VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REA REA REA…..

Vilket race det är just nu hos alla – alla butiker har REA och utförsäljning. Vart man än vänder sig så ser man skyltarna på stan, är man ute och surfar så är det samma budskap REA…

Jag är precis som dom flesta…älskar REOR och utförsäljningar, att hitta ett riktigt fynd gör mig glad och känner att jag har tjänat pengar…tänker inte på det som jag har spenderat. Så är jag funtad hahaha när min man frågar hur mycket jag har spenderat så försöker jag mörka med att säga hur mycket jag har sparat:).

Just nu har vår shop både och – både en REA och en kampanj som jag har valt att kalla ”Sol värme och rumpan bar”. På sommaren är det lättare att få våra små att bli torra, det är enklare att lära sig att kissa på pottan eller toaletten utan att knöla av sig en massa kläder.

Klicka in på vår kampanj och se våra fina erbjudanden som vi har på pottor, toasitsar och pallar. Vi har även massor av annat skoj också som bra priser på bilbarnstolar, vagnar, skötväskor, BOOB klänningar, regnkläder och solskyddskläder m.m

När det gäller REAN så har vi smygstartat lite på vår sommarREA, den riktiga börjar i juli och då kommer vi att fylla på med fler varor med hysteriskt bra priser – allt är såklart först till kvarn.

När jag ändå pratar lite om REOR så måste jag tipsa om mina favorit REOR:) – först ut är såklart House of Lola ni som har följt mig vet att jag älskar deras kläder, nu är det bra pris på många av deras godbitar både till stora och små.

Sen så gillar jag också BLINGO nu har deras webshop 60% och Fraktfritt – galet bra erbjudande, har handlat där också till Karma, superbra kläder till nu fantastiska priser.

Sen till sista har jag ett bra tips för er som gillar att träna och behöver nya träningskläder eller skor – Sportamore, dom har just nu 20% extra på deras REA om man använder koden ”midsommar” fram till 30/6 – dom har alltid fri frakt och retur – hur bra som helst:)

Det här är butiker som jag inte blir sponsrad av utan såna som jag rekommenderar då jag tycker dom har riktigt bra kläder och utbud, så det är en personlig rekommendation och inte en köpt;).

Hoppas ni alla hittar era riktigt guldbitar i alla REA så ni också känner att ni har sparat pengar, mer än vad ni har spenderat.

Ulrika

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna