VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyheter i shoppen – Cykelsitsar från Bobike!

Är det något jag tycker om på sommaren så är det att cykla – vi bor på landet och vi tar oss fram mycket med våra cyklar.

Karma har en rejäl traditionell cykelsits som sitter bak på pappa Niklas cykel, jag cyklar bakom för att hålla koll att allt är bra under cykelturen. Så har det varit från första stund….är ju jätteläskigt att sätta sin ”bebis” BAKOM sig och sen cykla iväg, ingen koll har man och kan inte kommunicera på ett vettigt sätt.

Här är vi på cykeltur förra sommaren.

TÄNK om jag visste att det fanns en lösning, en cykelsits som man kunde ha vid styret – då hade jag beställt dom från utlandet på en gång…. Nu när hon har blivit för stor har dom kommit till Sverige (typiskt), cykelsitsarna från Bobike.

Men ni som har småttingar hemma kan passa på att beställa hem en mycket smart (och jättesnygg) cykelsits som gör att man har uppsikt över sitt barn under cykelturen.

Cykelsitsar från Bobike modellerna Mini (fram) och Maxi (bak)

Bobike är en av världens ledande fabrikanter av cykeltillbehör. Dom har rötterna i den holländska traditionella cykelkulturen och erbjuder ett exklusivt utbud av snygga designcykelsitsar och matchande accessoarer – allt tillverkade lokalt i Holland.

Att cykla med Bobikes cykelsitsar kan du känna dig trygg, här kommer säkerheten alltid i första hand. De är godkända enligt den senaste höga europeiska säkerhetsstandarden EN 14344. Även bekvämligheten är optimal, både för barnet med den ergonomiskt utformade sitsen – och vi vuxna drar nytta av den höga användarvänligheten. Ren bonus är ju sen att dom är väldigt snygga och stilfulla.

Bobike har flera modeller av cykelsitsar och den svenska distributören Bikingbaby.se har valt att ta hem produkter som dom tror fungerar i Sverige. Dom har lycktas oerhört bra trots att dom inte har funnits så länge så nu breddas sortimentet successivt pga hög efterfrågan, så kul.

Bobike har ett sortiment på olika cykelsitsar som täcker barn från ca 9månader (9kg) till 10år (32kg). Dom modellerna som finns är, Mini-modellerna där du cyklar med din baby (9 mån – 3 år, max 15kg) sittandes framför dig och låter barnet uppleva allt runt omkring på ett bra och tryggt sätt, du har också bra kommunikation och översikt över barnet. Sen har du Maxi modellen som är en cykelsits som du har bakom dig, den är godkänd för barn 9 mån – 6 år max 22kg. Sen så finns det en riktigt smart sits som du fäster på pakethållaren eller ramen och det är en Junior modell, den är godkänd för barn mellan 5 och 10 år max 32kg. Sen så finns det såklart en hel del bra tillbehör till dessa cykelsitsar.

Cykelsits Bobike Mini + 999kr och sen kan man köpa till vindrutan för 399kr

Cykelsits Bobike Maxi City Urban Black 1399kr

Cykelsits Bobike Junior+ Urban Black 1199kr.

Nu har vi hela Bobike sortiment som finns i Sverige i vår shop, klicka in här för att se hela utbudet!

Ulrika

 

 


Kommentarer


  1. M juni 26, 2012 on 8:38 f m Svara

    Hej!
    Funderar på bobike junior för min dotter har fyllt 5 år och väger mer än 22 kg. Men så tänkte jag på hur lätt det kanske är att vinkla föttena innåt, in i hjulet eller glida med foten, in i hjulet osv?
    Vad tror ni om det? Lite rädd för detta.

    MVH/M

    • ulrikatrendspanar juni 26, 2012 on 11:07 f m Svara

      Hej M!

      Viktrekommendationen 9-22kg är för att stolen är testad enligt den senaste Europeiska standarden DIN EN 14344 för cykelsitsar och då testar man stolen upp till 22kg. Sen att man skriver en ålder är för att man ska ha en riktålder men det är vikten som räknas. Hur mycket mer hon väger än 22kg och kan sista i cykelsitsen är svårt att säga – den klarar säkert mer än 22kg men är bara testad och godkänd för barn upp till 22kg – det gäller alla likande cykelsitsar.
      Det här med fötterna behöver du inte vara orolig för – man spänner fast fötterna vid fotstödet på cykelsitsen och fotstöden är justerbara för att barnet sitter bekvämt. Det finns ingen chans att fötterna kan åka in i hjulet.

      Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna