut, ungefär om två månader.. sen kan börja på riktigt! 😀

 184. Therese Olsson skriver:

  Den europeiska teststandarden för barnsäkerhet heter ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne från i år är när vi tältade tidigare i somras. En tidig morgon i tältet, yngsta dottern tre månader vaknar vid 5-tiden, natten har varit jättebra och hon har sovit hela natten från kl. 19.30 kvällen innan. Vera ligger och babblar lite för sig själv och framåt kl. 8 börjar hon bli hungrig, samtidigt börjar tre av de andra barnen också att vakna till. Vera får mat och somnar om och vi andra börjar att röra på oss, äta lite frukost i det underbara sommarmorgon vädret, en underbar sommarmorgon helt enkelt!

 185. Jenny skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.

  Vi tog med barnen och bodde en natt på lantgård. Så uppskattat av alla i alla åldrar. Barnen har efter det frågat om och om igen om vi inte kan åka tillbaka. Var ju jättespännande att bo i ett ombyggt stall och ha hästar, får, kor och hundar direkt utanför dörren när man vaknade på morgonen :)

 186. Sussie skriver:

  Märkningen heter ECE R44 04
  Mitt bästa sommar minne är att jag och hela min familj lyckades spara ihop pengar så att
  Vi kunde åka till böda sand med alla mina 4 barn och att vi fick fint väder nästan hela veckan!
  Hemma i Dalarna har det regnat nästan hela sommaren!

 187. Tina M Stjern skriver:

  Stolen är godkänd enligt ECE R44 04.

  Och mitt bästa semesterminne denna sommaren är nog när vi var på semester i Norge hos barnens farmor och farfar, och alla var rätt trötta efter den långa bilresan, och efter vi lade barnen så skulle sitta uppe och dricka lite kaffe en stund till, för att prata lite oss vuxna emellan då ”alla våra barn” helt plötsligt kom springandes ut ur husvagnen för de hade ju glömt att krama godnatt och jag blev så glad att jag skulle få kramarna som glömdes i all hast men nej det var ju inte JAG som skulle få dessa kramarna utan BEBISEN! <3
  Så min mage fick kramar och ingen annan, då de längtar såå mkt till lillasystern kommer snart! :-)
  Och tja semestern var rolig, och att börja förskola/ skola o hos dagmamman igen är jättekul men allra roligast är det att vänta till september om man frågar barnen <3
  Kul att hon är så efterlängtad, men mamman o pappan hade nog tyckt det var ännu roligare att få liiite mer uppskattning för alla roliga semesterplaner mer än för just den dagen.. 😉

 188. Maryam skriver:

  Bästa sommarminnet är att vara redo att samtidigt som solen komma ut i naturen, tillsammans med familjen förstås.
  Svar: ECE R44 04

 189. Sara skriver:

  Svaret är att alla Axkid bilbarnstolar är godkända enligt den europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.

  Förutom alla fina minnen när barnen upptäcker och lär sig nya saker så finns det inget underbarare än att tidiga mornar smyga ut ur huset och ner till bryggan för att njuta av lugnet och känna dagens första värmande solstrålar.

 190. Lisa skriver:

  Axkids alla bilbarnstolar är godkända enligt den europeiska teststandarden ECE R44 04.

  Mitt absolut bästa sommarminne som slår alla andra med hästlängder är när min otroligt efterlängtade dotter äntligen föddes 9 juni 2008, efter att jag hade gått över tiden 2 veckor, kämpat med värkar i nästan 4 dygn och till slut föddes hon med akut kejsarsnitt. Det är nog inte bara bästa sommarminnet utan över huvudtaget det bästa minnet i mitt liv. Det finns ingen större gåva man kan få.

 191. sofia skriver:

  Svaret är Ece R44 04.
  Mitt bästa sommar minne är utan tvekan sommaren 2010, då jag först tog studenten och kort därefter kom våran underbara son till världen och vände totalt upp & ner på tillvaron! Den bästa, nervösaste, underbaraste och mysigaste sommaren någonsin! Första sommaren som familj :) <3

 192. Jenny Arvidsjö skriver:

  ECE R44 04 är svaret på frågan : )

  Familjens bästa sommarminne är alla fina sommarkvällar då vi tillsammans varit på någon mysig strand på Öland och tittat på solnedgången !

 193. Charlotte Ekman skriver:

  Svar: ECE R44 04,

  Bästa sommar minnet var när min 4-åriga tjej kommer springande fram och kramar mig, gossar in sig. Viskar i mitt öra ”mamma jag älskar dig mest i hela världen” Det kommer jag ha med mig resten av livet!

 194. Tove skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet (från i år) är när dottern (2,5 år) vågade sig på att åka igenom en tunnelrutschkana, att se hur stolt hon var när hon äntligen vågade åka själv värmde verkligen!

 195. Bea skriver:

  hej!!
  åh hoppas man vinner bilbarnstolen!
  Svar på fråga är iaf: ECE r44 04.

  Bästa sommarminnet är nog från denna sommar då min dotter 11 månader plockade hallon för första gången och åt som en tok…hon tog hallonen i handen, pressade sönder dem och stoppade i munnen och sedan sa hon ”hmmmmmm!”…och skrattade lite…haha kommer aldrig att glömma bort det!

 196. Camilla P skriver:

  Svar: Ece R44 04

  Bästa sommarminne: När vi var på Öland denna sommar med våra småttingar. Vi åkte både åt norr och söder och hann med så mycket tillsammans. Jag minns bäst när sonen var på Lådbilslandet på Öland och han var i himlen, hade inte ens tid och äta lunch, bara åka åka åka :-)

 197. Maria skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet: När storasyster på 22 månader ger lillasyster 1 månad en puss på kinden.

 198. christina stoltz skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04
  mitt bästa sommarminne är från den 16maj då vi bestämmde oss för att alla i familjen skulle ha samma efternamn, så vi gifte oss i komunhuset på 5 minuter med den efterlängtade lilla skrutten på en arm <3 blir varm i hjärtat när jag tänker på hur lycklig jag är som har en underbar familj och att alla är friska och vi har varandra!

 199. Zandra skriver:

  Den heter ECE R44 04
  Bästa sommarminnet är helt klart att vi fått ett plus och väntar en bebis till. Vilket oxå betyder att vi behöver en ny bilbarnstol till vår son som nu blir storebror 2013. Helt underbart!

 200. Johanna skriver:

  ECE R44 04 är svaret. Mitt bästa sommarminne inträffade den här sommaren, alldeles nyss då jag och min man gifte oss ute i skärgården. Det blev en underbar sommardag att minnas!

 201. Carina skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04
  Det är så underbart när man kan göra något mysigt med barnbarnen de små.
  Till djurparken i sommar begav vi oss med båda två.
  Med en extra bilstol i bilen man mer kan göra.
  Då kan jag själva med barnbarnen ut och köra.

 202. Gabriella skriver:

  Svar: Ece R44 04

  Mitt vackraste semesterminne är faktiskt hela sommaren.Att få uppleva och dela,och visa min son årstiden sommar!han blir 1 i november så detta är hans första sommar.

 203. Susanna skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från slutet av juni förra året när jag fick reda på att jag var med barn! 9 månader sedan föddes vår dotter som nu hunnit bli fyra månader :)

 204. Emina skriver:

  Test standarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommar minne är från förföra sommaren då jag förförsta gången efter 15 år varit i mitt barndomshus, eftersom jag hade flyttat därifrån pga kriget och inte av fri egen vilja var detta ett väldigt känslosam stund för mig, även det faktum att mina barn hade kunnat se det och jag kunde vissa alla de fina ställe jag så många gånger hade berättat om för de. Underbart ! Allt var precis som man hade lämnat och för en dag kunde jag åka tillbaka i tide och ta vid där man hade lämnat då man var 12 … med mina två underbara barn vid sidan om.

 205. jenny skriver:

  svaret:Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.

  Bästa sommar minnet: Var när våran lilla familj åkte iväg på husvagns semester till Trosa.

  Pojkarna (3,5år o 8mån) fick bada i havet, leka i sanden och äta massa gott. : ) det var en jätte mysig semester , jag och min sambo njöt av varje ögonblick. : )

 206. Sara Århammar skriver:

  Svaret på frågan är: ECE R44 04

 207. Linda skriver:

  ECE R44 04

 208. sara skriver:

  Den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är när vi var i Spanien hela familjen. Härligt väder, doftande blommor och god mat samt ett glad barn. Nästa bästa minne kommer att förverkligas nästa vecka..

  Stolen vill jag vinna till mitt andra barn som jag är gravid med som förväntas komma i mars 2013.

  Ha det gott!

 209. sargit skriver:

  ECER4404
  Bästa sommarminnet i år är nog då mina stortroll (3år) hade badpremiär i nya poolen. Vilken glädje som utstrålade från deras ansikten! Nästan längtade själv att få glädjas med dem i poolen, fast jag är en vattenkruka, men fick nöja mig med att titta på med deras lillasyster (6mån) i famnen. Mysigt det med :-)

 210. Sophie skriver:

  Standarden är ECE r44 04.
  Mitt bästa sommarminne är att vi var och besökte ett slott Torpa Stenhus och då gick vi en guidad tur. Vi fick bland annat berättat för oss om en flicka som hade blivit inmurad i väggen pga pesten. När vi sedan kom upp till Farmor så helt plötsligt ett par veckor sedan så strömmade det ur en massa frågor från Julias mun om flickan och väggen och om att de hade sagt att man knackar i väggen när man har dött osv. Farmor som satt i baksätet med Julia fick en hel del funderingar på vad vi hade gjort och vad vi hade sett. Barnen tyckte att den här guidade visningen på slottet var roligare en dagen innan då vi hade besökt Borås djurpark. Vi vuxna kan ha fel med vad barn tycker är roligast. :-)

 211. Hanna skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är när jag, nyligen hemkommen från BB, satt i skuggan under ett äppelträd i vår trädgård med min nyfödde son liggande på bröstet. Solen värmde och grannen grillade och det luktade underbart. Det bara slog mig då: Hur bra kan livet bli egentligen? :-)

 212. Carina Sjögren skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden.

  Jag skulle gärna vilja vinna en bil barnstol till mina 2 barn ( 2.5 år och 5 månader ) då min sambo arbetar 2 skift och när jag börjar arbeta igen efter föräldraledigheten så kommer vi behöva hämta och lämna med olika bilar och det finns ingen möjlighet att köpa 2 helt nya stolar till den andra bilen :(
  Innan Thilde föddes så fick jag åka och byta bil på min sambos jobb ( helt fel håll mot dit jag skulle ) och den lösningen var för en kortare period men håller inte längre..

  Vår familjs bästa sommar minne är alla lediga veckor ihop med familjen då min äldsta son har börjat komma på hur man ”pratar” då han haft lite svårt med det tidigare.. Det är inte riktigt lika ”bra” som hos jämnåriga barn men vi är på mkt god väg <3

 213. Charlotte Enlund skriver:

  Mitt bästa sommarminne är när min dotter som precis slutat med blöja och stolt går runt och kramar alla som är på sommarbesök hos oss och berättar för var och en att hon just kissat på toaletten. Och roligaste minnet är när hon gör samma sak med förvånade restauranggäster på en fin restaurang i Stockholm innan vi hinner stoppa henne.

  Dessvärre har det blivit lite bakslag så en ny TORR och REN barnstol välkomnas varmt!!!

 214. Stina skriver:

  Hej!!

  Svar på frågan: Europeiska säkerhetsstandarden ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är helt klart sommaren 2010 när min man, vår då tvååriga dotter och jag gravid med vårt andra barn fjällvandrade i jämtland, en helt underbar och oförglömlig vecka när man kände sig som världens lyckligaste familj!

 215. Helena skriver:

  Ece R44 04
  Vardagsäventyren med en 1-åring – att upptäcka/smaka på gräs, grus och bär, nypa kusiner och klättra på resväskor.

 216. Lissy skriver:

  Ece R44 04.

  Bästa sommarminnet är när jag vaknade på morgonen och bara kände att nu är det dax, strax efter fick jag första kraftiga värkarna. Inte många timmar senare låg han på min mage och min sambo tittade på mig med tårar i ögonen och sa ” Vi är föräldrar! ”. De minnet sitter kvar och är på replay varje dag jag går upp och ser min lilla nyblivna familj . Visst föddes han en månad förtidigt men ser det som att nu fick vi 1 månad mer :) <3

 217. Charlotte Enlund skriver:

  Glömde svaret, så här kommer allt igen:

  Teststandarden heter RCE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är när min dotter som precis slutat med blöja och stolt går runt och kramar alla som är på sommarbesök hos oss och berättar för var och en att hon just kissat på toaletten. Och roligaste minnet är när hon gör samma sak med förvånade restauranggäster på en fin restaurang i Stockholm innan vi hinner stoppa henne.

  Dessvärre har det blivit lite bakslag så en ny TORR och REN barnstol välkomnas varmt!!!

 218. Martina Smedberg skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne var förra året den 30/7 när vi var på weekend i Stockholm. Vi skulle på bröllop på kvällen och jag gjorde ett grav-test kl 5 på morgonen då jag inte kunde hålla mig längre! Det visade ett stort + och jag var tvungen att göra ett till, ett till +!!!! Jag tog dem och lade brevid sambons huvudkudde och väckte honom med världens största smile. Han kollade på dem, den ena sen den andra och sen på mig. Vi stod där som 2 fån och bara log till varandra och pussades. Sen kunde vi inte låta bli att bli som små barn av lycka utan for upp i hotellsängen och hoppade och höll varandra i händerna medans vi sa ”vi ska få barn, vi ska bli föräldrar, vi ska få barn, vi ska bli föräldrar… osv”

 219. jennie skriver:

  svar= Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04
  Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra! Men för att vara helt ärlig tror jag inte det är det vitigaste livet! Det finns så mycket mysigt man han hitta på tillsammans utan att det behöver att kosta så mycket! Och ofta tror jag att det är dessa små stunder och ögonblick där man har kvalitets tid tillsammans ,som våra barn kommer titta tillbaka på genom hela deras liv! Det bästa minnena jag har från denna sommaren är att ha lyxen att få vara tillsammans med mina barn varje minut av våran lediga tid! Att strosa runt i skogen och ha picknick på stranden och mysa med fika som vi bakat tillsammans , titta på en bra film eller läsa en bok tillsammans hopkrupna i soffan! Eller när vi spelade minigolf tillsammans….Det är minnen som gör livet värt att leva!

 220. Anna skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden heter ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne är helt klart den här sommaren. Att få vara med när vår son får uppleva sommaren för första gången.
  När han får känna gräset som kittlar under hans fötter, smaka färska hallon och jordgubbar från farmors trädgårdsland och att få doppa tårna i havet, det är helt oslagbart!

 221. Lisa Vestergård skriver:

  Teststandarden heter RCE R44 04.

  Bästa sommarminnet var när jag på semestern kunde amma min dotter på 2,5 mån utan smärta för första gången, och kunde dessutom pumpa ur och ge på flaska på hennes första fisketur : )

 222. Susanne skriver:

  Svar på frågan: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från den här sommaren, för det är min första sommar som mamma. Den dag jag kommer minnas mest är när vi skulle åka hem från bb, å hon var så liten å söt. Nu har hon blivit större å det är dags för en ny.; )

 223. Maria skriver:

  Mitt bästa sommarminne är från bilsemestern på Åland! Vår dotter stormtrivs i bilen och växer så det knakar, då detta skulle passa henne perfekt! Vi åkte land och rike runt med henne och stannat på nya ställen som vi aldrig skulle ha sett om det inte var för henne. Och säkerhet går först, så vi ser fram emot många kommande bilsemestrar! Svar: ECE R44 04

 224. Cicci skriver:

  ECE R44 04!

  Bästa sommarminnen var minsann midsommarafton detta året. Då föddes min andra son. Jag hade hela tiden sagt att jag absolut INTE skulle föda på midsommarafton, men bara 24 minuter in på den 22 juni så kom han ut minsann. 😉

 225. Anna skriver:

  Hej!
  Standarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa semesterminne är från 2008 då jag och min Jac tog en långresa. Vi satt på stranden i Schianokville en natt och kollade på åskan som slog ner i havet. Underbart och numera ovanligt för dessa nyblivna 2barns föräldrar.

  Hälsningar
  Anna, Jac, Colin och Stella:)

 226. Linda Morén Hell skriver:

  Svaret är Ece R44 04!

  @—>— Mitt bästa sommarminne är från när jag var liten och vaknade på övervåningen i ett tomt hus, hör pappas traktor ute, i full färd med att bärga höet. Solen strålar i genom fönstret och svalorna kvittrar och flyger över ladan… Ett minne att bära vidare till mina barn som aldrig fick träffa sin morfar och uppleva detta. —-<—@

  Hoppas vi kan få vinna den fina stolen!

  /Linda

 227. Birgitta Räihä skriver:

  den heter ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är att vi fick en älskad dotter i april, som både vi föräldrar och de tre brorsorna hr lär att känna!

 228. Petra skriver:

  Svaret är: ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är när jag och min lilla familj var vid Höga kusten och tog ett foto på vår son men samma vy som mina föräldrar gjorde med mig när jag var i samma ålder. Fotot tog vi på ett ställe som heter Mannaminne, där man har en utsikt över ”Stortorget”. Nu är Elvis förevigad med samma vackra bakgrund som jag blev när jag var liten.

 229. Erika Messing skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är inte någon stor grej utan en väldigt enkel och vardaglig grej. Det var när vi efter flera dagars dåligt väder äntligen kunde åka ut med båten på havet för första gången med vår lilla nytt två år fyllda son. Det var en fröjd att se hur spännande han tyckte att det var, att det var lite läskigt men samtidigt jätteroligt. Han såg så stolt ut när vi kom i land.

 230. Johanna skriver:

  Vårt bästa sommarminne är när min dotter satt upp utan stöd för första gången och alla framsteg hon har gjort. Självklart sommarkvällarna tillsammans och dom lyckliga skratten när vi gungar! Som ensamstående har man inte hunnit med sommaren så mycket men de är de lilla som betyder mest! Svaret är: ECE R44 04 :)

 231. Lotta skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Minne: När barnmorskan på förlossningen härom natten tog emot mitt tredje barn och höll upp henne ovanför min mage och jag till min stora förvåning upptäckte att det var en liten tjej (!)
  Jag utbrast: Nämen, det är ju en tjej! Det trodde jag aldrig…. Har två pojkar sedan innan och hade redan fyllt lådorna hemma med nytvättade plagg i blått :) Nu får jag shoppa rosetter och volanger i rosa och rött. Jag som var en ”pojkmamma” :) Ett oförglömligt minne. Särskilt som jag knappt hann till sjukhuset utan fick andas mig igenom krystvärkarna i bilen och i hissen upp.

 232. Nina Tofftén skriver:

  svar: Ece R44 04

  Tjock, tung och sur som citron
  En enda dag kändes som en miljon
  Sommaren 09 med Miranda i magen
  Var jobbig när jag gått över 10:e dagen
  Varmt, svettigt, tar det aldrig slut?
  Kan inte ungen bara komma ut?
  En igångsättning blev till slut obligatorisk
  Havandeskapsförgiftning och stor hälsorisk
  Kampen var över nu var hon här
  Mitt bästa sommarminne-det har ni där!!

 233. Rätt svar är : ECE R44 04 :)

  Mitt bästa sommar minne är i slutet av Juli när vi var ner till Mormor och Gammel mormor och hälsade på, blev en heldag med tåg till Kolmården Djurpark.
  Och lyckan att se min snart 3 åriga dotter med alla djuren, mysa med dom, prata med dom.
  Och hur otroligt mycket hon älskade delfinerna och delfinshowen.

  // MammaBecha

 234. Maria Berndtsson skriver:

  Den heter ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är från helgen då familjen jag, maken och 6 månaders dottern var ute i segelbåt för första gången. Hade en underbar helg med massa sol och fick upptäcka några pärlor på Västkusten och blev kär i båtlivet.

 235. Sara Almén skriver:

  Ece R4404.

  Mitt bästa sommarminne (denna sommaren), är när vi åkte till Kolmården. Vår dotter ( som är 4,5 år), var överlycklig! Har aldrig sett någon vara så glad för en sådan sak. När vi såg delfinshowen var hon så exalterad att hon inte kunde sitta ner! Hon stod upp hela tiden.
  Denna underbara upplevelsen hade vi lyckats skrapa ihop till genom en del uppoffringar. Och nästa gång så ska vi ta med sonen också (som är 2,5 år)…..men då behöver vi minsann en säker bilstol….

 236. Jessica Dahlqvist skriver:

  Bästa sommarminnet för våran familj är när vi åkte till jkpg stadspark och bara lekte en hel dag, vi är egenföretagar som har väldigt svårt att komma iväg på sommaren och har en dotter på 1 år som hatar att åka bil så än kan vi inte ta så långa turer. Men denna dagn gick de tom okej att åka bil tur och retur 2 tim.
  Svar ECE R44 04

 237. emelie skriver:

  ECE R44 04!
  jag har många minnen denhär sommaren, det var vår 6månaders sons första sommar så ALLT är ju speciellt, första tå-doppet i havet, första gå-med-stöd i gräset barfota och långa bilturen 50 mil till ullared, dessvärre så skulle vi va snäll och skjutsa hem ett par nyfunna kompisar och deras 1åriga son,
  en dag i somras, sonen fick sitta i våran bilstol som vi nyss köpt för 2500:-..
  dom tröck ner deras pojk i stolen och KNAAAK så följde hela ena friggolitsidan med så nu är den lika med kaputt/krockförklarad, vi kan inte åka bil förrän vi har en ny stol och får inte en krona för den nya heller.. mindre kul minne.
  = jag skulle så gääärna vilja ha en ny stol åt lillen så vi kan åka hem till mormorn och morfarn 15 mil bort!

 238. Tanja Nordin skriver:

  Hej!
  Som vanligt alltid lika roligt med din tävlingar.. :)

  Svaret är: Alla Axkid bilbarnstolar är godkända enligt den europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.

  Bästa sommarminne från året 2012

  Den 8 Augusti åket jag och min underbara sambo in på BB och fick vårat andra barn, ett minne ingen kan ta ifrån dig, men bäst av allt var när vi den 9 Augusti dagen därpå kom hem till våran son Lucas(2,5 år) och får kommentaren åhh, min fina lilla syster, älskardig, tårarna bara rann ner för kinden, ett minne för livet, oförglömligt… :´)

 239. Camilla skriver:

  Mitt bästa sommarminne är den här sommaren, min första sommar tillsammans men mitt första och älskade barn Arvid 7 månader.

  Eurupeiska standarden för bilstolar är ECE r4404.

 240. ulrika skriver:

  Ece R4404.

  Mitt bästa sommarminne eller mina bästa minnen överhuvudtaget är från dom bekymersfria sommrarna med mormor och morfar i sommarstugan som liten, rida genom vetefälten cykla till badstranden sent på kvällen för ett kvällsdopp och äta sig mätt på jordgubbar som vi pallade hos grannen och sedan krypa upp mellan mormor och morfar isoffan vid den sprakande elden i brasan och bara känna deras värme….

 241. Gina Johansson skriver:

  Svar: Ece R4404

  Vår familjs bästa sommarminnen är små enkla saker som en dag på stranden hela familjen där vi fiskar krabbor, badar och fikar. Små gnistrande ögonblick i vardagen.

 242. Jessica skriver:

  Svar ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne måste vara vår familjs underbara dagar på hotel i Stockholm med mängder av upplevelser som grönalund, junibacken och skansen som vi trivdes, min tre åriga son sa till och med häromdagen att vårat lilla hem i Stockholm var jätte fin menande vårt lilla hotelrum.

 243. Mio75 skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är helt klart sonens euforiska glädje när han ”simmade” omkring i poolen . Det är glädje det

 244. Sandra skriver:

  Svar på frågan: ECE R44 04.
  Bästa sommarminnet är från denna sommaren, det var när min fina son äntligen valde att titta ut. Att få se honom första gången var det bästa ögonblicket. Och kunde inte bli bättre, pappan hade semester från och med den dagen! :)

 245. Lana skriver:

  Den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04

  Denna sommar har varit den bästa sommaren i mitt liv. Min yngsta son snart 8 månader, föddes med hjärtfel. En sjukdom som för mamma och pappa kändes som slutet på vårt liv….men han opererades i februari. Lagom till pappas semester vi fick veta att operationen var lyckad och var han pigg och glad igen och jag som fick svår struma precis efter hans operation blev mycket bättre. Att inte behöva tänka på man kommer förlora det finaste man har i världen är så värdefullt. Att få vinna denna bilstol, som vi annars kommer köpa :) hade varit jätteskoj, men i annat fall så är vi ändå så tacksamma att vi fått vårt liv tillbaka och kunnat se våra älskade pojkar leka och plaska i bebispoolen i sommar :)

 246. Malin Aronsson Hugner skriver:

  ECE r44 04 är svaret!

  Mitt bästa sommarminne är då barnen i våras när det blev varmare ute sprang ut barfota, men kom inspringande direkt o sa ohh va skönt att springa barfota i gräset!! Det killar så skönt!
  Då är det sommar för mig och jag är så glad och tacksam att barnen kan få springa fritt ute och bara njuta, när de sen också själva reflekterar över det känns härligt!
  Jag skulle bli så glad om jag vann en bilstol, då jag i maj köpte en helt ny till sonen. En månad senare stal någon den så jag är så ledsen över det. Pga semestertider har inte försäkringsbolaget haft tid och kollat ärendet, så jag väntar ännu på att få köpa en ny stol, vilket jag inte kan göra förrän de är klara! Trots försäkring kommer jag ju bara få ut en del av inköpssumman på 3800, vilket är så tråkigt! Man ska tydligen behöva hålla i sakerna för att få behålla dem. Så nu hoppas jag på lite tur istället att vinna en av bilstolarna! Ha en bra dag!

  Malin

 247. Anna W skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vi var på vår första resan med alla barnen till djurparken:)

 248. Sabina Pannwitz skriver:

  Ece R4404

  Mitt bästa sommarminne är när vi i sommar åkte iväg med vår husvagn för första gången med barnen (Ebba 11 mån & Julia 3år). Vi åkte till Dragsö i Karlskrona & vi hade det jätte mysigt & bra. Vi åkte båt, var på glassiären & åt glass, badade, grillade & njöt av tiden tillsammans!

 249. Mikaela skriver:

  Ece R4404

  Detta är första sommaren med min son så många minnen har skapats. Första gången han fick bada, första gången i gunga på lekplatsen jaa bara att sitta ute på en filt och myst och lekt. Det har varit en härlig sommar.

 250. Emma Petersson skriver:

  Rätt svar : ECE R 4404

  Mitt bästa sommarminne är nog iaf när min dotter på tre år som har värk vände sig om en varm sommardag o samtidigt springer ifrån mig o skriker glatt att idag har jag INTE ont i benana mamma!!

  Man blir varm i hela kroppen dom få dagarna denna sommar det varit så varmt så man fått se detta leende o springande barn!

 251. Lotta L skriver:

  ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är när mina två största barn 5 och 7 satt och tittade ut i regnet och klagade på regnet. Dom kom sedan på den underbara idéen att gå ut och bada i regnet ”eftersom det ändå inte verkar bli badväder idag”. Sen satt jag och lillasyster inne i värmen och kollade på när dom överlyckliga sprang nakna i regnet på gräsmattan en lång stund. Vem kunde tro att just en regning dag den här sommaren bjöd på sån glädje :-)

 252. Jenny Bergqvist skriver:

  ECE R44 04 . Mitt bästa sommarminne är när jag födde min son för 3 år sen och har levt ett tufft liv innan och allt förändrades när han kom till livet , jag ändra hela min livssituation och blev så mycket starkare och har kämpat allt vad jag kan för att kunna vara den bästa mamman som möjligt för min son . så det bästa sommarminnet var när jag födde honom den 21 maj 2009 och hela mitt liv förändrades till så mycket bätte ! så nu kan jag spendera varenda sommar tillsammans med min underbara son och jag älskar att spendera varje sekund med honom ! med semester och massa bus och skoj ! :)

 253. Therese Nordh Berggren skriver:

  Svaret är : ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är att får tillbringa dagarna med min 6 månaders son. Då vi förlorade vår första son för lite över 2 år sedan så har den här sommaren varit den bästa hittills. Har varit på långa promenader, badat och myst ute i solen.

 254. Malin Dejgaard skriver:

  Ece r44 04
  Mitt bästa sommarminne var när min son tittade på mig och sen på sin far och utbrister BIL! Med ett stort leende i ansiktet! Hans första ord! Klart vi måste ha en tuff bilstol som han kan chilla i till vintern när den gamla är urvuxen!

 255. Jessica Karlsson skriver:

  Hej!

  ECE R44 04!

  Mitt bästa sommarminne är från i år, då Theo (2,5 år) och numera extremt nyfiken och ska veta allt om allt, åkte iväg med pappa och mig till en djurpark. Först körde mamma fel på 8 mil *suck*, men skam den som ger sig, Theo sjöng hela bilresan fram och sen skulle det kollas på djur! Han älskade alla djur, ville krama krokodilen och ormarna (helst boaormen på 4 meter och tjock som mitt lår).. väl i terrariet så är han som mest lyrisk, mamma lätt livrädd, så skriker han rakt ut och vill ut!! Han hade då fått se en liten skorpion på ca. 5 centimeter.. av alla djur så var han rädd för det minsta! Såklart gick vi ut och dagen blev ett minne för livet!!

 256. Line Agger skriver:

  Vårat bästa sommar minne är att både jag och min sambo fick fast jobb. Vi har jobbat båda två hela sommaren och som tur är har detta resulterat i fasta jobb. Jobbtider har vi fått pyssla med så våran son inte skulle drabbas. Nu har vi fått semester och det skall firas med att åka till familj runt omkring i världen. Och vad hade inte varit bättre än att avsluta med att vinna denna fina stol som är så mycket lättare att ta med sig, flytta mellan bilarna och inte skall monteras ner varje gång han växt lite.

 257. Hej, jag är gärna med och tävlar! :)

  Svaret: Ece R44 04

  Mitt bästa sommarminne från den här sommaren 2012 var när vi var vid sommarstugan och dottern gick utan blöjan en hel dag för första gången. Hon var så otroligt duktig och sprang på pottan när hon behövde kissa. Man såg på henne hur stolt hon var över det och sken lika mycket som solen den dagen. Då värmde det extra gott i mitt mammahjärta. Det är otroligt härligt att se sitt barn utvecklas! :)

 258. Kristine skriver:

  Svaret är ECE R44 04.
  Det bästa semesterminnet är från midsommar som firades med familj och vänner i en oansenlig stuga med ett fantastiskt läge vid en sjö utmed Höga Kusten! Fint väder, klippor vid grunt barnvänligt vatten där barnen kunde leka, meta abborre, åka ut med jollen, äta frukost i morgonsolen. Avkopplande för både vuxna och barn och en lyx att få njuta av naturen, långt borta från trafik, buller, datorer och TV.
  Minstingen Lisa, som vill vinna den fina barnstolen, tittade storögt på de stora barnen hela helgen. Ett riktigt fint sommarminne.

 259. Karin Löfgren skriver:

  ECE R44 04. Bästa sommarminnet kommer att bli från denna sommar då min älskade fyra-åring fått sin första riktiga ”utanför-dagis-kompis” och de kan leka själva på innergården i timtal medan jag ligger i solstolen och vyssjar lillasyster i vagnen. I ur och skur.

  Helt underbart! Det är faktiskt rätt mysigt att ligga i solstolen även om det regnar när man hör hur fantasin flödar från sandlådan och klätterställningen!

 260. Anna-Carin Pettersson skriver:

  ECE R44 04 är svaret på frågan!

  Mitt bästa sommarminne är när hela min familj var på Öland och bara njöt av sommaren!

 261. Adniye skriver:

  Svar på frågan: Ece R4404

 262. Louise skriver:

  svaret är : ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när jag fick min första kram och puss av min dotter som är ½ år gammal nu.

 263. Elisabeth skriver:

  ECE R44 04.
  Hela denna sommaren har varit underbar som har tillbringats med familjen och tagit vara på varje dag. Dessutom nu i väntan på vår nya bebis har jag möjlighet att vara ledig och bara längta efter den:-)

 264. Lin skriver:

  Hejsan :)

  Svaret är: ECE r44 04.

  Det bästa sommarminnet kommer snart för mig. Jag är gravid och kommer ha mitt första barn snart. Under september månaden. Det är kanske inte riktigt sommar då, men det är det bästa jag kommer minnas av det här året. Att hålla min lilla ängel och bara kolla på henne/honom. Längtar så mycket.

  Mvh <3

 265. Josefin skriver:

  Svaret är ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är när vi tog barnen till Saltkällan ( Munkedal) för lite mysig semester hos min bror, hans sambo och deras lilla bebis. Vi skulle ut och fiska makrill med våra söner, den ena 6år och den andra 2.5 år. Den lilla fiskeresan slutade med att vi fick upp 99st supersmarriga makrillar, till och med våra barn fick upp några stycken. :)
  Nu är det bara att hålla tummar och tår att vi vinner barnstolen så att det blir fler turer till min bror.

 266. sabina holstein skriver:

  ECE R4404

  har inget speciellt minne men de som ja alltid kommer komma ihåg är syskon kärleken mellan min son 3,5år o min dotter 7 månader nu….deras leende dom ger varandra, deras blickar, skratt hur dom visar sin kärlek o hur stolt min son är över sin syster är ett minne som sitter så djupt!! Älskar varje dag med små, de är de bästa ssom hänt <3

 267. Elaine Patterson skriver:

  Svaret är att teststandarden heter ECE R4404.

  Jag har jättemånga fina sommarminnen från denna sommar. Allt ifrån att min minsting som blir 6 månader nu nästa vecka fått känna på gräset på fötterna och se hans reaktion, till hur han sett storebrorsan spela golf på fina sommarkvällar, se mina 3 älskade barn bada tillsammans och ha skoj, spela minigolf och bara njuta av att vi har varit lediga tillsammans hela sommaren.
  Men det som nog kommer etsa sig fast i minnet är att lille Liam lärt sig sitta upp, fått 2 tänder och lärt sig säga mamma. DET är stort! Nu jobbar mina 2 större barn på att Liam ska säga deras namn också :)

 268. Silva Khano skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r 4404.

 269. Emilie skriver:

  Rätt svar på frågan är: ECE R44 04

  Mitt bästa semesterminne är från nu i somras när vi var på Gotland en vecka, min sambo, vår son och jag. Det var egentligen ingen specifik händelse på resan som gör att det är mitt bästa semsterminne utan bara det att vi var på semester för första gången som en liten familj.
  Vi var en dag uppe på Fårö och Valter, vår son, fick åka in och ut ur bilen och bilbarnstolen. Jag insåg då vikten av att man har en bra bilbarnstol som är lätt och säker eftersom man ibland har både bråttom och är lite slarvig när man spänner fast sina barn.

 270. Maria skriver:

  Svar; ECE R44 04

  Den här sommaren är den finaste någonsin.. Första sommaren med vår mycket efterlängtade dotter Hedda! Livet har blivit så mycket större, sommaren lika så när man ser allt med andra ögon!

 271. Elin skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Vår minstingtjej är nu fem månader och store killen är tre år. Denna sommar är full av minnen från vardagen. Hur våra två älsklingar sakta växer ihopa och upptäcker varandra. Hur stora ser med lysande ögon på lilla och hur han sjunger för henne. Hur lilla första gången greppar efter stores näsa och store skrattar tills han kiknar. Det har varit vår sommar det. Enkel och nära, tom inomhus en del för att skydda barnen från solen men ack så härlig ändå.

  Sensommarsoliga hälsningar
  Elin

 272. Julia skriver:

  ECE R44 04
  Bästa sommarminnet i år var när vi trotsade vädret under ett besök på västkusten så att en lycklig 3 åring fick se havet och plocka snäckor för första gången :)

 273. Malin skriver:

  ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet denna sommar är när vi alla (mamma, systers och min familj) var till Rättvik på Classik Carweek och tog en omgång Beach volleyboll mot varandra! Jösses vad roligt vi hade! :)

 274. Annelie Malmgren skriver:

  Svar: ECE R4404
  Mitt bästa sommarminne är att få vara mamma för första gången:)

 275. Sabina skriver:

  Vilken underbar tävling :)
  Svaret är ECE R44 04

  Mitt bästa semesterminne är från förra sommaren då min lille kille blev stor över en natt och helt plötsligt trodde han kunde allt :) som en gång när vi var och badade hans första gång och han säger jag kan simma och kastade sig ut, gick ju sådär tur mamma var där. Senare på sommaren fick han för sig att jag kan cykla utan stödhjul och efter lite övning så gick det :)

 276. Sophia T skriver:

  Teststandarden heter ECE R44 04.

  Mitt absoluta bästa sommarminne är denna sommar för då föddes mitt mirakel! En märklig men underbar känsla och detta mirakel hade jag velat skydda i den här bilbarnstolen.

 277. sofie.o skriver:

  hey

  den heter ECE R44 04
  &
  mitt bästa minne är från förra sommaren när jag fick veta att jag var gravid 😀

  byebye

 278. Mia Bjurling skriver:

  Svar : ECE R44 04
  bästa sommarminne är när vi var ute med båten i skärgården och åt glass vid Bullandö Glassfabriken! Felix 2,5 år, pappa Matte och jag :-)

 279. Sandra Ericsson skriver:

  Rätt svar: ECE R44 04

  Mitt sommarminne: Min lille gosses skratt när han för första gången fick känna pirret i magen när han åkte Kaffekopparna på Liseberg på semestern. Oslagbart!

 280. Sofie malm skriver:

  ECE R44 04.
  Det bästa med denna sommaren är att jag har fått uppleva den med min underbara son som är 8 månader….

 281. Aleksandra Klimiuk skriver:

  ECE R44 04 är svaret.
  Bästa sommar var 2011 när jag födde min dotter 😀

 282. Hannah skriver:

  Svar: ECE R44 04
  Bästa semesterminne: När vi åkte ner till Göteborg till svärmor (farmor) (50mil bort) med bil, barn och hund för att gå på bröllop. Vi tänkte stanna max 2v. men då min man är arbetslös och jag mammaledig så kunde vi stanna så länge vi ville och vi kom inte hem förrän en månad senare och hann med en massa ”släktträffar” och roligheter (men även en rejäl och jobbig förkylning) men det var underbartskönt att bara kunna vara och inte ha ett datum vi måste åka hem på.
  Om vi ska kunna göra detta igen behöver vi en ny bilstol (och det vill vi gärna gör om, sådär till jul vore det kul att ta en roadtrip igen =) )

 283. Rebecka skriver:

  Svaret är att teststandarden heter ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är då vår minsting på 4 månader skrattade så hon tjöt för första gången då stora syster sprang runt som en pajas ute på gräsmattan i det underbart vackra vädret. Svenska sommrar är ändå bäst!!

 284. Rebecka skriver:

  Svaret är att teststandarden heter ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är då vår minsting på 4 månader skrattade så hon tjöt för första gången då stora syster sprang runt som en pajas ute på gräsmattan i det underbart vackra vädret. Svenska sommrar är ändå bäst!!

  P.S såg att de blev fel mejladress så jag skickar igen

 285. Rakel Raunio skriver:

  Teststandarden heter ECEr44 04. Mitt bästa sommarminne är när vi campade för första gången med vår husvagn, då vi stannade några nätter på saxsnäs camping på Öland. Barnen fick kompisar direkt på lekplatsen och man kunde koppla av.Vattnet var varmt så barna kunde bada. Grillen(grillhinken) gassade varm på kvällen, fastän det kom lite regn, så gick det att grilla ändå med en paraply uppfält och ett glatt humör.

 286. Sofia skriver:

  Hej!

  Svaret är: ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är ifrån början av sommaren när vår underbara lilla dotter föddes och min fina son blev stolt storebror.

 287. Malin skriver:

  Svar : ECE R44 04

  Denna sommar kommer alltid att finnas i mitt minne. Min son på 1½ år fick diabetes i maj. Jag trodde att livet var över och att vi aldrig skulle kunna göra någonting ”normalt” igen.
  Så varje härlig sommardag som går, tar jag vara på den stund jag har med min son, och tackar min lyckliga stjärna däruppe att det ” bara” var diabetes han fick och inget allvarligare.

  Man behöver inte göra storslagna saker på sommaren, njut av varandra istället.
  Love is all we need… ;o)

 288. Alma skriver:

  Svar : ECE-standard/ ECE r44 04

  Mitt bästa minne är från förra sommaren, då min (då) 1,5 åriga son var hemma hos morfar i hans nya hus för första gången. Han hade nämligen höns hemma och min son skriker ” MAMMA, titta EMIL!” eftersom den stackars stadsungen endast sett höns i Emil i Lönneberga!

 289. Hanna Elfvingsson skriver:

  Svaret är : Ece R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från den här sommaren och det var när vår son Axel 5 månader var på Gotland, min hemö, för första gången :-) Han åkte båt för första gången i sitt liv, han badade fötterna i havet för första gången och fick smaka å mat för första gången under den här semesterrresan, minnesvärda stunder som aldrig kommer åter :-)

 290. Licette Arogén skriver:

  Svaret på frågan är:
  ECE R44 04

  Vi har många underbara sommarminnen, sjävklart med vår son (Spencer, snart 5 månader gammal), och det är svårt att välja ut bara ETT att berätta! Något av det mysigaste var när han fick besök av sin morfar som bor 80 mil från oss.
  Till jul har vi planerat att åka upp till honom i Norrland och vi behöver verkligen verkligen verkligen denna bilstol. Vi skulle bli överlyckliga om vi vann ett så fint pris så vår lille pojke som då skulle få sitta bekvämt och säkert hela vägen!

  Mvh Licette och Dennis

 291. Marlene Lindström skriver:

  Hej!
  ECE R44 04 Testas de i.

  Mitt bästa sommarminne måste vara nu i sommar när vår efterlängtade Alice och min sambo och jag har köpt ett hus som vi får inreda precis hur vi vill. Man måste ha en del tålamod men det kommer bli sååå fint! Och det är det viktigaste! Hemmet och familjen! Här ska vi ha många fina middagar för våra vänner :)

 292. Stina Olsson skriver:

  Enligt ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet är när vi var på Astrid Lingrens värld med barnen och bodde i stuga där med några vänners om har barn i samma ålder. Vädret kunde inte bli bättre och det var så mysigt. Blir en tripp dit nästa sommar igen men då sover vi 3 nätter för att få ut mer tid med varandra.

 293. Malin skriver:

  Hej!
  Den heter ECE R44 04.

  Mitt bästa semestertider är när vi firade midsommar på en hembyggdsgård, dansade runt stången och fikade i gräset! Precis så en midsommar ska vara tycker vi – plus en massa jordgubbar förstås! :)

 294. Lina skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04

  Från denna sommaren kommer jag att minnas min dotters härliga utveckling från att kräkas bara av att sätta fötterna i sanden till att lära sig simma med sina ”brasachias”, som hon säger till armpuffar.

 295. Malin Jonsson skriver:

  ECE R44 04 heter det.
  Mitt bästa minne är nu denna sommar då vi var nere i Småland och döpte sonen. Dottern sprang och lekte med sina kusiner och badade i deras pool. Vi bor i lgh och det var så kul att se hon spronga så lös och ha så kul.

 296. Helena skriver:

  Svar: ECE R44 04
  Hela denna sommaren är bästasommarminnet, första sommaren som förälder! Allt är första gången för vår lilla son (6mån) sååå spännande att följa hans utveckling!

 297. Monika Boström skriver:

  Svar: ECEr4404. Mitt bästa sommar minne denna sommar är från när vi var på Västkusten och fiskade krabbor! Sonen på 7 år hade bara lycka i ögonen! Min lärdom är att det enkla ofta blir det bästa för barnen! Lyckliga barn resulterar i lyckliga päron! Puss!

 298. Sara skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet i år är när min son fick prova bada på badhus. Han har egentligen skenor dygnet runt och det var så underbart kul att se hans min när han var helt ”fri” och fick plaska i vattnet :-)

 299. Therese skriver:

  Finaste sommarminnet jag har 2012 är när min son började krypa ute på de gröna gräset en solig sommardag :-)
  ECE R44 04

 300. Karolina skriver:

  Svaret är: ECE r44 04. Mitt eller vårat sommarminne för två veckor sedan är när våran son hade ” lånat” våran bilnyckel. Våran stora son hade satt lillebror som hade bilnyckel i bilen. Skulle gå runt och sätta sej i bilen. (då han stängde bildörren) klicket kom och alla dörrar låste sej! Panik!! Jag och min fru studsade runt bilen som besatta! Vi har på instrumentpanelen en knapp som man trycker på för att få upp dörrarna. Vi skrek i förtvivlan att han skulle trycka åå knappen! I 20 min höll vi på då jag ringde polisen! Han satt väldigt nöjd i bilen med andra mammas väska å börja riva ut allt! Tillslut kom han pt knappen och vi drog en lättad suck! Ett
  minne vi nu skrattar lite lätt åt! Så tack lilla Alfred att mammorna slapp krossa rutan! Och nu växer lille Alfred och en ny stol hade inte varit fel!

 301. Camilla skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Det bästa sommarminnet var -06 & -11 när jag fick veta att jag var gravid med våra små troll, Liam som fyller 6 och Alicia 6mån.

 302. Micke skriver:

  Hej

  ECE r44 04 heter standarden

  Hälsningar Micke

 303. petra lundin skriver:

  Mitt bästa sommarminne: jag vill ta en mer vardagssituation så som min vardag ser ut numera. Efter en lång längtan efter barn fick jag en livlig liten son vid 41 års ålder. Vi har nu spenderat andra sommaren. Jag har fylld av lycka fått se honom plocka sina första smultron, naken i morfars trädgård, leka med vattenslangen – lika naken, plaska vid havskanten o gurglande lycklig klappa och smått smälla till en snäll grannhunds labrador. Detta är sommarminnen som jag hoppas ska etsa sig fast genom livet för mig.

 304. Malin skriver:

  Svaret på frågan: ECE R44 04

  Bästa semesterminnet är då vi var på Pippi Långstrump teater med våran 2 åriga dotter.
  Hon älskar Pippi och sjunger gärna en truddelutt och kollar mer än gärna på filmer med just Pippi som
  huvudrollstagare.
  Hon var mycket skeptisk till en början då det var hög ljudnivå och mycket folk,
  men när hon sedan fick se Pippi och som dessutom sjöng den traditionella ”pippisången” sken hon upp som en sol och klappade glatt med, det var en överlycklig tjej som satt i mitt knä, och mitt mammahjärta
  smälte. Dett blev en mycket uppskattad dag som hon mer än gärna berättar om!

 305. petra lundin skriver:

  Glömde ju svaret på frågan: ECE R44 04.

 306. Tina J skriver:

  Standarden heter ECE R44 04

  Bästa semesterminnet är nog när dottern på 3,5 år för nån vecka sen stekte pannkakor till hela familjen till lunch! Hon gjorde smeten själv med lite övervakning och tips från pappa. Vi visade hur hon steker första pannkakan. Sen var det en liten tjej som stekte alla 15 pannkakor helt själv, medan vi satt i soffan och tittade på.

  Att få se hur vår dotter sken som en sol av stolthet när hon dukade fram lunchen hon själv gjort slår det mesta!

 307. Linda L skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE R44 04
  Mitt bästa semesterminne är när barnen får njuta utav sol, bad, glass och ett jätte härligt sommarlov. Finns inget bättre än solbrända och nöjda och framförallt jätte glada barn. Sen som ett plus är ju allt man kan göra med sommaren; Fiska, grilla, plocka bär. Å barna tycker det är roligt att få uppleva å vara med. Bara älskar det!!!

 308. yvonne skriver:

  Hej! Den är godkänd enligt ECE rr440 4:):)

  Mitt bästa sommarminne är när vi semestrade vid havet och vår 5 månaders son kunde vara ute hela dagarna och som vi myste:) Sov gott om natten gjorde vi med!:)

 309. Hanna Nilsson skriver:

  Svar på frågan: EcE r44 04
  Mitt bästa semester minna är från i somras då vi hade vår första semester men våran lilla dotter vi var i djurparker och bara myste alla tre inga måsten och lilltjejen fick all uppmärksamhet då vi inte behövde göra nånting vädret var perfekt. Våran första semester hade inte kunnat bli bättre.

 310. Det rätta svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne var förra sommaren när jag var gravid i ca 12:e veckan och ska berätta för mina älskade väninnor om detta.

  Det var en tidig kväll och jag bjöd hem dem på lite vin (vin för deras del alltså) för sedan utgång på det, och står i köket med dem. En av tjejerna frågar vad jag har köpt för att dricka under kvällen, samtidigt som hon frågar ska hon precis ta fram ett glas i skåpet. Och jag svarar med svajig röst något i stil med att -nja, jag tänkte inte dricka nu och ett tag framöver, för jag har inte bara mig själv att tänka på längre.

  Att inte glömma är att tjejkompisen som frågar fortfarande står med huvudet inne i skåpet och tänker om hon verkligen tänker rätt nu, alltså att jag var gravid. Därav vänder hon sig om, samtidigt som de andra hoppar av lycka och blir alldeles rörda av glädje!

  Det var helt underbart att få berätta för dem kompisar som betyder så otroligt mycket för mig!

  Detta pratar vi om ibland som nu är över 1 år sedan. Jag kommer aldrig att glömma den lycka jag fick från dem!

 311. Nathalie skriver:

  Teststandarden heter ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är när jag och min sambo gifte oss i juli. De hade regnat och regnat, men just den dagen valde solen att titta fram och var framme från morgon till kväll. Under hela dagen gick jag med ett leende på läpparna och var så glad över alla som var med och delade denna dag. Bästa på den kvällen var när trubaduren spelade och våran 10 månaders son ställer sig mitt på dansgolvet och dansar <3

 312. Jenny skriver:

  Svaret är ECE r44 04
  mitt bästa sommarminne är när våren dotterr på(10 månders) skulle bada skulle bad fösta gången i en sjö det var jätteläskigt men till slut våga hon sig i med lite hjälp av pappan och hållas sig i för man måste gå i annars blir det förkalt på en gång och nu älskar hon att bada och plaska i strandkanten detta är ett minne jag hoppas komma ihåg i framtiden, fösta sommarem med våran dotter.

 313. Mikaela Midtorn skriver:

  ECE r44 04

  Ett av mina bästa sommar minne är när min 2,5 årige pojk cyklade på sin nyköpta trehjuling för första gången. Att se denna otroliga glädje i det lilla livets ögon var magiskt. Och när min bebis på 10 månader gick för första gången nu i sommar. Underbart!! Bara att få vara med barnen hela sommaren är ett fantastiskt sommar minne. <3

 314. Jessica Grönlund skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne är att se den andra tvillingsonen på 1,5 år ta sina första steg!
  Tänk att få uppleva att alla mina tre söner mår så bra att de kan gå, detta efter 9 år av ofrivillig barnlöshet, 6 missfall, 3 söner som är prematurfödda (den första i v. 27 med allt det innebär)!
  Att ha 3 levande, friska söner som springer omkring är en otrolig sommar. Nu behöver vi en till bil och fler stolar för att få livet att gå ihop praktiskt!

 315. caroline84 skriver:

  Rätt svar är: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet var resan till Kolmården med stora tjocka släkten. 11 vuxna och 7 barn, en stor blandning av kusiner och sysslingar som alla njöt av djuren, hotellet och godisremmarna :) Vår lilla tjej var väldigt nyfiken och det blir definitivt en resa nästa år igen. Då kommer hon se på allt med nya, stora, nyfikna ögon! Och vi vuxna tyckte att det var mysigt med lite hotell och relax :)

  En ny bilbarnstol behövs för att åka dit nästa år så håller tummarna för att vi vinner :)

  Kram kram

 316. Sara Wilhelmsson skriver:

  Mitt bästa minne från i sommras är när vi var till Norges underbara dalar för att vara hund och husvakt. Vi upplevde en mycket gemytlig atmosfär. I skogen som låg inpå knuten rann det vatten efter alla stigar man svängde av på. Vår son kunde springa av sig för det var fordonsförbud utmed gatan vi bodde på. Underbar frihet för oss alla!
  Svaert är ece r44 04

 317. Malin Nilsson skriver:

  ECE R44 04

  Bästa och roligaste sommarminnet var häromdagen, då min snart 2 åriga son Hampus lekte med en sådan doktorn har att kolla öronen, den hade han i örat och pratade som i en mobil :0)

  Med vänlig hälsning, Malin

 318. Karro skriver:

  Hej! Svaret är: ECE r44 04
  Mitt bästa sommarminne är nog hela den här sommaren. När semestern började kunde sonen inte ens förflytta sig, under sommaren har han lärt sig sitta ordentligt, krypa, ställa sig upp och börjat försöka förflytta sig längs med saker. Hans första sommar och vi har upplevt massor med saker för första gången tillsammans! :)

 319. jane silverblomma skriver:

  mitt bästa sommar minne var när vi var på high chaparral vi var på tåget och blev rånade och flickan sköt och banditerna sköt samtidigt och hon trodde att det var hennes pistol som lät, en paff tjej.

 320. Helene Jansson skriver:

  Stolarna är godkända enligt: ECE r44 04

  Bästa sommarminnet var vårt bröllop den 28 juli. En underbar dag tillsammans med äldre släktingar och våra fina barn.

 321. Jennie Hagberg skriver:

  Europastandarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne från denna sommaren är helt klart när min 8 månader gamla dotter sa ”mamma” för första gången. En helt underbar go värme spred sig i hela kroppen. Nu är hon 9 månader å en riktig pratkvarn :-)

 322. Gunilla Salomonsson skriver:

  Teststandaren heter ECEr 4404.
  Mitt bästa sommarminne är när vi var nere hos mina föräldrar och badade med vårt barn snart 2,5 år. Han plaskade och hoppade och brydde sig inte det minsta om han kom under vattnet. Det var lika roligt ändå!

 323. Johanna Pontén skriver:

  Rätt svar på frågan är ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är när jag och lillsnäckan tog en bilsemester på egen hand när pappa hade börjat arbeta igen. Vi gled fram på vägarna, jag bakom ratten och sötnöten i babyskyddet bredvid. Vi åkte först hem till mormor och morfar och sen vidare till farmor och farfar och där emellan blev det spontanbesök hos en del vänner och bekanta. Perfekt sätt att förlänga semesterkänslan! Nu börjar babyskyddet bli för litet och det är dags att införskaffa en bilbarnstol!

  Kramar från Johanna och Tilda

 324. Malin Hirst skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Ett av de bästa minnena denna sommaren var den 28/7 när Ellen tog sina första steg 10 månader gammal! Nu springer hon redan omkring.

 325. Marie Ring skriver:

  ECE R44 04 heter teststandarden.

  Mitt bästa sommarminne är när tösen min (3 år) och jag promenerade ner till havet en sommarkväll i juli. Vi kastade stenar i vattnet och tittade på den vackra horisonten, och plötsligt utbrast min dotter:

  -Mamma, varför börjar vattnet här?

  En underbar och finurlig frågeställning… Mamma hade inget bra svar. :)

 326. Malin S skriver:

  ECE R44 04

  Sommarens första bad, på västkusten i det underbara havet. Blå himmel, sol, hav, sand sand sand överallt. Och förväntansfulla, överlyckliga barn. Plaskande i de kalla vågorna. Kalla barn, men ack så glada och nöjda med livet! :-)

 327. Kristina skriver:

  Hej alla goa och glada :-)

  Svaret på frågan är ECE R44 04!

  Mitt bästa semesterminne är när vi spontant begav oss ut i Europa med bil. Höggravid i 7 månaden, min lillplutt på 2år, min man och hans bror. Så bra det gick, så kul vi hade det, så dyrt det blev 😉 Det bästa var att lillplutten lärde sig så otroligt mycket och att vi kom så bra överens allihop!

  Ha det bäst, Kristina

 328. Josefina skriver:

  ECE r44 04

  Mitt finaste sommarminne hittills är när vi var ute på havet och badade vi fyra i familjen, underbart väder och vi var ensamma på ön med sandstrand. Vår treåring ville inte alls åka vidare till kiosken för att äta glass och bada mer där.
  När vi åkte dit somnade både han och hans 9månader gamla syster i mitt knä, fast båten studsade ordentligt <3
  Livskvalité!
  Josefina

 329. Amanda Edlund skriver:

  Alla Axkids bilbarnstolar är godkända i ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne 2012 var nog när min underbara Willhelm satt i sin sittvagn första gången. Fått gå runt med han på armen ( 5månader och 9kg! ) i över 2 månader. Att se glädjen i hans ögon och se hans lycka över att få upptäcka världen. Han tar varje tillfälle som ges att utforska ännu mer.
  Att se lyckan i hans ögon är värt miljoner i mina ögon!

 330. Elin skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04

  Sommarens bästa sommarminne är då jag och min familj var på Furuviks djurpark, när man såg sonens (8 mån) blick, när kängurur hoppar mot en, kameler frustar en i ansiktet om man inte tog ett steg tillbaks eller när vi skulle åka en rundtur i en tunna i vatten och se olika djur. Hans stora klarblå ögon, det största leende och på ett strålande humör när vi går runt där i parken och ser allt och får uppleva djuren på nära håll.
  Det är kärlek och världens bästa sommarminne hitills :)

 331. Emma skriver:

  Standarden heter ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vi åkte ut till dotterns farfar och hon fick se kattungar första gången. Jag har aldrig sett henne så lycklig och inte hennes farfar heller. För det var också första gången hon inte blev rädd för honom :) Så nu äntligen kan hon i lugn och ro mysa med den bästa farfarn i världen!

 332. Mia skriver:

  Rätt svar: ECE r44 04

  Den här sommaren blev mitt härligaste sommar minne när våran tre månaders bebis gav ifrån sig det ljuvligaste skratt jag någonsin hört=)

 333. Lina skriver:

  Svar; ECE R44 04
  Detta är min första sommar med min lilla Freja som häromdagen fyllde 1år. Vi har haft många fina minnen å glada stunder. Frejas 1- årsdag var en underbar dag på alla sätt. Det var en varm och solig dag. Att se hennes min när hon öppnade sina paket var oslagbart. Hon blev så glad och jag som trodde hon mest skulle bry sig om pappret 😉 ps då det väntas tillökning kommer denna stol väl till pass i vår familj. :)

 334. Maria skriver:

  ECE r44 04
  Glädjen över en sandstrand-som en gigantisk sandlåda. Vår lilla solstråle ville inte bada i vattnet…bara i sanden!

 335. Anna W skriver:

  Godkänd enl ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är barnens lek med kycklingarna vi lånade i sommar. Barnen lekte med tuppkycklingarna som var väldigt tålmodiga och lät sig gungas på gunga, sitta i repstegen och gosas med. Det var en glädje och lycka som lyste ur barnens ögon och faktiskt hela kropp över att ha dessa kycklingar under några veckor på semestern.

 336. Lina Boyd skriver:

  Hej
  Testet heter ECE R44 04.
  Bästa sommarminnet var när vi hyrde hus på Irland med våra kompisar som också har fått en liten. (de var 8 & 11 mån). Kul att hänga och turista en hel vecka och se hyr mycket de små uppskattade varandras sällskap.

 337. Karin skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden!

  Mitt bästa sommarminne är känslan som uppkommer på kvällen med glada sommartrötta barn efter en utflykt som skapat minnen till mina barn för livet.

 338. Michaela Vahlsten skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne var första gången min dotter fick bada i det stora! :)
  Hennes leende som hon gav mig fyllde mitt hjärta av värme och alla skratt hon vilt kastade ut kunde ingen på hela stranden motstå! Hela stranden hade lika roligt och skrattade och flinade av min dotters nyfunna kärlek till det stora kalla vattnet!
  Lyckan att se henne älska det hon gjorde och dela med den lyckan till alla oss andra på den fulla stranden var ett av dem bästa minnena någonsin!

 339. Anna skriver:

  Hej, bilstolen är testad och godkänd enligt ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är när vi fiskade kräftor i en sjö i Värmland. Att glida fram alldeles tyst i båten i mörkret och spana ner i kräftburarna för att se om det var nån där. Jag var 8 år och det var första gången jag upplevde detta – härligt!

 340. Jeanna N skriver:

  Hej,
  Standarden som Axkid stolen är godkänd enligt heter Ece r44 04.
  Sommarens härligaste och färgstarkaste minne är när vår andra son Linus föds i framsätet på vår bil på östra avfarten från E6an påväg till Halmstads förlossning.
  Allt gick jättebra, med en fantastisk insatts från min man och ambulassjukvårdarna i Halmstad.
  Då vi redan har en 2,5 årig son så ser jag defenitivt fördelarna med att i framtiden kunna använda en bilstol som går att justera mellan olika barn.

  Ha en fortsatt trevlig sommar och en härlig färgsprakande höst!

 341. Jag är gärna med och tävlar, standarden heter ECE R44 04

  Eftersom vi väntar smått och inte har någon bilbarnstol så vore det helt suveränt att vinna denna.

  Denna sommar har tyvärr inte varit den bästa vädermässigt men jag tror vårt bästa sommarminne om vi frågar sonen (bortsett från allt badande i Turkiet) är när vi besökte glasbruk i Småland. Melvin var så extremt intresserad av glasblåsningen, han ville aldrig gå därifrån. Det var så härligt att se. Dessutom bodde vi på en mycket naturskön camping och hade de tre dagarna vi var där kanonväder (enda dagarna med över 27 grader under hela semestern).

  Har även tipsat om tävlingen här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/08/14/bilbarnstol-298/

 342. Jennie skriver:

  Svar: Den europeiska teststandarden heter ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne den här sommaren är när vi hade betessläpp för våran första omgång med lamm. 33 ulltussar som studsar av glädjespring akompanjerad av dotterns glada tillrop.

 343. Charlotta skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne var när våran treåring för första gången klarade av att cykla på ”stora cykeln”. Glädjen och stoltheten i hans ögon har etsat sig fast. Lillkillen är en så otroligt varm och go kille som håller på att bli stor.. Mammas älskling.

 344. jenny götesson skriver:

  ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är dagen då vi fick nycklarna till vårt hus. Fjärilar i magen. Nu sitter vi här, jag, min sambo och vår son. I vårt egna hus. En egen familj!

 345. Carina skriver:

  Svar på frågan: ECE r44 04

  Bästa sommar minnet är svårt eftersom de varit så många denna sommar, första sommaren med våran lilla son Edvin (snart 6 månader) och jag och min sambo har varit lediga båda två sedan midsommar så vi har haft en lång härlig semester tillsammans =)

  Men något som var riktigt mysigt var när vi var i Myrträsk i mina svärföräldrars sommarstuga och gick ut för att plocka hjortron allihopa. Edvin hängde först med framåt i bärselen på min mage och oj vad han pratade! =)
  Efter en timme och med en välling flaska i magen som åts ute i skogen, så fick han vända sig och somnade mot mitt bröst medan vi vandrade vidare. En riktigt härlig dag!

 346. Viveka skriver:

  ECE R44 04.
  Mina bästa sommarminnen är från när jag själv var barn, och sommarlovet började, och det kändes som (och var faktiskt, när man var liten) oändligt långt. Att gå barfota på varm asfalt, första doppet i havet, att inte ha långbyxor på sig på flera månader. Allt är känslor som jag nu hoppas att min son också kommer få uppleva och känna :)

 347. Kristiina skriver:

  Svar: ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne: 4 veckor sammanhängande semester för hela familjen! För allra första gången var vi långlediga tillsammans där vardagens rutiner suddades ut, vanor bröts, stress glömdes bort och måsten lades på hyllan! En sommar som gavs tid och tillfällen, att bara vara!

  Ha det gott!

 348. Anna-Karin Torstensson skriver:

  Teststandarden heter ECE r44 04
  Bästa sommarminnet är enkelt: att få tillbringa sommaren med Emma , nu 8 månader!! Emma är mycket efterlängtad då vi genomgått flera hormonbehandlingar för att få henne och att nu se henne le, skratta, krypa, ställa sig upp och ta sina första stapplande steg är underbart.

 349. Linda Lundberg skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet: Min mor, i egenskap av ordförande i Vinslövs Röda Kors, anordnade för femte året tre allsångskvällar i min hembygd. Vid sista tillfället denna sommar var publiken unik. I publiken gick det då att finna den äldsta och den yngsta i min släkt. Den yngsta är min son på snart 9 månader och den äldsta är min morfars syster på 102 år.

 350. Anne-Marie skriver:

  Hallå

  Svaret är ECE r44 04

  Det bästa med den här sommaren har vart att få gå i skogen med mina barn och plocka kantareller och blåbär.
  Då minstingen börjar växa ur sin bilstol så skulle en ny sitta fint :-)

 351. Emily skriver:

  ECE r44 04,

  Bästa den här sommaren var alla gånger när vår dotter skrek direkt när de tog ut henne med akut kejsarsnitt den 23:e juli i vecka 35 efter en vår och sommar med många vändor på Vrinnevisjukhuset, US i Linköping och Huddinge då jag fått allt från blödningar till att fostervattnet gick med lillan i säte.
  En mycket jobbig graviditet avslutades lyckligt trots allt :)!

 352. Tina Nicklasson skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är att jag och min sambo fick vara tillsammans med vår son Loke i 3 månader. Vi har verkligen gjort saker ihop och fått uppleva hans utveckling ihop. Han har under denna tid lärt sig sitta, krypa och gå. Jag önskar att alla skulle kunna få ha denna möjlighet. Det känns verkligen som att familjen är det bästa som finns!

  Jag har ingen webbsida men hoppas att man ändå kan ha chansen att vinna.

 353. Kristina Larsson skriver:

  Europeiska teststandarden ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne är att bara vara lediga tillsammans o ta dagen som den kommer o njuta av varandra, inte ha massor av uppbokade saker man ska göra. Idag är det dåligt väder ska vi baka idag? eller åka till badhuset? Oj, solen skiner, i dag går vi till lekparken eller åker till sjön o badar.

 354. Lena skriver:

  Den Europeiska teststandarden heter ECE R44 04.

  Mitt/vårat bästa sommarminne är när sonen för första gången ska krypa på knä. Den minen, när han inte riktigt vet hur han ska göra. Är ju inte som att krypa inne på golvet. Han vet inte om han ska krypa på alla fyra eller om han ska gå som en apa med fötterna och händerna. + att det har varit underbart att se min mage växa, att lillfisen ska bli storebror, två mirakel på 1 år efter 4 års väntan!

 355. Cecilia skriver:

  Svar: Ece R44 04

  Mitt bästa sommarminne den här sommaren var när min lille son började skratta för första gången. Ett underbart skratt som fick både mig och hans pappa att skratta lika glatt och det är omöjligt att sluta. Nu gör vi allt för att han ska skratta och le mot oss och vi belönas dagligen med nya tjut av glädje från honom.

 356. Frida skriver:

  Den europeiska säkerhetsstandarden är ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne var när jag var lite och fiskade krabbor
  på klipporna i Varberg, det är de små sakerna som kan göra en så vansinnigt lycklig!

 357. Cecilia Marklund Svensson skriver:

  Svar är enligt standard ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är;
  Sommaren 2011 kände jag ingen riktig glädje då min fina mamma under våren hade gått bort efter kort tids cancersjukdom. Denna sommar har glädjen kommit tillbaka och jag kan nu åter igen glädjas åt små vardagliga saker – det är mitt bästa sommarminne 2012!

 358. Tina skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet var just semestern, när vi åkte iväg med husvagnen. Denna gången med två barn. En tvååring och en fem månaders :) Släppa vardagen och bara va tillsammans allihop, så mysigt!!

 359. Jag är med och slåss om en stol till dottern!
  Svar: ECE r44 04

  Mitt bästa (eller sämsta då haha) semester & sommar-minne är när jag var liten och åkte till Lanzarote med familjen. Jag satt en hel förmiddag och grävde den allra finaste grop du kan tänka dig, i sandstranden. När jag var klar och hade med omsorg sett till att jag var helt nöjd klampade jag fram till mamma och sa: ”Mamma, den här gropen ska jag ta med mig sen när vi åker hem!”. Min mamma försökte förgäves tala om för mig att man tyvärr inte kunde ta med sig en grop hem, och jag blev såå ledsen. ”Joo , det kan jag visste!” envisades jag. Tillslut fick jag ge mig och vi begav oss tillbaka till hotellet utan min grop 😉

  Då var jag väldigt upprörd, idag kan jag skratta gott åt det och anser att det är det bästa semesterminne jag har. Min dotter är nyss fyllda 5 månader och jag ser fram emot när hon växer upp och säger sånna där tokiga saker som bara barn kan :)

  Hoppas på tur!
  Kram

 360. Johanna Rinde skriver:

  Stolen är godkänd enligt den europeiska säkerhetsstandarden ECE R44 04 och det är precis den stolen vi har spanat in till vår son som är i akut behov av en ny stol, då han håller på att växa ur babyskyddet! Tyvärr har vi inte råd att köpa den själva just nu… :(

  Mitt bästa sommarminne är att att jag har fått spendera den med mina underbara barn! Min 3-åring kläcker fantastiskt roliga kommentarer hela tiden och nu när det är min tur att jobba igen kommer jag sakna mina ungar otroligt mycket, så jag är superglad att jag fick hela sommaren med dem! Den senaste underbara kommentaren kom idag: Varför luktar lillebrors rumpa röv? Hahaha… Var får de allt ifrån???

 361. Madelene skriver:

  Ece R44 04 är beteckningen=)

 362. Emma skriver:

  ”Alla Axkid bilbarnstolar är godkända enligt den europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04”

  Mitt bästa sommarminne är nog när barnen fick återse sina morföräldrar efter att dom varit borta på semester i två veckor! Den lyckan toppades med att vi tog årets första (och E’s första någonsin) tur ut i skogen, plockade svamp och blåbär och grillade korv! Det var två lyckliga ungar och tre lyckliga vuxna i ett fantastiskt sommarväder och massor med kärlek <3

 363. Malin skriver:

  Svar: ECE r44 o4
  Mitt bästa sommarminne är när Nellys träffade sin morfar för fösta gången, solen strålade och det var en vacker dag och jag kommer aldrig glömma pappas ögon när Nelly skrattade till honom tills hon kiknade. Kärlek i generationer!

 364. Annica skriver:

  Svar: Ece R44 04

  Mitt bästa minne kommer bli imorgon och till söndag. För det är augustifesten i norrköping och då kommer det vara karuseller och jag och min kompis fick en sådan bra kontakt med en av dem som jobbar där så de är jämt trevliga när vi ses och de kom igår och vi har varit där varje gång vi har slutat jobbet och bara snackat, 😀

 365. Carka408 skriver:

  Svar: ECE R4404

  Vi har haft fått många fina minnen tillsammans med våra 2 barn. Dels vår 5 månader gamla dotters första sommar och hennes utveckling! Vi har även börjat planera vårat kommande bröllop i vinter, vilket känns stort och väldigt spännande!!

 366. Sara Petersson skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  I flera år har vi sprungit på simskola med vår stora kille. Men han har varit totalt ointresserad av lära sig simma. Till slut la vi ner det och hoppades att intresset kanske kunde väckas om vi pausade ett tag. I maj var vi på semester i Turkiet och plötsligt simmar ungen! Jag vet inte vem som var stoltast, han eller jag? Vi sken ikapp med solen där nere!

  Snart är det dax för mellantjejen att lära sig simma. Slipper vi köpa en ny bilbarnsstol till minstingen kanske, kanske vi kan spara ihop till ännu en semester i solen… Eller en veckas dagliga besök på badhuset i alle fall.

 367. Richard skriver:

  ECE R44 04
  Utan tvekan i våras när det ringde i vår telefon;
  ”Hej, det är adoptionscentrum. Ni har fått en son!”

 368. Sandra skriver:

  Axkids bilbarnstolar är godkända i ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne var när våran 2-åring kramade om sin 5-månaders lillebror och sa jag älskar dig!! <3 <3 för först gången. Mvh sandra

 369. Karoline skriver:

  Den europeiska standarden är ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är helt klart när vår son föddes den 17 juni. Han var planerad till den 2 juni och vi skulle flytta till vårt nya hus den 29 maj. Trots en massa spring i trappor (tredje våningen utan hiss), bärande och flyttstädning så gick jag över två veckor vilket innebar att vi hann få ordentlig ordning i det nya huset innan han kom. När han väl bestämt sig för att komma hade han riktigt bråttom och det tog bara tre timmar från första värken tills vi hade vårt lilla mirakel i våra armar.

 370. anastasia wallerstrom skriver:

  det ar fint stolen till underbara barn! mina syskon och jag ska anvanda det for att skydda bebisar i bilar , verkligen det passa bra!

  hoopas ha tur och gladje for barnen sakerhet!!
  fint skick ece r4404

  mama anastasia

 371. Malin Skantz skriver:

  Stolen är godkänd enligt den europeiska säkerhetsstandarden ECE R44 04.

  Bästa sommar minnet är när min nu 4 månader gamla dotter fick känna gräset under sina nakna fötter för första gången. Hon tyckte nog att det kittlade så med ett stort leende och högt tjo så förgyllde hon vår dag.

 372. cecilia skriver:

  Den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04.

  Vårat bästa sommarminne är lyckan i vår dotters ögon då vi besökte ett vattenlekland.

 373. Lina Eckerström skriver:

  Hej !
  Jag är gärna med.

  Svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från nu i sommar.
  Jag och min numera man överraskade våra familjer med att gifta oss i vår trädgård när vi skulle bjuda på ”tackfest” efter att de hjälpt oss med renovering och flytt till vårt hus.
  Vi gillar att chocka och det lyckades vi med vill jag lova.
  Det blev en av världens bästa dagar.
  Enkelt, fint, kul och solen sken… precis som vi ville :)

 374. Anna skriver:

  Hejsan! Rätt svar är ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är när min äldsta dotter på 2,5 år säger till mig:
  – Mamma jag älskar dig o lillebror!
  Kändes helt underbart att få höra för första gången!

 375. anastasia wallerstrom skriver:

  hejsan,
  det ar gladje att ha super ese 4404…jag vill ha verkligen !

 376. Linda skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa minne är när sonen 1.5 år fick följa med och plocka blåbär för första gången. Han var så duktig och plockade själv. Pekar på blåbären ”där” och sätter dom i sin lilla hink. När han har fått ihop ca 10-15st är han nöjd och sätter sig ner och mumsar i sig en efter en med ett stort leende på läpparna, ”namnam” =)

 377. Emelie Eriksson skriver:

  Hej. ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne måste nog vara när vi fick reda på att vi väntar en till bebis och att det dessutom var en till pojke. Vår 6 åring jublade för nu blir dom 4 och vi måste köpa ny bil så alla får plats:)

 378. Åsa Pivard skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt absolut bästa sommarminne är att mitt graviditetsillamående äntliigen tog slut efter 30 veckor av sängliggande och spyor. Visst är det värt det i slutändan att må dåligt en hel graviditet, men åh, så härligt det var att kunna äta igen utan att spy i ett kör! Åh, vad jag har njutit av att äta jordgubbar och glass och umgås med min älskade son. I sommar har jag orkat vara en bra mamma igen, något som jag inte kunnat under hela våren. Hur mycket alla andra än har klagat över vädret så har jag bara gått runt med ett stort leende av välbefinnande över att kunna njuta av sommaren med familjen.

 379. Carola Steenberga skriver:

  Svaret på frågan är: ECE r44 04

  Vårat bästa sommarminne från denna sommar är nog att vi fått möjlighet att njuta av att umgås med varandra. Vi har inte haft möjlighet att åka iväg på någon semester utan tillbringat sommaren hemma men det har varit supermysigt. Vi har gjort små utflykter och inser att barnen kräver inte dyra resor och leksaker utan en upplevelse tillsammans med familjen kan vara värd så mycket mer.

  Soliga hälsningar från

  Fam Steenberg

 380. Elisabeth Wahlström skriver:

  Hej!

  ECE R44 04 heter den europeiska teststandarden för barnsäkerhet.

  Mitt bästa sommarminne inträffade en dag som inte alls kännetecknades av sommar. Jag, min man och vår 3-åriga dotter hade suttit inne nästintill hela dagen, det spöregnade ute och ingen ville gå ut. Framåt kvällen blev vi rastlösa och dottern som är 3 år kunde inte somna. Vi tyckte nog alla att den dagen kunde kvitta.

  Men så framåt 23-tiden när vi för tredje gången försökt få dottern att sova i sin säng, men återigen misslyckats, så bestämde vi oss för att gå ut. Jag vet inte vem som kom på idén men det kändes helt rätt just då. Vi tog på oss regnkläder ovanpå underkläderna och pyjamasarna, stövlar och regnhattar och gick ut på gatan framför huset. Det var alldeles tyst ute, man hörde bara regnet som öste ner. Det blåste inte alls, bara ett forsande ösregn. Men det var ändå rätt så varmt i luften. Det var så klart ingen annan ute, bara vi. Så vi stannade där ute i regnet i säkert en timme. Vi hoppade i vattenpölar, dansade en makaber soldans, och gjorde vattenänglar på gräsmattan.

  Den var den sämsta sommardagen och det bästa sommarminnet någonsin!

  Tack för en rolig tävling! Det var härligt att läsa om alla sommarminnen!

  Mvh

  Elisabeth Wahlström

 381. Angelica skriver:

  Den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne från denna sommaren är att fått tillbringa 6veckor tillsammans med mina två underbara barn och deras far, man vill bara dra tillbaka tiden och stanna den…..!

 382. Martina skriver:

  Hejsan! Svaret är: ECE R44 04. Bästa sommarminnet är från 24 juli då vår lilla familj för första gången åt frukost på vår altan i solen, alldeles nyinflyttade dagen innan. Det kommer alltid vara ett speciellt minne från Tildes bebistid :) kram Martina.

 383. Theres skriver:

  ECE R44 04

  Jag blir så lycklig när jag tänker på all kvalitetstid vi haft i sommar. Vi har inte gjort något storslaget, inte besökt några nöjesfält, åkt utomlands eller dylikt utan bara njutit av tid tillsammans. Vi har pysslat i trädgården, snickrat lite, tagit löpturer ihop och ätit långa frukostar. Härlig tid tillsammans som har gett mersmak. Börjar nu åter jobba men med en stark känsla av att livet är härligt!

 384. Malin skriver:

  Svar: ECE R44 04
  Med vänlig hälsning/Malin Müller

 385. Antonia Sandman skriver:

  ECE R44 04

  Åh, det finns så många fina minnen från denna sommar, eftersom vi haft lyxen att vara hemma tillsammans nästan hela sommaren. Om jag måste välja hör besöket på Kolmårdens djurpark till de bästa. Treåringen var lycklig över alla djuren (men allra lyckligast för att få krama Lille Skutt), och bäbisen var helt i extas över delfinshowen.

 386. Johanna skriver:

  Den europeiska teststandarden heter ECE r44 04 f.

  Mitt bästa sommarminne är nog när min 4 månader son fick smaka på gröt för första gången. Ojojoj vad han älskade det! Han bara hoppade i stolen och slog med händerna i bordet efter att få mera. Haha han tycker om det så mycket att han blir alldeles ivrig efter att få mera, så halva gröten hamnar utanför munnen. Då blev man lycklig som mamma!

 387. Linnea skriver:

  Hej!
  Svaret är ECE R44 04.
  Mitt bästa sommar minne är från nu i sommar då min familj sambo &. 2barn På 3år och 4månade hade våran första sommar semester tillsammans vi har njutit av varandras närvaro ätit gott lekt och skrattat,..haft all tid till varann och njutit av detta till fullo<3

 388. Jaana skriver:

  Testet heter; Ece R44 04

  Sommaren när jag, maken och sonen då 1år åkte till mitt hemland för att överraska min Farfar på hans 80-årsdag. De hade inte sett sitt första barnbarnsbarn sedan dopet (4mån) och de grät av glädje över att se oss och lillen. De var säkra på att vi inte kunde komma pga. jobb osv. En underbar vecka som kommer att följa oss hela livet! 😀

  Tack för en fin blogg! =)

  Mvh.

  Jaana

 389. Anna Ekelund skriver:

  Svaret är: ECE r44 04f

  Bästa sommarminnet i år är när vi är på stranden å storebror Oliver (4 år) ligger bredvid lillebror Elias (5 mån) å säger: mamma, jag älskar faktiskt lillebror på riktigt! D gjorde gott i hjärtat på mig å en liten tår föll från ögat…
  Superbra blogg!

 390. Anna Carlsson skriver:

  Svaret är: europeiska teststandarden ECE r44 04

 391. Caroline Lyckebring skriver:

  Hej!
  ECE R44 04 är standarden.

  Mitt bästa sommar minne är när storasyskonen 8 o 11 år står på bryggan o fiskar och lillebror då 6 månader sitter själv första gången på gräset vid bryggan o upptäcker att han själv kan plocka med alla roliga kottar, pinnar o gräs o alla är så nöjda o lyckliga!!

 392. Sofia Ek skriver:

  ECE 044 04 svar på frågan! Vi fick en vecka ihop hela familjen. Franks första sommar så allt är ju underbart när man har en liten. Vi flydde stan till på lantstället i Norrtälje o gjorde sommaren som man ska bada, plocka blommor o smultron mm. Livet leker!

 393. Rebecca skriver:

  Rätt svar: ECE R44 04. Det absolut bästa sommar minnet och som alltid kommer vara det är födseln av min underbara dotter. Kunde inte önskat mig något bättre i sommar. Hon har lyst upp alla dessa trista regniga dagar och gjort det till den bästa sommaren någonsin.

 394. lisa skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när min son Arvid föddes! Han är en riktig solstråle :)

 395. Viktoria skriver:

  ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är från en sommar för 8 år sedan. Jag låg på sjukhus i 2½ vecka, och då bestämde jag för att livet är för kort för att inte förverkliga mina drömmar, trots det fysiska skick jag då var i. Och nu alla dessa år senare så har jag infriat dem alla; flygit igen trots fobi och återvänt på flera besök till det land jag bodde i ett år som 19åring, skaffat en systemkamera och blivit en duktig fotograf, samt sett Springsteen live 4 ggr. Allt detta gav mig självförtroende igen efter att ha haft två decennier med dålig hälsa, och nu är jag både mamma till en 10 månaders, och på väg att börja jobba deltid. Så ge aldrig upp…sommaren 2004 var min stora vändning, det ögonblicket jag svor att följa mina drömmar. Allt har inte löst sig, men jag har lärt mig att det lönar sig att vara envis. Så sätt er ner, och fundera….vad drömmer ni egentligen om? Följ hjärtat så kanske ert liv vänder med!

 396. Sarah skriver:

  ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är när S fick gungställning med gungor! Hon har så roligt när hon får gunga! :) Man blir alldeles var när man ser hur lycklig hon är :)
  mvh Sarah

 397. Fredrik skriver:

  Svar: Alla bilbarnstolar är givetvis godkänd enligt ECE R44 04, den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet.

  Det är ju fantastiskt att bara vakna upp varje morgon och få krama om de nyvakna småtrollen och känna deras genuint härliga glädje över de små sakerna i livet. När man säger att idag ska vi grilla och dom svarar ”tack Pappa, jag älskar att grilla. Du är världens bästa pappa”. Fast bäst var nog när vår 5-åring hoppar och ropar av glädje, ”Pappa, fiskar, fiskelycka, yuipeeee vi får fiskar” och ögonen lyser i solen när vi var ute på havet med morfar i Norge för 2 veckor sedan och fiskade. Han fick köra båten både ut och tillbaka och stoltheten skiner om honom. När vi åker hem somnar han i min famn efter att han inte orkar köra längre och jag bara njuter av livet med min son!
  //Fredrik

 398. Tess skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Ett av mina bästa sommarminnen är från ifjol sommar då mitt barn Connor bara ”bestämde” sig för att börja krypa på sin 10-månadersdag i juli. Han gick från att ha varit stillasittande till krypande med superfart.

 399. Therese skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne måste vara då vår son Baltazar föddes i juli för tre år sedan, det var stort!!!

 400. Maria Johansen skriver:

  ECE R44 04

  Mitt härligaste sommar minne var från den här sommaren när jag tog bort stödhjulen på min 4,5 årings cykel. Det började med att han pustande och frustande höll på en förmiddag envist tragglande med en cykel som han tyckte vi skulle byta för den ”fungerade ju inte”….tills det bara släppte och ungen for iväg som en sommar vind med ett lyckligt leende över hela ansiktet.
  Ett par dagar senare kom en liten kommentar ” mamma, tack för att du lärde mig cykla” Jösses vilken lycka, trodde mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen!! Det är kärlek!!

 401. Rose-Mari skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04.
  Mitt bästa sommarminnen var då min dotter föddes i juni för två år sedan :)

 402. carina skriver:

  ECE R44 04

  Som så många andra här skriver så är det såklart bra sommarminnen att få spendera all tid med sina barn på olika sätt men det jag minns är somrarna när jag var mellan 10-18 år åkte på konståkningsläger i några veckor varje sommar. Man bodde i skolan på orten i klassrummen men sina träningskompisar, hade flera träningar varje dag och nästan varje gång lägrena tog slut så var det med vemod man åkte hem. Jobbigt med träningsvärk men så roligt och träna och träffa alla kompisar. Jag hoppas såklart att mina barn får den chansen att uppleva sommarläger oavsett vad dom än väljer för sysselsättning dom tycker är kul…

 403. Hanna Jeppsson skriver:

  Svaret på frågan är ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne för i år är den första riktigt varma sommarkvällen i början av Juni. Jag, min sambo och våran son på åtta månader packade ihop oss och tog de tre trapporna ifrån vår etta på 44 kvadrat ner till trädgården. Vi dukade upp med champagne, jordgubbar och välling och skålade för huskontraktet vi skrivit på samma dag, för sommaren och för ytterligare en bit på vägen i resan ”vi”. Fint!

 404. Petra skriver:

  ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne i år är när hela familjen (dottern som då var 4 månader, sambon och jag) bilade ner till Gävle där vi firade midsommar med min syster och hennes familj. Min syster kan inte åka längre sträckor p.g.a en ryggskada, så det var helt underbart att min sambo fick ledigt från sitt jobb så att vi kunde åka ner allihopa. Det var första gången min syster och hennes familj träffade sin systerdotter/kusin och vi hade så roligt! Vi åkte bl.a till Boulognerskogen på midsommarafton där vi åt picnic och dansade runt midsommarstången. Vi passade även på att träffa en av mina barndomskompisar som numera bor i Jönköping och som vi träffar väldigt sällan (hon hade åkt upp till Gävle under midsommar).

 405. Sara Thore skriver:

  ECE R44 rev 04. 

  mitt bästa minne är när min dotter möter sin lillebror för första gången uppe på bb . Ingen kunde vara mer stolt än hon!
  Den känslan i kroppen är något av det bästa jag upplevt! Värmer i kroppen bara av att tänka på de, älskade barn!

  6veckor efter min son föddes, fick min bästa vän
  sin dotter och jag ska vara gudmor. En helt underbar sommar med andra ord! <3

 406. Joacim Törnquist skriver:

  svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när jag sitter i soffan och leker med en skallra med min son som plötsligt vänder på sig från rygg till mage för första gången =) Otrolig kärlek =)
  Så stolt över honom =)

 407. Maria skriver:

  Hej

  Svaret; ECE R44 04
  Semesterminnet;
  Vi var på tomteland med vår tvååring och lyckan när
  Hon fick se tomten är obeskrivlig, lycka med lite rädsla.
  Och efter det kom en snögubbe som hon bara sprang fram
  Och krama. Vilken lycka det var och nu får vi höra om tomten
  varje dag. 😉

 408. Anna Löfgren skriver:

  ECE R44 04, mitt bästa sommarminne är när jag och minste sonen Albin 3år går en promenad på Getterön i Varberg. Plötsligt får han syn på en nyponbuske uppe på ett berg med mängder av nypon och utbrister: Mamma kom så klättrar vi och plockar lite nyponsoppa!

 409. Maëva Begon skriver:

  ECE R44 04 är svaret.

  Mitt bästa sommarminne är när efter en jättelång och svår resa till södra Frankrike för att träffa mina föräldrar för första gången, började vår lilla Sólveig skratta och skratta och skratta som hon aldrig hade gjort!

 410. Chansen känns väl inte särskilt stor, men vi är i stort behov av en ny stol (lillan kan ju inte sitta i babyskyddet för alltid) så jag gör ett försök!

  SVAR; Ece R44 04.

  Mitt absolut bästa sommarminne är från förra sommaren! Livet förändrades, jag var inte längre bara dotter, syster och sambo. Nu var jag även mamma! En kärlek som jag aldrig hade känt, starkare än nånting jag nånsin upplevt. 22 juni såg vår förstfödda lilla dotter ljuset för första gången, och det är ett sommarminne som alltid kommer att vara det bästa!

  Kram, Ingrid

 411. Nathalie skriver:

  Standarden heter ECE R44 04. Bästa, eller i alla fall starkaste, semesterminnet var från en tur till LEGOLAND. När vi var där regnade det inte – det var SKYFALL!! Och mitt i detta när jag trots regnkläder och paraply började bli lagom blöt stod jag och tittade på min snart 3-åriga Emil som sov djupt, varmt och tryggt i sin vagn. Vad spelar lite vatten för roll då, när man har privilegiet att få ha ett friskt och fantastiskt barn?!

 412. Linda Trei skriver:

  Rätt svar är ECE R44 04.

 413. Caroline skriver:

  Svaret på frågan är ECE r44 04.

  Bästa sommarminnet är sonen på 1 ½ år badade i havet för första gången. Det var kallt och jag frös när jag stod där med vatten halvvägs upp till knäna medan sonen bara skrattade, böjde sig ner för att doppa rumpan och sen upp igen och skrattade. Han ville hela tiden längre och längre ut och var totalt orädd och kastade sig i det kalla vattnet. Vilken skillnad mot när han knappt vågade bada på stranden i Turkiet i våras. Det skrattet kommer jag leva länge på.

 414. Jenny skriver:

  ECE r44 04 .
  Mitt bästa sommarminne av denna sommaren är nog varje morgon/förmiddag då jag o mina 2 flickor på 8 månader o 2 år tar en lång promenad i vår egen takt o bara går o tittar på allt o pratar o sjunger lite tillsammans. Sedan har de blivit lite förmiddags fika på någon lekplats de dagarna vädret har tillåtit de. Njuter verkligen till fullo av varje dag o sekund med mina små filckor o att bara få vara tillsammans <3

 415. Nathalié Teodorson skriver:

  Svaret är: ECE R44 04.

  Mitt bästa semesterminne är från i somras. Efter att ha längtat efter barn i 7 år så släppte jag och sambon tankarna på det. Vi tog en vecka på Öland i somras, på Böda Sand camping och hade det mysigt och kärleken upptäcktes igen. När jag inte fick min menstruation som planerat några veckor efter så tog jag et graviditetstest och det visade positivt!

  Lyckan var total och nu är jag såpass långt gången att jag kan berätta för nära och kära. Äntligen blir vi två tre :). Det är det bästa minnet jag har och det kommer alltid betyda jättemycket för oss.

  Håller tummarna, en bra bilbarnstol kommer väl till pass när liten tittar ut i början på 2013.

  MVH Nathalié Teodorson
  n.teodorson@gmail.com

 416. Nathalié Teodorson skriver:

  .. och håller tummarna föär den gröna.. http://shop.alltforforaldrar.se/axkid-bilstol-kidzofix-med-isofix-svart-10917.html passar både kille och tjej :):)

  mvh nathalié

 417. Magdalena Öst skriver:

  Rätt svar är ECE r44 04.

  Sen kan jag inte välja ett bästa sommarminne utan det är flera. Närmare bestämt varje gång som min 16 månader gamla dotter får träffa sina kusiner som är 4 & 7 år gamla. Det är bara ömsesidig lycka och kärlek mellan dem! Även om det kan tjafsas ibland så leker de oftast så fint tillsammans så jag kan fastna och bara titta på dem. Ett toppenbra sätt för oss trötta föräldrar att samla på sig lite vardagsenergi!

 418. angelixa84 skriver:

  Svaret: ECE r44 04

  Mitt bästa semesterminne är utan tvekan vår allra första resa till Thailand -Koh Kho Khao, den blir lite mer speciell dels för att det var Caspers allra första resa utomlands. Sen var det vår allra första resa ihop som familj. Så den resan glömmer jag aldrig <3

 419. Pernilla skriver:

  Svaret är ECE R44 04.

  Mitt absolut bästa sommarminne är när min son tog sina första egna, mycket stolta, steg den 23/6, oerhört mäktigt att få uppleva!
  Kunde inte hjälpa att några glädjetårar rann ner för kinderna.

  Mvh,
  Pernilla

 420. Johanna Nilsson skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa minne var när vi i början av sommar åkte med vår öppna förskola till Astrid Lindgrens värld. Mina 2 goda vänner med barn i samma ålder som min dotter (1 år) och jag slog följe runt i parken. Med oss hade vi även fått med oss våra karlar. Det var extra speciellt för mig att min man hade tagit dagen ledig då han annars nu i sommar både jobbar dag och kväll för att få pengarna att räcka till när jag är mammaledig.
  MVH Johanna

 421. Julia skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa minne är leendet och lyckan vår son ger oss varje dag!

 422. therese hetta skriver:

  Den är godkänd enligt ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne kommer från i år när vi hälsade på min svägerska och hennes man i jakobstad i finland och mina två döttrar fick se havet för första gången dom sken upp som två solar och det gick inte att få upp dem ur vattnet dom såg ut som två små russin tillslut. Men glömmer aldrig deras lende när de fick bada. För här uppe i kiruna så är ju inte vädret på våran sida.

 423. Jenny Svanberg skriver:

  ECE r44 04

  Årets bästa sommarminne är när min dotter föddes och nu när de första riktiga leendena och jollret kommer. Helt underbart

 424. Sanna Svärd skriver:

  RCE R44 04
  Bästa sommarminnet var när vi nyligen stack iväg på husvagnssemester för första gången. Vår son på 3månader fick många nya upplevelser, som att bada i pool, vilket han aldrig tröttnade på. Och han fick för första gången känna sand emellan tårna. Den bilden av hans reaktion och uttryck när de små fossningarna nuddade sanden glömmer jag aldrig. :-)

 425. Maria skriver:

  Teststandaren heter ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne i detta regniga sommarväder var när min son på drygt 8 månader började krypa (Han är nu 9 månader). Det var så otroligt att se den glädje han utstrålade när han upptäckte att han faktiskt kunde ta sig fram själv.

  //Maria

 426. Mikael Kjellgren skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  Det bästa sommar minnet för oss måste nog vara när familjen
  var på Grönan och jag ska åka insane (en stor karusell för vuxna).
  Jag pekar på karusellen och förklarar för vår 5 åriga son och han fäller
  kommentaren:
  -Pappa kommer du att åka den där saken själv utan att
  hålla mamma i handen.

 427. Karolina Kärredal skriver:

  Årets bästa semesterminne var när vi åkte upp till Astrid Lindgrens värld, att få se min lilla dotter så glad, så förväntansfull. stolt gående på Lottas ”gata”, skratten när hon såg Emil, och lyckan i hennes ögon när Pippi kommer fram å tar hennes hand. Vinner vi denna nya bilbarnstol blir det en ny resa upp nästa sommar.

 428. Karolina Kärredal skriver:

  Glömde så klart skriva ECE R44 04

  Årets bästa semesterminne var när vi åkte upp till Astrid Lindgrens värld, att få se min lilla dotter så glad, så förväntansfull. stolt gående på Lottas ”gata”, skratten när hon såg Emil, och lyckan i hennes ögon när Pippi kommer fram å tar hennes hand. Vinner vi denna nya bilbarnstol blir det en ny resa upp nästa sommar.

 429. Maria Fredriksson skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden ECE r44 04
  När Vilgot 9månader tog sina ”första danssteg”. Finns det något härligare än att se barn dansa?

 430. Anna Skrufve skriver:

  ECE r44 04 heter standarden.

  Mitt bästa sommarminne var när vi seglade för första gången nu i juli. Både jag och sonen gjorde vår premiärtur, som mamma var jag väldigt nervös när båten nästan låg ner mot vattenytan – hårda vindar och höga vågor som slog mot båten! Men sonen sov i liggdelen nästan fyra timmar i sträck, helt otroligt! Han trivdes verkligen på sjön med vågornas svall. Och när jag efteråt såg på bilderna vi tog under segelturen visade det sig att det knappt varit några vågor alls… Men det KÄNDES faktiskt så. :)

  /Anna

 431. Anne skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden är ECE R44 04

  Mitt bästa semesterminne pågår fortfarande. Jag är nämligen hemma hos mina föräldrar i Tyskland. Själv bor jag i Stockholm. Det är så speciellt för mig just nu då jag är här med min lilla son på 3,5 månader. Mina föräldrar är alldeles galen i skrutten och att se att de är så lyckliga värmer mitt hjärta.
  Det är första gången vi är här med honom och första gången mamma och pappa träffar honom sedan han föddes. Min allra bästa sommar. <3

 432. Maria skriver:

  Rätt svar: ECE R44 04

  Detta var första sommaren med vår lilla Ebba (6 månader) och vårt bästa sommarminne när vi bilade från Stockholm till Lysekil. 50 mil och resan tog drygt 12 timmar (innan Ebba kom körde vi på 5 timmar). Ebba var nöjd så länge vi gjorde längre stopp här och där :)

 433. dimitra skriver:

  det heter ECE R44 04

 434. Emma skriver:

  Europeiska säkerhetsstandarden: ECE R44 04

  Bästa sommarminnent: När våran lilla i juni, då 5 månader, för första gången skrattade så hon kiknade. Om skrattet kom sig av att det var första gången hon såg sin mamma i bikini eller det faktum att hon fått ett stadigt tag om mitt hår låter vi vara osagt. Det var hursomhelst ljuv musik i mina och sambons öron.

 435. Anita skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från denna sommar.

  Den 6:e juni fick vi äntligen flytta till hus, som jag har drömt om i flera år. Sommaren 2012 kommer jag alltid att minnas som sommaren då jag blev husägare.

  Det låter kanske som ett tråkigt sommarminne, men jag har verkligen plågats av att bo i lägenhet. Jag är extremt lukt- och ljudkänslig och det har varit problem med antingen det ena eller det andra eller både och i varenda lägenhet jag bott i. Nu slipper jag det.

  Hoppas, hoppas, hoppas att jag vinner trots mitt tråkiga minne.

 436. Sara Nääs skriver:

  Den heter ECE R44 04

  Mitt bästa semesterminne var när vi en vacker sommardag besökte furuviksparken.
  I en inhägnad fick man gå in och klappa getter och får och vår artiga 3åring var väldigt ivrig och ville gärna klappa djuren. När han för första gången träffade på en get frågade han mig vad det va för djur och jag förklarade att det var en get. Sonen säger då till geten medans han klappar den försiktigt. – hej geten jag heter Simon. Sedan följde han denna get vart den än gick, geten var nog inte lika road av sin nyfunna vän. Detta är ett minne som alltid kommer att finnas kvar och kommer frambringa många glada skratt.

 437. Jenny skriver:

  Rätt svar ECE 044 04
  vårat bästa sommar minne är när vi reser runt i landet stannar där vi känner för det tälta
  äter gott myser å min dotter bara älskar att åka bil så för oss är det jätte viktigt att hon åker säkert å därför hoppas vi nu vinna den här stolen så nästa sommar kan vi göra en lika mysigt resa nästa snöar å känna att hon sitter lika säkert som hon gjort tidigare men tyvärr har hon växt ur sin älskade stol.

 438. Madde skriver:

  Svaret är ECE R44 04.

  Mitt bästa semesterminne är när vi var i Furuvik med våra barn och Ellie matade Kamelerna och sen gick vi vidare, när vi gick förbi Kamelhagen igen så kom Kamelen och matat i full fart mot oss från andra sidan hagen och ville ha mera.
  Den kände igen vår lilla trollunge och måste fattat tycke för henne , hon satt och klappade honom en braaaaaa stund =) och han stod länge och tittade efter oss när vi gick därifrån.

 439. Therese skriver:

  Standarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne:

  Första sommaren med vår älskade lilla son Liam har bestått av besök hit och dit och resor till campingar, hotell och färjor till både Tallin och Åland.
  Det allra bästa minnet är från resan till Tallin med Liams morfar och hans fru. Tre underbara dagar med mycket skratt och många ljuvliga stunder i solskenet. Egentligen inte så väldigt speciellt, men skönt att bara kunna njuta av trevligt sällskap och bara umgås (det brukar vanligtvis vara ganska stelt när vi hälsar på morfar och hans fru).

 440. Therese skriver:

  Svaret är: ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är när min sambo (som vet att jag älskar djur) överraskade med en spontan biltur till Berlin bara för att gå på zoo! Vi körde hem igen dagen efter, men det minnet värmer fortfarande och får leendet att växa.
  Vi har haft det väldigt tufft ekonomiskt i många år, så det var en stor grej och det var vår första ”semester” (efter då 6 år tillsammans).

 441. Thomas skriver:

  ECE R44 04 är svaret på din fråga.

  Bästa semesterminnet är nog hela sommaren, den första i vårt nya hus, ingen lägenhet längre utan vi en gräsmatta som man kan göra vad man vill på.
  Sen har vi precis köpt en bil med Isofix fästen så det vore en underbar grej att få vinna en superbra stol till vår kille som snart måste ha en större.

 442. Clara skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne måste vara mina underbara barn: Jag hade en jättejobbig graviditet och var sjukskriven pga illamående, foglossning och svimningar. Jag hade önskat att minstingen skulle komma strax innan eller strax efter jag tog examen och han valde att titta ut fyra dagar innan. Men inte heller förlossningne var enkel: Efter över tre dygns värkar åkte vi in när vattnet gick. Barnmorskans ”2cm öppen” kändes som ett straff, och inget hjälpte för att få igång förlossningen. Tillslut kom det igång men då fastnade istället sonen påväg ut. De tryckte på akutlarmet och när han väl kom ut var han likblek, grå, slapp, andades inte och hade navelsträngen runt halsen, och min första och enda reaktion var ”LEVER BARNET!?”. De sprang iväg med sonen till återupplivningsrummet. När han kom tillbaka därifrån (vilket kändes som en evighet för mig som låg kvar och undrade om han levde) fick jag se ett högst levande vackert barn vars alla kontrollprover visar att han inte fått några bestående men.
  Det har varit en jättetuff sommar med långdragen återhämtning från den komplicerade graviditeten och inte minst förlossningen, och det har många gånger slagit mig att om vi inte bodde i Sverige hade minst en av oss inte levt. Men min treåriga dotters omhändertagande av mig och lillebror och de bådas positiva inställnign till livet har varit det som ”gjort livet värt att leva”. De är mina solstrålar i en solfattig sommar!

 443. Marlene skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när min lilla dotter på 9 månader mumsar i sig av sommarens alla goda bär och frukter. Hon är helt galen i söta små smultron, jordgubbar, blåbär, vinbär, nektariner och så fort hon ser nåt som hon vill ha så tjuter hon till och skriker för glatta livet tills det är i hennes knubbiga små händer och söta lilla pussmun. Det är helt underbart och klart sommarens bästa stunder.

 444. Weronica Jonsson skriver:

  Den är godkänd enligt ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne hände egentligen lite innan sommaren i slutet av april, början av maj.
  Då min son på lite mer än 4 år hör fåglarna kvittra för första gången. Detta har han inte gjort innan då vi i mars kunde konstatera att han har dubbelsidig hörselskada.
  Vilken lycka jag såg i hans ögon och han utbrister: mamma jag KAN höra fåglarna prata. :)

 445. Ingrid skriver:

  Europastandard ECE R44 04

  Mitt bästa semesterminne är väl ingen lång historia men betyder ändå så mycket.
  Vi var på husvagnssemester i Vimmerby.
  Min son som är 5 år fick för första gången spela minigolf. Det var nog den stoltaste liten pojke jag har sett som gick och la sig den kvällen. Han sa – mamma, jag älskar att ha semester och så kan man höra vad andra säger (vi bor på landet)

  Det är mitt bästa minne :) att så lite kan göra så mycket

 446. Erika Henriksson skriver:

  Svar: ECE r44 04

  Mitt roligaste sommarminne var när vi låg och solade på baksidan, och min 10-månaders dotter som precis börjat lära sej några ord, tar tag i sin pappas hår under armen och stolt säger ”toffs”! Ett ord som hon dagen innan lärt sej om mammas hästsvans. Vi skrattade länge åt det :)

 447. Satu skriver:

  Hej!
  Stolen är godkänd enl. ECE R44 04!
  Bästa sommar minnet är när vi i min familj åkte ut med våran egna lilla båt .
  Det var var premiärturen för våran minsting Moa som är 7 månader. Hon” drunknade” i sin lilla flytväst men verkade tycka om att åka båt. Storebror fick styra båten med hjälp av pappa.

 448. Maria skriver:

  Den heter ECE R44 04.

  Enkelt…hela denna sommaren kommer vara ett underbart minne. Att få uppleva hur det är att få bli mamma är så fantastiskt. Bara när han ser på mig med sina bruna ögon gör ju att inget kan va bättre än just nu…hela tiden:)

 449. Helena skriver:

  Rätt svar: ECE R44 04.
  Det bästa med sommaren och semester är få en massa kvalitetstid med familjen. Ta dagen som den kommer och bara vara, göra vad man känner för just förstunden.
  Denna sommaren har jag spenderat på jobbet, men det bästa minnet för i år måste vara vårt bröllop på en ångbåt. Min minsta kastade favorit hunden i vattnet så båtfolket fick fiska upp den och barnen dansade så fint till våra sånger under cermonin. Det var en underbar dag, med mycket lycka i luften, trots att det blåste upp mellan solstrålarna.

 450. Sandra skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är att få uppleva mitt barns utveckling som gått i rask takt i sommar och se honom upptäcka allt och lyckan i hans ögon! Plaska i poolen, känna på gräset och alla dess blommor och blad, hälsa på djuren (hästen, kossan, fåret, katten, hunden) och se honom liksom studsa av glädje :)

 451. Lina skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne, som jag alltid kommer minnas, när min förstfödda föddes för två veckor sen!!

 452. Sandra Lagestrå skriver:

  Hej!
  Vårt bästa sommarminne är när vår son skrattade högt för första gången. Inte var det lite heller! Han skrattade och skrattade så han kiknade, vi skrattade så vi grät och det bästa av allt: vi fick det på film!

  ECE R44 04

  Kul med tävlingar :-)
  /Sandra (husfrugan)

 453. Lina skriver:

  ECEr4404

  När min dotter för första gången säger ”Älskar dig mamma!” Finns det något ljuvligare än att höra sina barn pladdra på?! =)

  /Lina

 454. Daniel skriver:

  Ece R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är sonens (7 månader) första längre tur i bärselen . Vi var ute och plockade svamp i närmre 3 timmar och han gillade det så mycket att han somnade i den . Det blev en massa svamp och en son som sov hela natten sedan :)

 455. Madelene Janze skriver:

  Svar på frågan är: ECE R44 04

  Mitt sommarminne är från denna sommar då vi var på semester i Verberg (sonens allra första sem). Dagen innan hemfärd så reser sig sonen från golvet helt själv och tar några steg! Vilken lycka! Och lyckan i hans ögon ”Jag kunde!” Våran lilla guldklimp <3

  Nu håller jag tummarna stenhårt och hoppas att jag blir en av de lyckliga!=)

 456. Annica Nilsson skriver:

  Ece R44 04. Vi var på smultronstället i Söderköping och åt glass. Det var en mycket rolig min som min son gav när han såg hur stor glassen var. Han såg mycket fundersam ut vilket övergick i glädje.

 457. Lina skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne är från denna sommaren.
  Sambon har haft en 5 veckors lång semester och den blev perfekt in planerad då vi fick en dotter i slutet av januari 2012 och det har hänt så otroligt mycket med hennes utveckling och det är helt underbart att få dela hela utvecklingen med sambon. Bland annat att dottern nu kryper för fullt och har börjat äta riktig mat.
  Delad glädje är dubbel glädje och det stämmer verkligen.

 458. sofia M skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarmine var i juni, kommer inte ihåg datum. Men då skrattade min son för första gången. Själv blev jag så beröd så jag började grina=)

 459. Kristina Wallentin skriver:

  Svaret på frågan är ECE R 44 04

  Mitt bästasommar minne från i år är när hunden kom tillbaka.

  Vi var hundvakt som vi brukar en gång per år och med en ett åring så va det inte som de brukade ;-). Jag kom hem från en 1 timme och 30 lång promenad och hittar en fästing tar bort den och släpper in huden, vänder mig om och ska döda fästingen och vipps så har hunden smittit ut genom dörren…. lungt travar hon på upp farten och sedan drar hon iväg inget rop eller lock med godis gick. Efter tre timmar och 30min kom hon tillbaka ett telefonsamtal till polisen om att hunden var tillbaka och en mycket lättat plast matte den bästa och oroligaste dagen i mitt liv.

  Kristina

 460. Elle skriver:

  Hej hej!

  Oj vad många svar. :)

  Här komme rmitt svar och motivering:
  Den heter: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är kanske inte någon idyll..hihi. Men det var när jag, min bror och pappa och hans fru la nytt tak på sommarstugan.
  Ett sådant slitgöra. Varmt, getingar, och så skitiga som vi blev har vi nog aldrig varit. 2 veckor i sträck, men att som vuxen få möjligheten att ändå känna att man är en familj trots att man nu har en ”egen” familj känns fantastiskt.

  Sommarminnet är verkligen allt det roliga i och med detta, lukten av varm tjära från takpappen, de svullna fingrarna från alla hammare och alla skratt och svett som blev ett resultat av detta.

  Att jobba på semestern är helt okej, så länge man får vara med dem som betyder något. :)

  Och vinner vi kommer även vår lilla Hugo kunna få åka med nästa år, på ett tryggt och säkert sätt.
  ( Då ska vi tömma utedasset..hehe)

  Kram Elle

 461. Veralena Deak skriver:

  teststandarden ECE r44 04

  Mitt bästa semesterminne är från förra sommaren när vi var på Malta. Vår son (då precis fyllt 1 år) tog sina första steg där på en liten maroccansk restaurang där vi tog skydd från solen en stund. Hans första dopp i havet och hur hans ögon glittrade då glömmer jag aldrig.
  Under denna veckan blev jag väldigt kissenödig och när vi landade på Aranda efter 5 h så hade jag så ont i magen. Kroppen kändes skum och jag tog ett graviditetstest dagen efter och det var positivt. Helt oväntat men väldigt välkommet!

 462. Malin skriver:

  Rätt svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommar / semester minne är den sköna afton i juli då jag och en väninna satt på en brygga i den österbottniska skärgården och pratade medan vi småpysslade med min dotter Ida, då 5 månader. Rofyllt med det kluckande vattnet mot strandkanten. Samtalet löpte lätt trots att vi på grund av avståndet bara kan ses någon enstaka gång per år. Bryggan angjordes så småningom av våra män och våra söner på vardera dryga 3 år som stolt visade upp 4 stooora abborrar.

 463. Emilia Kemppainen skriver:

  Svaret är ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är att vi fick komma hem och träffa släkt och vänner efter ett par år utomlands! Alla närmsta tjejkompisarna har fått barn inom ett år, och nu fick äntligen jag och min lilla Sienna vara med och mysa med gänget hemma!

 464. Svar: ECE r44 04
  Mitt bästa sommar/semesterminne: Efter år av föräldraledighet och sedan studier har jag i sommar för första gången på länge fått tid att läsa en bok, bara för nöjes skull. Alla ni som gillar att läsa och har småbarn och/eller studerar, vet vad jag pratar om. Att ligga i solen och få sträckläsa och samtidigt få en snygg solbränna, det är sommarens bästa minne :)

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Kan inte mer än att hålla med – det är lyx!!! En annan har försökt att traggla sig igenom en bok – har fortfarande kvar ca hälften…men skam den som ger sig:).

   Ulrika

 465. WOW, jag vill jätte gärna vara med och tävla! =)

  Svar: ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är helt enkelt när jag fick reda på att 2 skulle bli 3! :) <3 <3 <3

  Nu kan jag bara hålla alla tummar och tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 :)

 466. Lina skriver:

  ECE r44 04
  Eftersom vi fick tvillingflickor i mars så har vi tillbringat sommaren med att lära känna dessa nya individer. Några av de bästa tillfällena har varit när vår snart tre år gamla dotter har kramat om någon av sina småsystrar och sagt ”jag älskar henne”. Eller när de är ledsna och hon går fram till dem och säger ”shhh du behöver inte vara ledsen, jag är ju här”.

 467. Elin A skriver:

  ECE R44 04
  Bästa minnet från den här sommaren är inte ett enda utan alla de härliga, lata dagar jag och min lillkille Åke tillbringat på stranden iår. Har turen att få vara föräldraledig med en son som gillar att sova i skuggan på stranden, så att mamma kan slöa och läsa bok. Det gäller att njuta så länge det varar!

 468. Em skriver:

  Tävlingssvaret är:
  Axkids bilbarnstolar är godkända enligt ECE R44 04.

  Vår dotter, som kom till oss på nyårsdagen i år, har sedan födelsen haft bekymmersamt framför allt med maten. Hon var under våren inskriven på sjukhus i sammanlagt flera månader och utstod tappert diverse provtagningar och annat trist. Hon har behövt matas genom sond. Vår tillvaro bestod allra mest i att se till att hon fick i sig tillräckligt med mat. Vi fick ställa klocka flera gånger under nätterna, och på dagarna hann vi inte mycket annat än att sitta med vår dotter medan hon långsamt åt (en måltid kunde ta en timme) eller matades. Så, i våras vände det plötsligt.

  Mitt bästa minne från sommaren 2012 är den dagen i juni då jag kunde ta med mig min dotter och promenera ner på stan. Hon hade alldeles nyligen blivit fri från sonden och åt sina måltider på rimligt tid. Jag kunde luncha med en härlig vän, promenera i solen och ta en glass och ändå i lugn och ro promenera hemåt innan det var dags för nästa matning. Det kändes som om livet kommit tillbaka. Jag njöt oerhört, för min dotters skull och för min egen.

 469. Emilie skriver:

  ECE R44 04.
  Den 14 aug började vår semester ännnntligen, vi kommer från Skåne och ska ta oss till Kolmården, vår 3 åring har sett fram emot detta så mycket. Väl på Kolmården får vår 6 månaders bebis 38,8 Graders feber…. Nej. Men med Alvedon och glada föräldrar så gör vi en bra dag på Kolmården, nu ligger jag på hotellrummet med barnen som ska sova och bara njuter. Jag älskar mitt liv och min familj. I övermorgon fortsätter vi till stugan på Öland.
  Våra barn tycker det är jobbigt med bilresan och en obekväm möjligt för liten bilstol till 3 åringen! Suck!
  Hoppas sååååå på att vinna en ny stol till den stora sonen.

 470. Caroline Haak skriver:

  ECE R44 04 är det rätta svaret.
  Bästa minnet från den här sommaren är att jag äntligen lyckats ta körkort =)
  Det som skulle bli ett bättre sommarminne är att vi skulle kunna åka till Kolmården, men då behöver vi en bilbarnstol.

 471. Anna skriver:

  Rätt svar ECE r4404

  Och mitt absolut bästa minne är utan tvekan är den 25 juli, som var en av sommarens finaste dagar här i Stockholm. Redan kl 5:30 på morgonen värmde solen mitt ansiktet när vi stod utanför danderyds förlossning, det hjälpte skönt mot värkarna. Strax innan kl 10 fick vi en kille till i familjen, lille Ebbe. Kommer alltid bära med mig den underbara bilden i huvet när barnmorskan håller upp honom och ljuset lyser in genom fönstret bakom.

  /Anna

 472. Lisa skriver:

  Svaret på frågan är: ECE r44 044

  Ett jättefint sommarminne som jag kommer att bära med mig från denna sommaren är från när min kära bror kom tillbaka från Kina och min dotter som hunnit bli 6 månader fick träffa sin morbror för första gången! Elly hade just fått vattkoppor och varit lite grinig dagarna innan han kom hem men när hon fick syn på sin morbror för första gången sken hon upp som solen och sedan den dagen, 31 juli i år så har dom träffats varje dag och myst, badat, lekt, plockat blåbär och haft roligt ihop! Det har värmt mycket i mitt mammahjärta att se dom tillsammans äntligen =)

 473. Emy Peterström skriver:

  ECE R44 04
  Bästa minnet från i sommar är när vi gifte oss utomhus vid en fäbodstuga i Dalarna med utsikt över orsasjön, vid min makes hemtrakter. Det som var extra speciellt var att efter 8 år ihop var det första gången vi kunde sammanföra våra familjer pga långt avstånd och sjukdom. Extra roligt att vår son på 7 månader då fick träffa både sina mor och farföräldrar på samma gång, ett kärt minne som vi kommer bära med oss.

 474. Hélène Ahlström skriver:

  Svar på frågan är:
  Axkids bilbarnstolar är godkända i ECE R44 04.

  Bästa sommar minnet är varenda sekund som jag har fått spendera med vår snart 5 månader lilla Alicia denna sommar, varje dag är ett äventyr!

 475. Mathilda skriver:

  Hej!
  Svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne denna sommaren, är när jag tog med min son nero till falkenberg och semestrade med hans mormor, världens mysigaste vecka, där i bland annat badade i havet för första gången, lärde oss att äta frallor och red på axlarna. de är ett minne jag kommer leva på nu när höstmörkret snart kommer!

  Ha de super!
  //Mathilda

 476. Mari skriver:

  svar: ECE r44 04
  Bästa sommarminnet är bilresan med 320 mil till Finland, Där träffades vi många av släktingar, det blev mycket glädje när de fick se vår lilla 4 månaders guldklimpen :)

 477. Lotta skriver:

  ECE R44 04

  SOMMAR 2012
  Husvagnssemester med vår 3 månader lilla bebis, sitta tillsammans vid stranden långt hemifrån och doppa tårna och bara älska varandra!

  <3

 478. Jonas skriver:

  Svar: ECE r44 04
  Bästa sommarminne är från denna sommaren är vårat första barn :-)
  Önskar er alla en trevlig höst.

 479. monika gustavsson skriver:

  Den heter: ECE R44 04

  Min bästa sommaren är denna! Efter 18 år i en jobbig och destruktiv relation fick jag och mina barn ett nytt boende. Ett nytt liv med trygghet och växande glädje. Vi har inte åkt iväg utan upptäckt närmaste omgivningen med små sjöar, hagar, nyfikna kor, svampar, bär och kelsjuka katter. På kvällarna har vi grillat och pratat minnen och om framtiden. Vår bästa tid är nu!

  vh
  Monika Gustavsson

 480. Nadia skriver:

  Svar: ECE r44 04
  Fick en underbar dotter denna sommar.

 481. Anna Westling skriver:

  ECE R44 04

  Mina bästa sommarminnen är från när jag var liten.
  Minns det som att det ‘alltid’ var fint väder och vi gjorde så roliga saker med familjen.
  Nu var det ju inte alltid fint väder och visst hade jag tråkigt vissa dagar också.
  Det går inte att sätta ord på det, det är mer en känsla av lycka.
  Det hoppas jag även kunna ge min familj!
  Och jag hoppas även på tur i tävlingen!

 482. Satu skriver:

  Rätt svar är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne är under två dagar denna sommaren dagen min dotter saga föddes 17/7 och dagen efter 18/7 då vi kom hem till Sagas bröder Sami och Simo 2 år som direkt tog storebrorrollen på allvar genom att klappa krama och pussa sin lillasyster. Efter att pojkarna föddes fick jag en depression dels för att dom föddes för tidigt och för att min mamma fått en stroke så att få deras syster låste upp mina känslor och idag älskar jag alla mina barn mer än någonsin och är lyckligare än jag varit på länge.

 483. Kristina skriver:

  Svar: ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är när jag, min man och vår 7 månaders Märta gjorde en premiärtur med morfars båt. Vädret var perfekt och vi tuffade fram på spegelblankt vatten. Lillan var helt förstummad och såg förvånande lycklig ut när vi gungade fram.

 484. Elin skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Bästa minnet den här sommaren var när min dotter, 8 månader gammal, badade utomhus för första gången. Jag tyckte det var lite för kallt, men hon hade det största leendet och verkligen tjöt av lycka. Hon älskar vatten i alla former; bada i badkar, bada i balja, bada i handfat, bada i diskhon, bada i vattenspridare, bada med slang på mormor och morfars gräsmatta. Och nu även att bada utomhus! Helt fantastiskt att se som mamma, OCH det finns på videofilm!

  Kramar till alla!

 485. Monica skriver:

  ECE R44 04
  Hej! Denna sommaren är jag föräldraledig med min Linus 4,5 månader gammal. Har även en flicka på 3,5 år. Sommaren har därför blivit lugn hemma, bara mysa tillsammans och lära känna denna charmige kille som kommit till oss. En varm dag var det riktigt hett hemma, men jag kände inte att jag fixade stranden ensam med två barn så vi drog fram vattenslangen. Min dotter Hannah fick till sin STORA förtjusning spruta ner mig med vattenslangen och SOM hon skrattade – lycka!! Och som jag skrattade! Lite att bli ett barn på nytt – det är faktiskt hysteriskt roligt att bli jagad med kall vattenslang en het sommardag – märkvärdigare än så behöver det ju inte vara!
  Hälsningar / Monica

 486. Svaret är ECE R44 04.

  Bästa minnet är nu när vi var på Grönan med vår dotter. Vi har jobbat hela sommaren och inte haft mycket tid alls till semester tillsammans så nu fick vi en heldag på grönan och oj va härligt det var! Dottern åkte allt och vinkade glatt varje gång man såg henne. Så underbart att få åka den lilla bergochdalbanen och höra hennes glada tjut i varje kurva. Lycka!!

 487. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar, svaret är ECE r44 04
  Mitt bästa sommarminne från denna sommaren, är när vi åkte ner till stranden för första gången det här året, näst sista dagen på min semester. Det var inte jättefint väder, men solen sken i alla fall, med oss hade vi vårt barnbarn, Hugo 2 år, och det var första gången på stranden i år för honom också. Att se lyckan i hans ögon när han sprang mot vattnet och när han badade, är något jag kommer bära med mig. Han badade i över en timma, han skakade av köld men skulle bara vara i vattnet. Det är lycka!

 488. Lisa skriver:

  Svaret på frågan är: ECE r44 04
  Bästa sommarminnet är när jag efter månader av illamående äntligen fick träffa min dotter. Eftersom min graviditet även inneburit sjukskrivning var det en enorm lättnad att äntligen få må bra när ett nytt kapitel i livet tar vid. Förändringen gick så snabbt så det var svårt att tro att det var sant. Det blev två positiva saker på samma gång.

 489. frida skriver:

  Hej!
  Svaret på frågan är ECE R44 04
  Ett av mina bästa sommarminnen kommer vara denna dagen.
  Jag, min barndomskompis och min lilla 10månaders dotter har varit ute och cyklat i det underbara vädret hela dagen. Jag fick en cykelbarnstol i födelsedagspresent och en ny fin röd hjälm inhandlades i går. Åh vad min älskling tycktevdet var härligt!
  Och det kan man ju verkligen förstå. Tänk att få sitta och betrakta landskapet medans mamma trampar på.
  Härligt var det i allafall.

 490. Sarah Axelsson skriver:

  Rätt svar är ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne kommer från förra sommaren då jag på midsommarafton fick dansa igång förlossningen av min underbara lilla kille. Spänningen som var under hela midsommarafton och väntan på att snart kommer han ut. Ännu bättre var det när han verkligen kom ut och jag fick hålla honom i min famn. Ett bättre sommarminne än att få träffa sitt eget barn för första gången kan man inte få!

 491. Christin skriver:

  Svaret på frågan är ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när jag och min kärlek tog en weekend i Stockholm och bara strosade omkring, njöt av god mat, hotellfrukost och av varandra innan vårt lilla troll Elsie kom till världen senare samma höst!

 492. Annie skriver:

  ECE v44 04
  Vårt bästa sommarminne eller rättare sagt min son Winstons (4år) bästa sommarminne är heldagen själv med mamma och pappa på Gröna Lund utan lillebror, som fick vara hos faster. Den roligaste attraktionen var att stå och titta på det stora monstret/trollet utanför spökhuset. Ibland behöver man inte lägga ner så mycket pengar/energi då barnen uppskattar det lilla. Tacksam förälder och nöjd son :)

 493. Annie skriver:

  ECE r44 04
  Vårt bästa sommarminne eller rättare sagt min son Winstons (4år) bästa sommarminne är heldagen själv med mamma och pappa på Gröna Lund utan lillebror, som fick vara hos faster. Den roligaste attraktionen var att stå och titta på det stora monstret/trollet utanför spökhuset. Ibland behöver man inte lägga ner så mycket pengar/energi då barnen uppskattar det lilla. Tacksam förälder och nöjd son :)

 494. Malin skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Många sommarminnen finns och ett av de bättre är när vi besöker trädkojan i Snårestad. Två grabbar som har börjat med en liten vanlig trädkoja som mindre som har utvecklats till en gigantisk trädkoja i flera vångingar, hängbroar, gångar över mark och under mark. Verkligen en upplevelse för vår kille på 7 år och även för oss vuxna som fick uppleva barndom och lek igen.

 495. Susanne skriver:

  Hej!

  Rätt svar är :ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från förra året då jag plussade med vår dotter efter flera års ofrivillig barnlöshet och flera misslyckade försök!
  Nu har vi vår efterlängtade dotter här hos oss äntligen :)

 496. Jannica skriver:

  Den europeiska teststandarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är när jag, maken och lilltösen (då 4 månader) var i Kainulasjärvi och sov i husvagn. Det var varmt och mysigt på dagarna och på kvällarna satt vi i vårt lilla kröp in och myste.

 497. Vivi skriver:

  Östra minnet var att se hur lycklig min son var under vår utlandsresa! Trots att han bara är tre månader gick det jättebra att flyga och han tyckte mycket om att vara på Sardinin! Som jag förövning rekomenderar som ett bra resemål för barnfamiljer!

  Ps: Det heter förskola 😉 Ds

 498. Vivi skriver:

  Alla bilbarnstolar är givetvis godkänd enligt ECE R44 04, den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet.

  Bästa minnet var att se hur lycklig min son var under vår utlandsresa! Trots att han bara är tre månader gick det jättebra att flyga och han tyckte mycket om att vara på Sardinin! Som jag förövning rekomenderar som ett bra resemål för barnfamiljer!

  Ps: Det heter förskola

 499. Sanna skriver:

  Axkids bilbarnstolar är godkända i ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är helt klart när jag och min dotter åkte i väg på vår första riktiga resa tillsammans utan mina föräldrar. För den första tiden var det mesta dels resor tillsammans med mina föräldrar i och med att jag var blott 16 år, och fortfarande bodde hemma när min dotter föddes. Men när vi åkte i väg och hyrde stuga i Västervik strax efter att jag fyllt 18 år var det verkligen guldvärt både för mig och dottern. Vi fick verkligen tid att rå om varandra och bara vara mamma och dotter vilket vi båda verkligen uppskattade. Vi njöt av solen, badade i vattnet och grillade på kvällen.

  Kram Sanna

 500. Chami skriver:

  ECE R4404
  Mitt första sommarminne var att se lyckan och glädjen i min 6mån sons ögon när vi doppade hans fötter i sjön för första gången, kommer att bära med mig resten av livet!

 501. Matilda Pettersson skriver:

  Standarden heter: ECE R44 04

  Bästa sommarminnet var när vi hälsade på våra grannar i deras husvagn i Torekov, då vi på kvällen gick ner till vattnet för att fiska krabbor precis innan solnedgången. Att höra fem barn skratta och fnittra av förtjusning och sedan glädjeskriken när en liten krabba tog tag i korvbiten på klädnypan! Det var underbart!
  Och det går inte att låta bli att le när man hör dottern och kompisen döpa alla krabborna i hinken så att de sedan kunde ta ett personligt farväl av var och en när de sedan släpptes ut i havet igen!

 502. Susanne skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa minne från denna sommar var att se vår 3-åring, överlycklig över att till slut få åka en karusell, sittandes i en liten rallybil, och i full koncentration rattande bilen han satt i för att svänga åt ”rätt” håll (dvs åt samma håll som karusellen hela tiden snurrade!).

 503. Cilla skriver:

  Axkids bilbarnstolar är alla godkända enligt ECE R44 04, den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet.

  Vårt bästa semesterminne är nog den dagen vi tog med vår dotter till havet för första gången. Hon var så lycklig och förstjust i vattnet. Hon kan inte gå än, men vi höll henne i händerna och lät henne få gå i vattnet. Det var nog en av de roligast upplevelserna hon vart med om. Hon log med heela ansiktet.
  Det var verkligen Äkta glädje. :)

 504. Beatrice skriver:

  Rätt svar är ECE R44 04.
  Efter många år av plugg, sommarjobb och resor hit och dit är mitt bästa sommarminne all tid jag har spenderat inomhus eller i skuggan med min son. Att bara sitta där och se när han upptäcker sina små fötter och händer och höra hur han skrattar mer och mer för varje dag som går. Jag trodde aldrig att det kunde vara så hjärtligt och denna tiden kommer ju aldrig komma tillbaka så vi sitter kvar här hemma och underhåller varandra!

 505. Cornelia skriver:

  Den heter: ECE R44 04 =)

  Mitt bästa sommarminne var när jag efter en tråkig vår med missfall och min mormors bortgång äntligen fick ett plus på stickan. Äntligen vände all otur och vi fick äntligen en bebis.
  Hade kännt på mig ett tag att det låg en liten i magen och ruvade men vågade aldrig testa förens nästan 8 veckor in. Det är helt klart mitt bästa sommarminne. Kan man få nått bättre än ett barn?
  :-)!

 506. Anna Karlsson skriver:

  Mitt bästa sommarminne är den här sommaren när min andra dotter föddes! Kan man bli lyckligare än när man ser det lilla underverket för första gången efter 9 månaders väntan:)!!!
  Lyckligare mamma finns inte.

 507. Christoffer Nilsson skriver:

  Svaret är : ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne är egentligen hela sommaren då jag har tillbringat den med hela min familj och bara umgåtts och lekt.

 508. Camilla Johansson skriver:

  Hej!

  Den europeiska teststandarden heter ECE r44 04.

  Mitt bästa semesterminne från denna sommaren är när vi åkte till Astrid Lindgrens Värld. Att få se min äldste son, som är 3 år, bli så glad av att träffa Pippi och Emil gjorde mig ännu gladare och att själv få se dessa figurer som man är uppvuxen med är en sådan lycka. Astrid Lindgren, du är fantastisk!!

 509. Johanna N skriver:

  Rätt svar: ECE R44 04
  Bästa sommarminnet 2012 är att detta är min första sommar som mamma. Sen kommer jag minnas min sons första restaurangbesök i Juni på scandic då han var 4 månader gammal. Vi satt i enfullsatt restaurang och det var ett ”sorl” som det bruklar när många prata samtidigt. Då bestämmer sig min son för att lägga av den högsta rapen jag någonsin hört. Han gjorde så att hela restaurangen tystanade =) Helt underbart, oj vad jag skrattade. Om man ska lägga av ett raprekord så varför inte på en restaurang =)

 510. Linda och Jonathan skriver:

  Vi vill gärna vara med och tävla om dessa två fina stolar, då det är dags för lilla Jonathan att byta upp sig från babyskyddet.

  Bästa semester minnet är nog när Jonathan var ute med mamma och pappa och fiskade i båten och vi fick en stooooor gädda på 9,5 kilo och den var 110 cm lång. Den var lite läskig tyckte Jonathan men skrattade sen åt den.
  Och det bästa av allt var nog att han får medalj från 100 klubben för den :)
  Lycklig pojke :)

 511. Heidi S skriver:

  Teststandarden heter ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är denna sommar, vår första med vår lilla skatt som vi väntat på och längtat efter i flera år, och som dessutom föddes för tidigt. Att se världen genom hennes ögon och uppleva hur magiskt det är att känna sand mellan tårna för första gången slår alla sommarminnen hittills!

 512. Johanna skriver:

  europeiska teststandarden heter: ECE r44 04

  Den här sommarens bästa minne och ett av de bästa minnena för hela livet var den 13 Juni när våra son föddes! Det kommer alltid att finnas kvar i våra minne och han är den finaste vi har!

 513. Sari Jaatinen skriver:

  Rätt svar är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från nu i sommar då min dotter (fyllde nyss 1 år) har börjat gå! Hon njöt under semestern i Finland av att gå barfota i gräset och skrattade så att hon kiknade ibland och tappade balansen. Det är så underbart att se alla dessa framsteg :-)

 514. Erika skriver:

  När storebror (2 år) efter besök på Tosselilla sommarland konstaterade att lillebror var för liten för att åka karusell: ”Min Melvin är för liten för att åka karamell!”

 515. Erika skriver:

  När storebror (2 år) efter besök på Tosselilla sommarland konstaterade att lillebror var för liten för att åka karusell: ”Min Melvin är för liten för att åka karamell!”

  Och rätt svar är…: ECE R44 04

 516. Maria skriver:

  Den heter : ECE R44 04

  Första underbara sommaren med vår lilla familj. Jag, min man och vår son på 8 månader var ute med segelbåt i Mälaren, dessa dagar var helt fantastiska med vackert väder och familjelycka. Trots en jobbig flytväst enligt sonen så gick dessa segeldagar över förväntan och han stormtrivdes på båten. Att söva honom på båten var heller inga problem vilket annars kan vara väldigt svårt, så de är ett tips om man har svårsövda barn:) ut på en vaggande båt :)

 517. Jessica Stålmarck skriver:

  Hej hej,

  Det rätta svaret är ECE R44 04.

  Tänk er regn, grå himmel och en massa pensionärer. Det var vad vi möttes av där vi skulle mysa på vår semester. Vi kliver ur bilen och går och hämtar vår trollnyckel o är lite aviga.. Men när vi kommer upp till vår trollstubbe som vi ska bo i förändras allt! Vi hade fantastiska dagar med sol och mycket slussning av båtar. Milton var helt överlycklig när han sprang med sin båt i barnens götakanal och att få sova i en trollstubbe var himmelriket! Harry hängde på o skrattade så fort han såg, hörde sin storebror! Underbara barn, underbar man = underbart semesterminne!!

 518. Amanda skriver:

  Den heter ECE R44 04.

  Bästa sommarminnet är färskt. Vår lilla son har precis börjat gå! Och som om inte det är nog så har vi haft så fina dagar i skärgården på stranden med bad och sandätande! :)

 519. Carina skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden. Mitt bästa sommar minne från denna sommaren är när min sambo och jag och våra fyra barn var på Öland och vi tillbringade nästan varje kväll på stranden. Barnen sprang på stranden och samlade stenar och kastade macka. Och vi satt och njöt av barnens skratt i solnedgången. Det minnet kommet stanna kvar i mitt hjärta länge. Underbart!!!

 520. Kari Trogen skriver:

  Den heter: ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne är att min dotter (som är prematur) visade andra veckan i juni att hon inte längre behövde ha syrgas på dagarna. Det blev som en helt ny värld öppnade sig. Helt plötsligt så blev allt så himla lätt. Åkte till affären flera gånger om dagen bara för att det var så lätt att ta med henne! :)

  // Kari och Mira med familj

 521. Camilla skriver:

  Den heter ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från i sommar när jag och min man gifte oss. Vi gifte oss ute vid vårt sommarställe nere vid vattnet och det blev helt perfekt! trots en dittills regnig sommar så var det strålade sol på våran dag som var helt underbar, och snyggast av alla var nog våran 7 månader gamla son i sin lilla kostym med fluga och en liten ros fastnålad i västen :)

 522. Johanna skriver:

  ECE R44 04, Mitt bästa och mysigaste sommarminne är från en solig eftermiddag när vår lilla 2 åring tyckte synd om lillebror 4 månader som inte hade någon gunga. Hon släpade helt enkelt ut lillebrors babygunga och ställde bredvid sin, sen gungade de ikapp. Som man brukar säga, borta bra men en mysig solig eftermiddag i trädgården slår nog det mesta.

 523. Trixie skriver:

  ECE R44 04 heter den europeiska standarden.

  Mitt bästa minne från denna sommar blir nog en blandning av alla saker jag upplevt för första gången, som ett långt bildspel i huvudet, bara för mig. Första sommaren i vårt första hus, första sommaren som mamma till första barnet, sonens första midsommar, första gången han vände sig, första gången vi åkte på familje semester! Åh, härliga sommar!

 524. Annika skriver:

  Jag kombinerade semester med föräldrarledighet och fick 5 veckor tillsammans med Oskar 2,5 år. Ett av denna sommarens bästa minne kommer att vara hans första leende varje morgon och höra honom sucka ”min mamma” och kärleksfullt sträcka fram handen. I nästa stund studsar han upp ”de’ e’ mojjon nu, dass att gå nu mamma” och sedan är det full fart.

  Blir svårt att tävla med alla underbara mamma upplevelser jag har läst här, men jag kan inte låta bli att dela med mig :-)

  Eropeiska teststandarden ECE r44 04 för barnsäkerhet

 525. Karin Augustsson skriver:

  Hej!
  Standarden heter ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne förändras från dag till dag eftersom det händer nåt nytt och underbart varje dag. Att bara få vakna upp bredvid vår snart 10 månader gamla dotter o möta hennes leende är en obeskrivlig känsla. Denna sommaren är jag föräldraledig och om jag ska peka ut något av det roligaste hittills så måste det vara när vår prinsessa snabbt kröp fram och fullkomligt kastade sig i vår lilla barnpool med kläderna på! Som vi skrattade. Hon älskar vatten och att bada och kan verkligen inte hålla sig ifrån poolen när hon ser den! Underbart!

 526. Isabelle skriver:

  ECE r44 04 heter den europeiska standarden!

  Vi ska imorgon bege oss iväg på ngt som kommer att bli ett fantastiskt semesterminne. Min son ska för första gången få träffa sin farmor, jag ska för första gången träffa min svärmor och min man ska få träffa sin mamma för första gången på över 20 år.
  Vi ska även hälsa på i en by där jag bott under en längre tid och de ska äntligen få träffa min underbara familj. Sedan beger vi oss tillbaka till Sverige för att skola in lilleman på förskolan :)

 527. Camilla skriver:

  Hejsan! ECE R44 04 heter standarden:)
  Mitt bästa sommarminne är självklart från denna sommaren, när min son föddes! En dröm som blev verklighet! Det störste som har hänt mig! Vilken glädje att få hålla honom i mina armar och se honom skratta åt mig, då blir jag varm:)

 528. Hanna Reidemar skriver:

  ECE R44 04 är det rätta svaret. Efter en lång varm dag inne i stan med doktorstid och ärenden avslutade vi dagen med att åka ut till ett jordgubbsfält. Vi fyllde snabbt en hink och satt oss i solnefgången och åt jordgubbar (och viftade vmygg). Sonen nyss fyllda ett va trött och kinkig men så fort de kom fram jordgubbar sken han upp som solen . Det är bara ett av alla våra fina sommarminnen. Ingetspecielt men ändå så specielt!

 529. Sophia skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Denna sommar har varit fylld av härliga sommardagar då jag och min sambo varit hemma tillsammans med barnen sedan maj. Vilken lyx det har varit och barnen har varit så glada.

  Men ett roligt sommarminne från bilen var när vi förstod att lillasyster (nu 10 månader) inte alls vantrivdes med att åka bil utan bara avskydde sitt babyskydd. Vi satte henne i storasysters stol och hon var helnöjd. När vi sen skulle hämta upp storasyster fick hon åka i babyskyddet och tyckte det var hur kul som helst! Sen tjatade hon varje gång vi skulle åka bil om att få sitta i ”lilla stolen” tills vi bytte ut den mot en stor stol.

  Ibland är det tur att man har tätt mellan barnen och storleksskillnaden inte är så stor så man kan byta lite fram och tillbaka! :)

 530. Sophia skriver:

  Missade ju att skriva att den ”nya” stolen har vi lånat ur mormors bil och behöver därför verkligen en ny stol! 😀

 531. tiger2009 skriver:

  Ece R44 04 är mitt svar att standarden heter.

  Bästa sommarminne är att vi fått tillbringa sju härliga veckor (kanske inte vädermässigt då) tillsammans, jag och mina/våra två underbara pojkar, med dagar som har fått komma och gå med oplanerade skojigheter och med ett hus som blivit mer och mer klart till snart fullständigt bobart genom min underbara sambo/barnens pappa.

  Denna fantasktiska stol hade kommit väl till pass, eftersom våran minsta son sju månader och snart tio kilotung, börjar få dåligt med utrymme i sitt babyskydd!!

 532. Ulrica skriver:

  Hej, axkid är godkänd enligt ECEr4404

  • Ulrica skriver:

   Och det bästa sommarminnet, det är när vi åkte till Gröna Lund, och jag vågade åka karuseller , något jag inte gjort på över 20 år.

 533. Anna Hentzer skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne var förra sommaren, Johan (sambon) hade semester med perfekt väder och vi for iväg till Astrid Lindgrens värld med äldsta sonen och syster till Johan med familj. Vi hade bokat stuga redan på vintern och såg fram emot denna resa, som blev lika lyckad som vi tänkt oss!! Vad vi inte visste då, men nu i efterhand fått reda på, var att lilla minstingen då precis satt sig fast och börjat växa i mig. Så nu har vi två grabbar och lillebror blir nu 5 månader, så dags att byta stol inom det närmsta halvåret.. ungefär. Passar ju då perfekt att han tar storebrorsans bakåtvända ”stora” bilbarnstol och vi vinner denna smidiga stol till storebror, nu 3 ½ år ;D

 534. marty skriver:

  ECE r44 04 är svaret. Mitt bästa sommarminne är min bröllopsresa i Kalifornien, och det ligger på delad första plats med att ha fått tillgång till och börjat renovera på vårt hus.

 535. Emelie skriver:

  ECE R44 04 är svaret. Svårt att välja sommarminne då dom är så många! Känslan precis efter jag fött tvilling två och dom låg på mitt bröst med min älskade sambo sittandes brevid mej. Jag har aldrig känt lycka på det viset tidigare!! 😀

 536. Maddis skriver:

  Alla Axkids bilbarnstolar är godkänd enligt ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är att ligga på bryggan i sommarstugan och njuta av att inte behöva bry sig om vad klockan är.

 537. Sara skriver:

  ECE R44 04 är det rätta svaret!

  Jag satt och tänkte om jag hade något speciellt minne som var mer värt än något annat och kunde inte välja ut en enstaka sak. För jag känner verkligen att nästan vartenda ögonblick är helt fantastiskt och speciellt med ens barn. Jag får nya underbara ”moments” varje dag han är 7.5 månader nu och dom senaste 7.5 månaderna har jag varje dag fått ett ”rakt in i hjärtat” ögonblick, så otroligt hur deras utveckling och existens kan påverka en och känna så otroligt mycke kärlek och lycka. Första skrattet, första krypen första stegen hur kan man någonsin uppleva något bättre än det!!

 538. Em skriver:

  Ece R44 04

  Hela den här sommaren är ett enda långt sommarminne :-)
  Dagen innan midsommar kom till slut (efter 15 dagars övertid) vår Prins. Så av förklarliga skäl är varje dag lite av ett äventyr. Men det härligaste hittills var nog semesterveckan på västkusten där Prinsen för första gången började se saker ordentligt. Och vilken underbar känsla det var att se honom njuta av den nya världen som öppnade sig för honom! Den känslan när han skrattar och var sådär överlycklig över så enkla ting som en lampa. Tänk att det kan vara så häftigt att ha en liten prins i sitt liv…

 539. Frida skriver:

  testet heter ECE r4404.
  Mitt bästa sommarminne är att ha kunnat resa fran Brasilien där jag bor med min make och 8 manaders tvillingar till Sverige för att min 94 ariga farmor skulle fa träffa sina barnbarnsbarn för första gangen. Jättefint!

 540. Maria skriver:

  Svar: ECE r4404.
  Bästa sommarminnet är att jag har en liten tjej som värmer mamma hjärtat var dag och det har gjort hela sommaren underbar för både mor och far.

 541. Maria skriver:

  Svar: ECE r4404.
  Hela sommaren har varit toppen då jag har en liten tjej som värmer mamma hjärtat var dag det har gjort hela sommaren underbar för både mor och far.

 542. Madeleine Lindström skriver:

  Svaret är ECE r44 044.

  Bästa sommarminnet är vår dotter Elsas magiska leende och bubbliga skratt när hon gungade för första gången i sitt liv.

 543. Karin skriver:

  Svar: Ece R44 04

  Bästa minnet från den här semestern är när maken ordnat överraskningsresa med hotellvistelse för att fira våran 1åriga bröllopsdag. Känslan av att vara barnlediga, njuta och samtidigt sakna :) minstingen blev så stor, första gången han sov borta (han har nästan vuxit ur babyskyddet så han behöver en ny bilstol )

 544. Susanna skriver:

  ECE R44 04
  Denna regniga sommar har gjort min annars aktiva son väldigt kramig. Vi har haft många mysiga kvällar i soffan hemma som vi inte haft förut. Det bästa med regn :)

 545. Yvonne skriver:

  Svaret är ECE R44 04.
  Mitt bästa sommarminne är från förra sommaren.
  Jag var gravid för första gången, och jag och min sambo (nu man) var på semester utomlands. Vi hamnade på ett riktigt barnfamiljshotell med Bamseklubb och vi var nog de enda utan barn där. Istället tittade vi fascinerat på alla barn och deras familjer och pratade om ”Nästa gång när vi har vårat barn med”…
  När vi ligger där i skuggan under parasollet och drömmer om vårt barn känner jag hur det fladdrar till i min mage! Det var VÅR bebis som skickade en första hälsning till oss. Det var magiskt!!!!

 546. svar:Ece R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när vi var på ultraljud och fick reda på att våran dotter på 5 månader ska bli storasyster åt tre små underbara bebisar.

 547. Emma skriver:

  Jag skulle sååå gärna vilja vinna en av dessa då vi sagt att det är denna stol han skall ha, men att eftersom den är rätt dyr ocj inte finns så många begagnade så måste vi önska oss pengar i dop present av alla som kommer så han kan få det bästa av dom bästa… :-)
  Svaret är : ECE r44 04
  Det bästa semester minnet är när vi var hos svärmor i Haparanda och vi tog våran lilla familj och åkte till Ranua zoo i Finland, vi gjorde av med de sista slantarna då, men det bar det värt för att se luckan i min dotters ögon, vi såg nästan alla djuren trotts rätt fint väder, så det var riktigt lyckat faktiskt… :-)
  Nu håller jag tummar och tår på att jag för en gång skull kommer att vinna en grå sån där som jag har sneglat på så länge så kan sonen gå nå minnesvärt i doppresent istället…
  Mvh Emma

 548. Viola skriver:

  Vi vill gärna vinna en bilbarnstol till tösen som snart blir ett år, så detta skulle bli en utmärkt present och så kan vi vara säkra på att hon sitter säkert en bra tid fram över. =)

  Svaret på frågan är den senaste europeiska teststandarden för barnsäkerhet, d.v.s. ECE R44 04.

  Årets bästa semesterminne håller vi på att utforska, eftersom vår semester fortfarande håller på. Men hittills har vår lilla tjej överraskat oss med att börja gå innan 10 månaders ålder, och det var otroligt kul att höra henne skratta så bubblande fnittrigt när hon själv upptäckte att hon faktiskt kan gå riktigt bra helt själv. Extra bubbligt skratt blev det när det gick lite fortare fram mellan varven. Det värmde gott i en mammas hjärta då man nu endast har en vecka kvar av föräldraledighet/semester innan man börjar jobba och pappa tar över föräldraledigheten.

  Ha en fortsatt trevlig sommar.
  Mvh Viola

 549. Elina skriver:

  Svaret på frågan är: Ece R44 04.
  Och vårt bästa sommar minne väntar vi på just nu. Eftersom jag är gravid och tjejernas lillebror beräknas titta ut vilken dag som helst :)

 550. Anna skriver:

  För tre år sen fick jag veta att jag väntade barn och det är en sommar jag aldrig kommer att glömma. Fast nu när lillkillen snart är 2.5 år tycker jag att varenda dag ger mig nya och ännu mer underbara minnen, så det är snudd på omöjligt att rangordna. Han är glad åt minsta lilla grej, men det största minnet är när han klarade att köra sparkcykel runt murstocken inomhus i stugan. Resten av semestern (3.5 veckor) – och de gånger vi var inomhus – körde han runt, runt, runt från morgon till kväll. Så lycklig över att behärska något till fullo. Och dessutom ska han bli storebror! Den här sommaren glömmer jag aldrig!

  Standarden heter: ECE R44 04

 551. Maria skriver:

  Hej!

  Teststandarden heter ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är så många. Alla minuter tillsammans med min lilla familj efter många kämpiga månader i en stad som ekar av ensamhet. Att få se min pojke mot det klara vattnet och hans ansikte som sken ikapp med solen. Att äntligen kunna andas in salta vindar och vara ett med nuet. Tacksamheten över livet – över att vi får vara familj.

 552. Elin skriver:

  Svaret är ECE R44 04.

  Mitt bästa semesterminne är alla soliga lata dagar med nära och kära! =)
  Det mest minnesvärda semesterminnet är när jag (höggravid) med familj och vänner besökte Torpa Stenhus och började känna att något var på g. Strax efter vi kommer hem gick vattnet och kort därefter var vi 2-barnsföräldrar! =)

  En ny bilstol hade inte suttit fel till våra två godingar på 2 och 3 år. Hade varit jättebra med denna stol i vår bil som ej är ”stora familjebilen” då båda barnen kan använda den!

 553. Cecilia Bro skriver:

  Svaret på frågan är ECE R4404.
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna. Jag har aldrig vunnit någonting!
  Mitt bästa sommarminne är svårt att välja. Min sons första skratt, första gången han sa mamma, det finns många första gången här :) Jag älskar min son och jag vill att han ska åka så säkert som möjligt! Det bästa med denna sommaren har varit att bara umgås med hans alla kusiner(2mån, 5mån, 2år, 5år) och bara hänga ute i solen eller inne i barnrummet när det regnar :)
  Mvh

 554. Maria Nielsen skriver:

  Testet heter Ece R44 04. Vårt bästa semesterminne är nog när jag, maken och våra tjejer på 3 och 1 år cyklade ut på miniutflykt med fika i cykelkorgen. Barnen var lyckligare än nånsin och sjöng i högan sky av förtjusning i barnstolarna. Vi bara skrattade och njöt! Så underbart att få ha en så ljuvlig stuns som inte kostade massor… Känns som vi tagit vara på livet på ett nytt sätt i sommar…

 555. Camilla Göransson skriver:

  Denna sommaren vågade vår son följa med sin pappa ner i en borg för att leta efter spöket Laban. Med småsmå steg och med uppspärrade ögon gick han in i mörkret, trots att han innan sagt att han inte skulle våga. En stolt kille pratade resten av dagen om äventyret och att han nu var kompis med Laban : D

  Vill gärna vinna i den röda färgen : )

  Svar på frågan: ECE r44 044

 556. Julia Lungström skriver:

  Svar: Alla Axkids bilbarnstorlar är godkända i ECE R44 04
  Hoppas nu på att turen är med mig! :)

 557. Carolina Carlmatz skriver:

  Axkids bilbarnstolar är godkända i ECE R44 04.

  Det är svårt att välja bara ett favoritminne, men ett väldigt speciellt sommarminne är från förra sommaren när jag och min man var en weekend i Köpenhamn, vi strosade runt på ströget och hoppades att vi var gravida, dagen efter vi kommit hem fick vi ett plus och denna sommaren har vi en liten Malte med oss på våra utflykter.

 558. Sandra östvang skriver:

  Svaret är : ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är då regnet öser ner , (likt de övriga dagarna på min semester) och jag och min dotter sitter i soffan under en filt och myser. Hon tittar på mig och säger: du o ja mamma, alltid.
  Världens finaste ord till en trött ensamstående mamma
  En härlig sommar med en härlig vardagslycka, tillsammans med min dotter

 559. Lotta m nio skriver:

  Åtta okomplicerade förlossningar…och så nu den 28e juli, mitt under värsta åskovädret, så föds lilla Elin. Hon mår bra men själv hamnar jag på operation och missar hennes första timmar. Tacksamheten man känner när man äntligen får komma tillbaka till avdelningen o få träffa en underbar bebis och en vilsen pappa är stooor! Vilken tur att man bor i ett land med toppenbra sjukvård!
  Ett nionde underverk, en vacker liten tjej, vår fina lilla dotter! Finare sommarminne kan man inte ha!

 560. Svar: ECE R44 04

  Jag har så många fina sommarminnen, som när sonen sa mamma och pappa för första gången, idag när han tog sina första steg, när han lärde sig krypa och sitta, första gången han satt ute i solen på gräsmattan, det är helt underbart att se dom växa upp och utvecklas. Men ett minne är när sonen fick åka karusell för första gången, lyckan i hans ögon får mamma hjärtat att smälta. Han gjorde ifrån sig några lycko skrik, tjoade och log genom hela åkturen! :)

 561. Charlotta Björk skriver:

  Hej, svar på frågan: ECE R44 04. & mitt bästa sommarminne är nog från förra veckan då vi drog till skara sommarland, jag, mina 2 barn & en kompis. Vattnet var rätt kallt men vi hade kul där ändå med allt annat som finns! :)

 562. lillal skriver:

  Hej :)

  Svar på frågan; ECE R44 04.

  Mitt bästa semester minne är när vi fick gå in och mata Manvargarna på Nordens Ark i sommar, så häftigt 😉

  Har ett blogginlägg till dig idag oxå.

 563. Belinda skriver:

  Svar: ECE r44 04
  Mitt bästa sommarminne är när vi var på Astrid Lindgrens värld i sommar. Det var verkligen barnens semester och dom fick bestämma vad vi skulle se och hur länge vi skulle leka i dom olika sagobyarna. Ingen stress och väntan och hit och dit, bara vara i en enda stor saga och lek hela dagarna. Vilket ställe! Hela familjen var galet nöjda med den trippen!

 564. fereshteh skriver:

  Ece R44 04
  mitt bästa sommarminne är när för första gången kände att min lila bebisen i magen började sparka…vilken härligt känsla att veta ett lite mirakel händer i kroppen. det var min lyckligaste dag
  hon ska komma den 25 november. jag längtar efter henne så <3<3<3

 565. Cristina skriver:

  Svar; ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är att efter 19½ år åter kunna vara föräldraledig med ett nytt litet knyte och att hans syster tagit igenom sig skolan och i år tagit studenten.

 566. Mia Larsson skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är att min dotter kom till världen. Frisk och världens sötaste förstås! Så sommaren har gått i ett huj med blöjbyten och kämpande mot sol och värme :) Men också en fantastisk tid att lära känna sin nya familjemedlem på.

 567. Jessica skriver:

  Svar: ECE R44 04,

  Bästa sommarminnet var när vi var på diggilo, sonen 6 månader sitter själv i gräset och helt plötsligt börjar klappa händerna när alla andra gjorde de, kunde inte komma mer lägligt. Man blir bara så glad när man ser detta :)

 568. Marie skriver:

  ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är den 24 juli! Den dagen vår underbara tös skulle komma och nog kom hon precis på dagen. Dock inte som planerat, väl inne på förlossningsavdelningen upptäcktes det att hon låg i säte och det blev kejsarsnitt. Kom in strax innan ett och strax innan tre var hon ute! Här gick det undan men nu är hon här vår underbara tös Tuva och jag njuter varje dag!

 569. Sandra skriver:

  Den heter ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från i år, 21juli vigdes jag och min man och vi passade på att döpa sonen också.

 570. Lisa skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är helt givet! :) <3 Det var när min älskade son äntligen bestämde sig för att se dagens ljus… 2 veckor efter BF!

 571. Jessica skriver:

  Svar på frågan är: ECE R44 04.

  Bästa sommarminne för 2012 är ju såklart när jag och min man gifte oss 30 juni. Min dotter kom till mig på kvällen under middagen och sa ”mamma, det här är den lyckligaste dagen i mitt liv”. Så söt, men det var ju så sant. Alla var lyckliga den dagen, helt fantastiskt!

 572. Linda skriver:

  svaret är: Ece R44 04
  Mitt bästa sommarminne denna sommaren, jag har mest tagit det lungt och inte gjort så mycket men det bästa är nog är min pappa kom ner till Göteborg och vi åkte till Liseberg och bara umgicks vi. Min pappa har alltid betytt väldigt mycket för mig så det var kul.

  Som du kanske undrar eftersom alla har skrivit minnen om sina små knottrar, jag har ingen liten knott ännu men skulle vara underbart att ha allt klart när den väl kommer :)

 573. Frida skriver:

  Svar ‘: ECE R44 04

  Jag har många fina sommarminnen, som när min dotter sa mamma och pappa för första gången, när hon lärde sig krypa och all tid vi hade tillsammans som familj!

 574. Max skriver:

  Mitt bästa sommarminne är att under min semester har min son lärt sig att vända sig från rygg till mage, fått två tänder, sitta och åla sig lite. Det har varit fem underbara semesterveckor som blev helt perfekt inprickade med bra väder och alla nya saker som min son lärt sig göra.

  Teststandarden heter ECE R44 04

 575. Agneta skriver:

  Testet heter ECE R44 04

  Den här sommaren är den första sommaren jag har ett barnbarn och det är fantastiskt att få vara mormor till en liten pojke. Många fina minnen från när mina tre barn var små kommer tillbaka och härligt med en ny familjemedlem. Även morfar har blivit lite sentimental och mycket löjligare än vad han själv trodde

 576. Nina skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från en morgon i Askersund då min lilla kille på snart två år och hans jämngamla kusin springer för fullt i en enorm vatten pöl och har det fantastisk skoj tillsammans, rätt som det är stannar de upp och kramar varandra och efter det fortsätter de att springa och skratta. Underbara att titta på.

  Nina

 577. Marlene skriver:

  Hej!!!
  Mitt svar är: ECE R44 04
  Och mitt bästa sommarminne är när min son på då 9 månader får bada för första gången i sin helt egna pool på baksidan.
  Det var en otroligt varm och härlig dag (en av dom få) och glädjen och skrattet som bubblade ur honom går inte att beskriva med ord.
  Han plaskade och skrattade hur länge som helst. Så mycket så till och med hans mamma blev genomblöt! Jag är glad att jag hann fånga det på film! =)

 578. Elin skriver:

  1. ECE R44 04
  2. Vi körde 100 mil på en dag. Jag, min man och vår dotter. Vi reste från Luleå till Grövelsjön. Vi tältade & vandrade där med en sprudlande glad 9-månadersbebis som satt i bärryggsäck under vandringen upp på fjället. Hon sov även stundvis i den. Vädret var helt perfekt. Inga mygg. Direkt den dag vi kom hem ställde hon sig upp för första gången.

 579. Lisa skriver:

  ECE r44 04 heter teststandarden.

  Dessvärre har denna sommar för vår del kantats av stora och små tråkigheter, svåra och lätta sjukdomar och gamla släktingars bortgång. Men mitt i den både känslomässigt och vädermässigt dystra sommaren har vi faktiskt haft många underbara stunder! För det är något visst, något magiskt, med Första Gången. Vår lille son som för första gången fick känna på fuktigt gräs, på salt hav och på solvarm hud. För oss som nyblivna föräldrar som för första gången fick uppleva det enorma med att se världen genom sitt barns ögon. Och för ett gammalt par som för första (och sista) gången fick träffa sitt barnbarnsbarn.

 580. Martina skriver:

  ECE r44 04

  Mitt bästa semesterminne är när vi är på väg i bilen till Legoland och min älste son säger: Äntligen känns det som vi är en familj igen.
  Detta eftersom vårt fjärde barn föddes i feb 3 månader för tidigt! Efter månader på sjukhus så gör vi äntligen saker tillsammans allihop!
  Det värmer mammahjärtat!

 581. Mathilda Johansson skriver:

  Axkids bilstolar är godkända enligt den senaste europeiska teststandarden ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är den dag då vi bestämde oss för att klippa av vår tvååriga sons blonda lockar och gör en tuff pojkfrisyr. Det var med sorg i hjärtat som vi gick till frisörer och bad om att inte klippa av allt. Men frisören menade på att det snabbt växer ut igen. Håret blev kort, riktigt kort. Men sonen var så nöjd. Han tittade sig i spegeln och sa ”Titta mamma, TUFF!” Plötsligt blev min lilla son stor, han växte på bara några sekunder, tänk vad en frisyr kan göra. Jag kommer för alltid minnas hans malliga och glada min när vi lämnade frisören.

 582. kim skriver:

  Teststandarden heter Ece R44 04.

  Många fina sommarminnen och semesterminnen finns, framför allt sedan barnen kom. Men ett litet speciellt minne har etsat sig fast mer än andra och det är ett minne från innan vi blev föräldrar och det var lättare att göra saker på impuls.
  Min sambo jobbade hela den sommaren o det var jättevarmt och vi hade bara kvällarna tillsammans. Men så bestämde vi oss för att ta långlunch. Sagt och gjort. Vi köpte färska räkor, aioli och bröd åkte och lånade min fars lilla båt och åkte ut på en liten ö i den blekingska skärgården och förtärde vår lyxlunch.

 583. Sofia skriver:

  Hej!

  Teststandarden heter: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne 2012 var när vi var på RUL i juni. Det lyckligaste ögonblicket i mitt liv, skulle jag tro! Vi drabbades av ett uteblivet missfall hösten 2011 och rädslan att det skulle hända igen hade funnits sen vi testade positivt igen i mars, så först efter ultraljudet har vi verkligen kunnat glädjas över det lilla livet jag bär på! Min man gråter aldrig, men nog rann det några tårar på hans kind när vi såg att hon levde och mådde bra i magen. Jag blev så rörd, och det var ett så otroligt fint ögonblick… obeskrivligt.

  Jag vill vinna för att vi inte ens har råd med en vanlig ”enkel” bilbarnstol just nu, jag jobbar men mannen har inte så mycket jobb, och så har vi båda pluggat mycket så har inte haft så mycket inkomster. Nästan allt annat har vi lyckats få tag på, utom en bilbarnstol, vore helt perfekt för oss att vinna en som är så fantastiskt säker och snygg som Axkid från Kidzofix!

 584. Erika skriver:

  Den europeiska teststandarden heter ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är den 18:e augusti. Då gifte jag mig med min älskade Mikael. Det var en underbar dag full av kärlek. Det kom visserligen en regnskur, men det gjorde ingenting för vår kärlek lyste upp den mörka himlen. Nu väntar en spännande höst, vårt första kärleksbarn väntas komma i oktober. Vi längtar så.

 585. Josefin Axagrt skriver:

  Test standard heter ECE r44 04.

  Mitt bästa sommar minne var när min man blev frisk och skrevs ut från sjukhuset, min son(3år) hoppade och skrek av glädje och det bästa av allt (förutom att maken är frisk) Väntar vi bebis nr två 😀
  Önskar alla en skön sommar <3
  josefin

 586. Jenny skriver:

  Svaret är: ECE r44 04
  Mitt bästa sommarminne är när min 2-åriga dotter kände på min mage och kände sin lillebror/syster röra sig. Hennes blick och glädje va kul att se, sen vet jag ju inte om hon riktigt förstår helt fullt ut att det är en bebis men hennes blick tydde på det iallafall. Sen ett till sommarminne är när min syster berättade att dom också ska ha en till. Super kul med ungefär samma ålder. :)

 587. Mirjam skriver:

  Svaret är: ECE r44 04
  Mitt bästa sommarminne är vår dotter som kom till världen 24/5-12
  Vi har sedan tidigare en dotter på snart 19 månader :)
  Vi har nu precis kommit hem från Spanien där vi har spenderat 26 härligt soliga dagar med bra väder och mkt badande. Det är så kul att se den ”stora” tjejen vara så sprudlande glad av lite vatten…

 588. Kim F skriver:

  Ece R44 04

  Sommarens bästa minne är självklart när lillebror kom till världen. 3265 gram ren perfektion är svår att slå! Men jag kommer även minnas hur stolt och lycklig storebror blev. Hur han klappar, sköter och sjunger för sitt efterlängtade syskon. Sommaren 2012 kommer etsa sig fast med massor av kärlek och lycka. Härligt!

 589. Camilla skriver:

  Svaret är ECE r44 044.

  Mitt bästa sommarminne är när barnen fick ”baka” utomhus då jag hällde upp ett tiotal olika ingredienser i separata skålar så de fick mixa och gegga som de ville.
  Tänk att så liten ansträngning kan underhålla så länge och uppskattas så oerhört mycket!

 590. Camilla skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när barnen fick ”baka” utomhus då jag hällde upp ett tiotal olika ingredienser i separata skålar så de fick mixa och gegga som de ville.
  Tänk att så liten ansträngning kan underhålla så länge och uppskattas så oerhört mycket!

 591. Aida skriver:

  Den heter: ECE R44 04
  Den bästa minnen från sommaren var när vår nästan tvååriga flicka som pratar inte (bara mamma, pappa, ge) började att räkna trapporna. Det är jag som alltid räknar med henne, men i det ögonblicket var jag tyst och hon började med ett, två tre..

 592. Mathilda skriver:

  Teststandarden heter ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne är den ljumma kvällen då jag kände min son röra sig för första gången. Jag låg och tänkte på mitt kommande barn och bara njöt av det fina vädret då jag kände något fladdra till. Lyckan jag kände just då är obeskrivlig. Den gränslösa kärleken känner man bara för sitt barn.

 593. Maria skriver:

  ECE R44 04 är svaret.
  Mitt bästa sommarminne är helt klart när vår underbara son Jacob föddes. Senare samma dag kom vår äldre son (20 månader) och hälsade på på BB och fick titta på bebisen och klappa honom på huvudet. Det var en sån vacker syn och jag alltid kommer att bära med mig detta minne!

 594. Ida Pahne skriver:

  Hej! Svaret är ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne är utspridda minnen från hela sommaren då det är den första sommaren som min dotter har upplevt : ) hennes första känsla av gräs under fötterna, att se henne plaska i en pool men ett leende på läpparna och att ligga och mysa i hammocken med henne sovandes på magen är minnen som kommer att följa med mig i livet.

 595. Lisa skriver:

  Svar: ECE R44 04
  BÄSTA SOMMARMINNE: När jag och min dotter satt på en parkbänk vid götakanal och tittade på båtar, njöt av en stor glass, solen sken och det var bara hon och jag!

 596. Ingela zackrisson skriver:

  ECE R 44/04 är svaret.
  Mitt bästa sommarminne måste vara när den äldsta sonen våga simma utan puffar bara 4,5 år gammal. Och han klara fem simtag utan att sjunka. Få dela hans glädje när han lyckades gör mig fortfarande varm i hjärtat.

 597. Linda skriver:

  Svar: ECE r44 04

  Mitt bästa sommarminne;

  Jag har alltid älskat cirkus och varit p+å många under min uppväxt och det är mina bästa minnen från min barndom. I år blev min dotter 2 år och en cirkus kom till stan, jag köpte biljetter och vi gick dit!
  Ansiktsuttrycket på min dotter när cirkusen började var den finaste gåvan jag kunde få, hon sken upp totalt och började klappa händer och dansa! Hon tjöt av glädje och levde sig in i cirkusstämningen! Bjöd på sig själv genom att visa upp sina dansanta talanger nedanför läktaren :)
  Jag blev lite sentimental av känslan att sitta där med henne och uppleva detta såsom mina föräldrar upplevt det med mig, fullkomligt Magiskt!!!

  Ett varmt sommarminne från mig!

 598. Linda skriver:

  Standarden heter ECE r4404.

  Bästa sommarminnet är en dag när vi var ute och åkte båt, hade stannat till och gått i land på ett ställe, och jag och sambon gick någon meter före våra söner, 1 och 2,5 år gamla. När vi vänder oss ser vi dem komma springades mot oss tillsammans, hand i hand, och var så söta i sina små flytvästar. Det värmde hjärtat så mycket att de för en gångs skull var sams. :)

 599. Maria Strömbergh skriver:

  Den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04.

  Årets bästa sommarminne är när våra grannar flyttade in (vi bor verkligen ute på landet) Där flyttade det då in en jämngammal pojke med våran, så det har i stort sett lekt varje dag hela sommaren 😀 Vilken lycka att från att ha varit själv mycket till att alltid ha nån :)
  Värmer verkligen i mammahjärtat <3

 600. sanna skriver:

  hej!
  rätt svar ska vara ECE R44 04

  När jag frågar min treåring vad det bästa hon har gjort i sommar är svarar hon -bada, i badkaret, som jag gjorde i går :-)

 601. Therése skriver:

  Hej!

  Svar på frågan: ECE R44 04
  Bästa sommarminne: När vi bilade första gången i Europa för att träffa släkt och vänner i olika länder med vår lilla tjej då 1 år nu snart 6! Vilken förvåning vi mötes av när vi kom med vår bakåtvända bilbarnstol…B-)
  Önskad färg: Grå

 602. Erica Jansson skriver:

  Mitt bästa sommarminne var när jag min moster hyrde en stuga på landet. På kvällarna berättade hon spökhistorier så vi båda blev rädda och på dagarna myste vi i hängmattan eller hade picknick i trädgården. Ibland fick jag sitta i hennes knä och styra bilen på de små grusvägarna, jättespännande! Jag träffade också en ny vän som var lite äldre än mig. Hon hade en egen häst och massor av barbiedockor som jag fick leka med. En riktig toppensommar!

 603. Camilla Skarps skriver:

  Svar på frågan; ECE R44 04

  Mitt bästa sommar minne;
  Har så otroligt många fina semesterminnen från olika år, dels när jag själv var yngre men även från tiden innan vår fina Theo kom till världen.

  Men måste jag välja ett så blir det faktiskt ett mer vardagligt sommar- minne. Att få vakna, ibland utvilad o ibland toktrött efter jobbiga nätter, genom att höra hur ”lilleman” 5 månader, ligger i sin säng o pratar o ”sjunger” för sig själv. När man reser sig upp o kollar ner i hans säng möts man av ett stort leende, då är alla problem o tröttheten som bortblåst!

 604. Erica Jansson skriver:

  och den europeiska teststandarden som axkids bilbarnstolar är
  godkända i heter ECE R44 04.

 605. Helene Jansson skriver:

  Den Europeiska teststandarden heter ECE r44 04.

  Mitt bästa sommarminne hände för nästan exakt 4 år sedan, på min födelsedag den 25 augusti. Jag och min sambo hade ganska nyligen flyttat till en underbar liten by men jag hade ännu inte hunnit lära känna så många ännu och jag har ingen släkt i närheten. Hur som helst så älskar jag överaskningsutflykter och min sambo berättade på morgonen av min födelsedag att; idag så får du klä dig fint och så ska vi åka på en liten överaskningsutflykt. Jag blev överlycklig och ivrig att komma iväg. När vi skall åka säger min älskling att ”jag bara skojade, vi skall inte åka någon stans” och så fick jag ett paket. Jag blev alldeles förstörd och än mer besviken blev jag när jag öppnade paketet som innehöll en kaffebryggare. Jag dricker nämligen inte kaffe. Tårarna var så nära och jag var jättebesviken! Han tog mig under armen och som i ett töcken gick vi ut genom dörren. Där på vägen, kommer alla grannar, som han i smyg bjudit in för att fira min födelsedag, med blommor presenter och sång. Jag grät som ett litet barn av lycka. Kaffekokaren var såklart för att vi skulle kunna bjuda våra älskade grannar och vänner på fika och efter det så började faktiskt jag med dricka kaffe. Lyckan var total och vi hade en underbar eftermiddag! Jag har världens bästa sambo och nu väntar vi vårt första barn tillsammans, det är också ett underbart sommarminne och jag är världens lyckligaste flicka!

 606. Elin skriver:

  Svar: Den europeiska teststandarden heter ECE R44 04.

  Sommarminne: Det bästa var denna sommar då vi fick reda på att vår 2-åriga son skulle få ett syskon. :)

 607. Sara Nilsson skriver:

  Den Europeiska teststandarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa sommarminne är från i år, den lyckligaste dagen i mitt liv. Det var när min fina dotter Julia föddes, den 7 Juli. Vi försökte bli gravida i 1,5 år. Så 1,5år och ett missfall senare så var jag äntligen gravid. Nu är vi äntligen föräldrar och jag kan knappt förstå det fortfarande. Jag är en av dom lyckligaste personerna på jorden!

 608. Therese skriver:

  Svar: ECE R44 04
  Bästa sommarminne: våran dotter hade väntat å väntat på att få åka till kolmården och träffa bamse. Frågade varje morgon flera veckor i förväg om det var idag vi skulle åka…när vi väl svarade ja, idag ska vi åka till bamse, så kan ni hoppa upp och sätta er på att vi hade en super glad tjoande liten tös här hemma och hon pratar fortfarande om när hon fick hälsa på hemma hos bamse!

 609. Sara skriver:

  Svar: ECE R44 04.
  Bästa semesterminne: I slutet av april åkte jag, min pojkvän och våran lilla dotter (då 7 månader) iväg till Turkiet. Vädret var perfekt, det var varmt men inte FÖR varmt, runt 25 grader. Våran dotter fullkomligt ÄLSKADE poolen! Hon plaskade så vattnet for ÖVERALLT och hon log och skrattade hela tiden. Som pricken över i:et så fick hon mjukglass därefter, gott och svalkande i värmen. Hon åt med hela ansiktet (som man kan förvänta sig av en 7 månaders som äter glassen själv utan sked), vilket ledde till att hon var tvungen att bada igen efter glassen för att bli ren igen. Kommer alltid minnas hennes första semester och hur otroligt lycklig och glad hon var, med solhatten på huvudet och glass i hela ansiktet!

  Glassbild: http://ziippiity.blogg.se/eng/images/2012/dscf9849_207766540.jpg
  Poolbild: http://ziippiity.blogg.se/eng/images/2012/dscf9785_207766551.jpg

 610. Therese Henriksson skriver:

  svar: ECE r44 04 Vårt bästa sommarminne är en dag hemma men nära och kära. bad i pool, fint väder och en mumsig grillmiddag! =)

 611. Anna-Carin skriver:

  Svaret är ECE R44 04
  För bra precis ett år sedan efter en snabb förlossning fick jag äntligen träffa mina två prinsar, som jag burit fram genom en lååång och plågsam graviditet. Lyckan går inte att beskriva, att komma till sjukhuset och en timme senare ha två välskapta, helt perfekta barn i sin famn. Det sommarminnet kommer alltid att vara det käraste jag har.

 612. Hannah skriver:

  Svar: ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne var från en av de finaste dagarna i juli när vår dotter (då 8 mån) fick åka båt för första gången. Det blåste lite så det gick lite sjö och det skvätte som bara den, men hon satt i sin pappas knä och bara njöt!!!

 613. Maria skriver:

  Svaret är: ECE r44 04.
  Ett av mina bästa sommarminnen är när vi fick reda på att vi skulle ha barn. Det kom som en stor överraskning. Jag trodde inte jag kunde bli gravid men det kunde jag :). Men det största ögonblicket i sommar och i mitt liv var när vi var på vårat första ultraljud och fick se vår pojke för första gången.

 614. Tina skriver:

  Svaret är ECE R44 04.
  Mitt bästa minne från denna sommaren är från en helt vanlig dag när jag och min lilla tjej på 5 mån satt ute i gräset och myste. Lite då och då babade hon i sin lilla bassäng annars lekte vi, läste bok och sjöng tillsammans! Under detta mysgia tillfälle kände jag total lycka över att få ha ett så härligt liv med en fin man och en underbar liten dotter! :)

 615. Angelie Fröjd skriver:

  Svaret på frågan är: ECE R44 04

  Vårat bästa sommar minne är sommaren för 3år sedan då vi fick se ett litet barn för första gången smaka glass. Vår dotter var då 10månader och fick en varm sommardag smaka kall och god glass. Vi kommer aldrig glömma den minen av total lycka och känslan av att snälla mamma ge mig mer. Totalt förtrollad av den goda smaken. Det minnet får oss att minnas sommaren när som helst.

 616. Ann-Mari skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Vi spenderar hela sommaren i Toronto,
  och gör slut påchela vårt sparkonto.
  Det är ändå det bästa stället att vara,
  speciellt när vår dotter en flygresa kan klara.
  Jag hoppas på fler fina minnen innan sommaren är slut,
  och att dottern klarar hemresan utan skrik och tjut.
  Det bästa var nog ändå när hon tittade på mig,
  och gav mig ett leende som sa – Jag älskar dig!

 617. Sandra skriver:

  Mitt bästa sommarminne var när vi fick tillgång till vårt hus som vi köpt, i slutet av juni. Vår son på 14 månader älskar huset och trädgården och att se honom leka i gräset och hur mycket gladare han är av att ha stora ytor att röra sig på gör en mamma varm i hjärtat.
  Nu hoppas vi på många fina minnen i vårt hus!

 618. Lotta skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är från midsommarafton, då jag och min son på 3år åkte traktor och vagn till midsommarfirandet. Ibland känns det så lyxigt att få rå om ett barn i taget och känna att man verkligen har tid att vara där för just det barnet.

 619. Maria skriver:

  ECE R44 04
  Mitt bästa sommarminne är när vi var små och tillsammans med mamma och pappa körde in stora hölass som vi alla 4 barn fick åka med i.. det är sommar för mig.

 620. poppis skriver:

  Svar: godkänd enligt ECE R44 04

  Bästa sommarminnet är när tvååriga dottern hjälper morfar i växthuset med att sköta om tomatplantor. Hon var så stolt och duktig! Senast igår (en månad) efter utropade hon förtjust ”Mottars hus” när hon såg ett växt hus i en bok. En fin kontakt mellan barnbarn och mor/farföräldrar är något som värmer en mammas hjärta!

 621. Sofie skriver:

  ECE r44 04.

  Bästa sommarminnet i år är när jag och min son på 4,5 månader åkte 40 mil tåg själva, och min son klarade av det utan att bli rastlös. Jag satt på nålar hela tiden under resan, men vi fixade det galant båda två :)

 622. Tereza skriver:

  Svar: ECEr4404.
  Vårt bästa sommarminne var när vår 3-åring överkom sin rädsla för vågorna i havet. Han älskar att bada men endast i lugnt vatten. Vi fick inte heller bada i havet för då skulle vågen ta oss. Efter att vi en och en varit i havet så såg han att vi kom tillbaka. Så sista dagarna av sommarlovet vågade han sig i ( utan att gråta) tillsammans med oss, men på en barnluftmadrass med litet fönster i.

 623. Sara Vinterdag skriver:

  Svar: ECER4404
  Mitt bästa sommarminne är att min man varit pappaledig medan jag haft semester, sedan tjänstledigt, så vi har fått vara tillsammans alla tre i vår fina lilla familj i över två månader – fattiga men lyckliga!

 624. Catarina Wändal skriver:

  Vårt bästa sommarminne är vårt bröllop som hög gravid, blev en helt fantastisk dag med så många oförglömliga minnen med nära och kära! Vår lilla familj är på väg att utökas och vår son på 2-år ska nu snart bli storebror!!!

 625. Catarina Wändal skriver:

  oj det kom inte med, ECE r4404

 626. Karolina Lagergren skriver:

  Stolen är godkänd av ECE R4404.

  Om jag tänker efter så säger jag alla supervarma sommardagar som barn då man hoppade genom vattenspridaren i trädgården och åt glass på en filt i solen och livet var så där bekymmersfritt och härligt som det alltid borde få vara. Oslagbart!

 627. Emma Harborn skriver:

  Svar: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne hoppas jag blir det som ska komma inom en väldigt snar framtid. En efterlängtad lillasyster har gjort sig påmind dagligen då jag springer efter storebrodern som lyckligt ränner runt och upptäcker omvärlden.

 628. Alexandra skriver:

  Axkids bilbarnstolar är godkända i ECE R44 04.

  Det är ju fantastiskt att se när ett barn utvecklas! All lek å skratt som har fått våran lilla Elsa att utvecklas snabbare än vi kunnat ana! Just detta år fick vi dela Elsas första sommar tillsammans. Hon fick gunga för första gången, och känna sand mellan tårna och plaska i vattnet. Det bästa hon vet, är att bada! och det är också helt underbart att se henne, när hon sitter i mormors nyinköpta, uppblåsbara båt, på ballkongen, och plaskar tills allt vatten tar slut. Man kan verkligen se, hur hon njuter i fulla drag!

  Soliga sommarhälsningar Alexandra

 629. Gunnar skriver:

  Den heter ECE R 44/04
  Bästa sommarminnet i år är att vår dotter föddes den 14 Augusti
  Mvh
  Gunnar D

 630. AnnaCarin skriver:

  Den europeiska teststandarden heter ECE R44 04.

  Mitt bästa minne från denna sommar är den fina dagen 30 juni då vi samlade vår älskade familj och fina vänner för dop av vår Tor. En helt underbar dag där storasyster Lydia sjöng i kyrkan för sin lillebror och storebror Olle bar korset och hällde upp dopvatten och torkade.
  Solen sken och sommaren visade sin bästa sida!

 631. Anna skriver:

  Hej, den heter ECE r 4404

  Det bästa sommar minner är, när vi sista dagen på min mans semester, kunde åka iväg en dag till Läckö Slott. Blev en jättefin dag, Min man fick tillbringa hela sin semester med att lägga om taket på huset, så den dagen var guld värd.

 632. Maria skriver:

  Ecer44 04
  Bästa minnet från denna sommaren är när min tre åriga son kommer springande i sjukhuskorrudoren för att hämta hem sin fyra månaders lillebror som opererat skallen. Jag hade då inte träffat Kasper på nästan en vecka o glädjetårarna rinner på mig då jag får jätte kramen. Då tittar min son på mig o undrar varför jag gråter, du inte glad när jag kommer? Jag förklarar då att jag är jätte glad varpå jag får en till bamsekram!

 633. Linda skriver:

  ECE R44 04
  Mitt beste sommerminne var vår lille flickas barndop. Vi hadde dopet hemma hos min sambos föräldrar. Været var kjempe fint, vi fikk sol så vi kunne ha cermonien utomhus i deres trädgård. Det ble jättepersonligt med familiens egna präst, og min familie fra Norge som kom nedover til Skåne for å fira, samt all familie som min sambo har her nede.
  Så skjønt å samle begge familiene som ikke får vært så mye tilsammans i vanliga fall.

 634. Malin Ferdinandsson skriver:

  Svaret är: ECE R44 04
  Vårt bästa sommarminne är en vecka på Österlen med våra allra bästa vänner som också har fått barn. Bra tajming! Så nu har vi en liten tös på 6 månader och dem en liten kille på 4 månader. Vi spenderade en hel vecka tillsammans i en stuga på 50 kvm och hade en mysvecka med en massa bus och gos. Att ha ens bästa vänner så nära var det bästa vi gjort på hela sommaren. Lilltösen har ett underbart glädjetjut och efter en vecka låter lilleman precis likadant. Tänk vad dem lär av varandra ;0) och mer lär det bli under hela deras liv.

  Med vänlig hälsning, Malin Ferdinandsson

 635. Lasse skriver:

  Hej den heter: ECE R44 04

 636. Marie skriver:

  Standarden heter ECE R44 04. Mitt bästa sommarminne 2012 är och kommer alltid vara att ha fått lära känna vårt andra barn. Även att se hans storasyster och han lära känna varandra har varit det bästa att se i hela världen!

 637. Ley skriver:

  ECE R44 04

  En av dem bästa semesterminnena jag har är då jag, maken och dottern hyrde en stuga i Stockholms skärgård ihop med goda vänner som har en jämngammal kompis till vår tös.
  Vi hade just kommit in i goda rutiner med en liten som sov heeela nätterna. Det var lek, bad, grillning, bus, båt, fika, skratt (och givetvis en del tårar) hela dagarna och två nöjda och trötta barn som lade sig i god tid och sov hela nätter. Det gav oss föräldrar chans att bara vara vuxna och ladda batterierna på kvällarna. Även för oss blev det tidig sänggång, vi blev ju väckta av två glada på mornarna. :)

 638. Jenny Rudstam skriver:

  Svaret är: ECE r44 04.
  Mitt bästa sommarminne är när vi på vår sista semesterdag satt vid frukosten och njöt av att solen sken. Jag föreslog att vi skulle åka och hälsa på Pippi i Astrid Lindgrens värld. Efter en åksjuk resa kom vi fram och vår lilla dotter glömde bort den jobbiga bilturen och var överlycklig hela dagen! Vi njöt av varandra, solen och alla härliga sagofigurer! Adina somnade som en stock och pratar om Pippi varje dag

 639. Emma W skriver:

  Den heter: ECE R44 04
  Vårt bästa sommarminne är lillans första semester. En tur till Eskilstuna Zoo med mamma, pappa, moster, morbror och bästa kusin Moa. det är sommarens enda (suck) riktigt fina dag och allat har jätteroligt. Det var fantastiskt att se att de verkligen uppskattade det trots att de inte är så gamla. På kvällen blev det sen grillmys och kusinerna fick bada tillsammans för första gången ute i en liten pool med många skratt som resultat

 640. Ann-Charlott skriver:

  Svaret är: ECE R44 04

  Mitt bästa sommarminne är när min son föddes mitt i sommaren och Takida – Curley Sue spelades på radion i förlossningsrummet <3

 641. Svar: ECE R44 04

  Bästa minne: Då vi hela familjen åkte till en djurpark och hade super mysigt en hel dag. Sånt man tar vara på och lever länge på… Fint väder och äta gott och se hur lyckliga barnen är!

 642. Ulrika skriver:

  Svar: Ece R44 04
  Bästa sommarminne: När vi fick se lill-hen på ultraljudet. Massor med sparkar och vinkningar och ett litet litet hjärta som slog så fort så fort. Nu längtar vi så tills hen kommer till oss.

 643. movitzmamma skriver:

  ECE r44 04
  När vi somnade på en stor filt i sol/skuggan på stranden. Jag vaknade och låg länge och tittade rakt upp i sommarhimlen och lyssnade på maken, 13-åringen och 1-åringen som fridfullt låg och snusade runt mig. Vilken under avslappnad, trygg och harmonisk stund det var i livet. Att minnas för alltid.

 644. Åsa skriver:

  ECE R44 04
  När 1,5-åringen efter lång tids frustration äntligen vågade släppa bordskanten och knalla iväg alldeles själv fick sommaren ett extra härligt skimmer. Inte bara för henne utan även för oss föräldrar och för storebror, 3 år.

 645. Susanne skriver: