Mammablogg-Galan 2012!

I lördags var det Mammbloggala, ett av dom största eventen för många bloggande mammor. För andra året i rad så arrangeras galan och det är ett lyxigt dygn med ett härligt mingel flera intressanta föredrag en mässhall med flera utsällare, god mat och framförallt en fantastisk galakväll med prisutdelning i flera kategorier.

Vi på Allt för föräldrar är huvudpartner till eventet och självklart var vi på plats under hela dygnet! Vi som jobbade var jag som höll i shop-biten, sen var Stina Sandström vår redaktionschef och Lena Brandenfeldt vår marknadschef på plats.

Vi startade på lördag morgon genom att bygga upp vår utställning i mässhallen, vi var på plats för att vara där och prata med bloggare (vi skulle utse vår nya toppbloggare under middagen på kvällen) prata om vårt bloggtestarkoncept med produkter från shoppen och i allmänt visa upp oss och mingla, vilket är så himla roligt.

Bredvid oss hade vi vår leverantör Akta Graco som var huvudpartner tillsammans med oss för galan, dom var där för att visa upp sina två varumärken Akta Graco och Teutonia och hade ett par riktigt häftiga tävlingar under dagen. Dom skulle även presentera sina vinnare i två tävlingar som dom har haft ett par dagar innan galan.

Här står Pauli och Johann från Akta Graco och packar upp sina saker till mässan.

Här är vår plats nästan klar - vi slet med kartonger och annat i över en timme, men tillslut så fick vi upp allt - som vanligt klar 5 min innan startskottet - varför ta det lungt?! haha

Vår monter var överröst med fina varor från utvalda leverantörer från vår shop som vi sen tävlade ut under dagen, ett mycket lyckat och uppskattat event.

Vi hade produkter från BabyBjörn dom hade skickat med både Babysittrar, Miracle Bärsele Mesh Air, deras fina Matsol, guldpottor och massor av fina skedar som give away. BRIO var också med vid vårt bord dom hade skickat med superfina vagnar från Carena både Lieback Lux och Easy och massor av tillbehör från BRIO som sköna sittdynor till sittvagnar och deras Organizer – oerhört uppskattat av alla bloggare. Padwico fanns också på plats – dom hade skickat med deras bästsäljare Babyvakten 830

Så här snygg blev vår monter tillslut:)

Här är grabbarna grus klara i sin monter - Johann och Pauli från Akta Graco

Vi har ett bra samarbete med Ronald McDonald Barnfond, dom fick ett bord bredvid oss. Pia Lundgren delade även ut priset till årets medmänniska Ludmilla under galamiddagen.

Fondens Generalsekreterare Pia Lundgren, Sara Jansson och Lotta Sterning som är verksamhetschef

Mässhallen var öppen mellan 11-17. Hela dagen var det full rulle med massor av bloggare som kom förbi både för att tävla och prata med oss samt att det var en hel del föredrag på scenen. Bland annat fick vi veta hur man väljer rätt storlek på vår BH och sen var Katrin Zytomierska och berättade om LCHF, mycket intressant då man fick veta lite mer om den dieten och lite fördomar som många har (även jag).

Massor av glada och gulliga bloggare som besökte vår monter.

Här informerar vår Stina för fullt både om hur Carena Easy fungerar och hur man anmäler sig för att bli vår nya toppbloggare.

Här har vi finbesök av två av våra toppbloggare - Åse på 56kg och Fru Sofie, Stina, jag och Lena också på bild!

Katrin Zytomierska på scen och pratar om LCHF

Klockan 16.00 var det DAGS då tävlade vi ut hela vår monter, vilket röj det blev, superkul och roligt att se alla glada vinnare som gick därifrån med lite mer saker i sitt bagage:) haha.

Lena och jag drar igång och informerar alla vinnare i vår stora tävling där vi tävlar ut hela vår monter till alla mammabloggare!

Glad vinnare av en av våra Carena Lieback Lux vagnar, hon bloggar för Röhnisch

Glad vinnare av BabyBjörn Matstol

När hela montern var tom så började mässhallen så smått att tömmas, den stängdes klockan 17.00. Nu hade vi några timmar att förbereda oss för kvällens arrangemang. Då vi är huvudpartner så är det vi som även är konferencier för kvällen. Som tur var det inte jag utan vår marknadschef Lena som var det och hon hade Stina som ”side-kick” – vilket par, bra jobbat brudar ni klarade er alldeles perfekt!

Sådär ja så var man tillpiffad för kvällen, min bordsherre var Johann Nagel från Akta Graco NÖJD:) jag var typ den enda med bordsherre då det bara var brudar på galan hehe

Middagen började med att Lena och Stina välkomnade alla till årets galamiddag.

Lena och Stina kickar igång årets galamiddag där många förväntasfulla mammabloggare väntar på vilka som har vunnit utmärkelserna

Akta Graco har haft två tävlingar rullande till alla som skulle gå på mammabloggalan där man kunde vinna sin egna designade Teutonia vagn och ett bilstolspaket från AktaGraco. Vinnarna presenterades på middagen av Johann Nagel från Akta Graco.

Här är jag och Johann tillsammans med vinnaren Theodora som vann en BeYou! Liggvagn

Här är jag, Johann och Pauli från Akta Graco tillsammans med Maggan som vann BeYou! Sittvagn

Här är jag och Johann igen och nu tillsammans med vinnaren Anna som vann det fina bilstolspaketet från Akta Graco

Efter Akta Gracos vinstregn var det dags för varmrätt och lite underhållning till det, då var den underbara Camilla Håkansson som sjöng för oss, fantastisk röst och underbara texter i sina låtar, rekommenderas!

Camilla Håkansson

Sen var det dags för det stora för oss på Allt för föräldrar – vem skulle blir vår nya toppbloggare!? Alla bloggare på plats idag (som har velat) har skrivit en ansökan med en motivering om just HON skulle bli vår nya toppbloggare, vi fick in massor av anmälningar, superkul!

Lena och Stina gick upp på scen för att berätta vem som har blivit vår nya toppbloggare, förutom utmärkelsen så fick hon ett super-paket med massor av skönhetskrämer från Yvonne Rydning.

Motiveringen löd så här: En fantastisk ensamstående 2 barnsmamma med en genuin blogg som engagerar sina läsare. Sophie blir ett perfekt tillskott till Allt för föräldrars Toppbloggar familj, bloggen heter Vi 3 mot världen.

Så kul, hon är så gullig och blev överlycklig över att bli vår nya toppbloggare!

Här får vår nya toppbloggare sin fina banderoll av Åse som blev utvald förra året till vår toppbloggare.

Här är Stina och Lena med vår fina nya toppbloggare Sophie - VÄLKOMMEN till oss!

Sen var det dags för efterrätt och när den var uppäten så var det dags…..det som alla väntade på…..nämligen vilka har vunnit de olika kategorierna. Dom kategorierna som fanns var:

– Årets Bloggmamma
– Årets Inredningsmamma
– Årets Vardagsmamma
– Årets Inspirationsmamma
– Årets Mat & Bakblogg
– Årets Hälso- & Träningsblogg

Här sitter några av våra toppbloggare, alla förväntansfulla....vilka har vunnit???

Med mycket pompa och ståt så blev det tillslut klart och vi tog storslam igen vi vann 3 av 6 kategorier, vi är såå stolta över våra fina bloggare, bra jobbat tjejer!!!

Här är alla vinnarna!!!

Årets Bloggmamma vanns av Mirka, Årets inredningsmamma vanns av vår fina Fru Sofie, Årets vardagsmamma vanns av den underbara gulliga och roliga Fnulan, Årets inspirationsmamma vanns av vår underbara Vimmelmamma Lotta Gray, Årets mat och bakblogg vanns av ”Koala”, Sist men absolut inte minst årets hälso- och träningsblogg vanns av vår ”stenhårda” Lofsan (fan vad snygg du är:).

Vilken härlig dag och kväll – vilken avslutning det blev, ett hav av applåder, skratt och gratulationer, en kanondag helt enkelt! Ett år till nästa bloggala, hoppas vi ser alla er igen där!

Kram från oss på Allt för föräldrar!

Trötta, ont i fötterna MEN glada och nöjda över dagen, så kul att få träffa er alla, hoppas vi ses nästa år igen! Stina, Lena och så jag Ulrika

Ulrika

Kommentarer
17 Kommentarer till “Mammablogg-Galan 2012!”
 1. Ser ut att ha varitn en kanon-kväll.
  Grattis till alla vinnarna.

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Maggan skriver:

  Ja, vilken dag, och kväll det blev! =)
  Jag har nog inte riktigt landat än 😉

  Varma hälsningar

  Maggan

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Ja det var en härlig dag, bättre för vissa haha eller hur Maggan, så kul att du vann så mkt, det är du värd, kram!

   Ulrika

 3. Verkligen en helg att minnas! Superroligt :)

  Hade siktet inställt på en guldpotta, men vann istället en av babyvakterna. Inte helt fel det heller! Tack!

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Håller med, en riktigt rolig helg – så kul att få träffa er alla ”live” efter att bara ha läst era bloggar. Det känns lite som kompisar på en gång fast man inte har träffats:).

   Kul att du vann en av Padwicos Babyvakter, dom är verkligen super, vem vet pottorna kanske hänger med nästa år igen då får du ny chans:).

   Ulrika

 4. Fnulan skriver:

  Underbara kvinna! Hoppas att vi ses snart igen =) Ta nu hand om min fina Sophie, hon är mitt hjärta….

  Puss

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Såklart gör jag det!! Det vet du! Hon kommer att få det så bra hos oss:)

   Ja hoppas vi ses snart igen, kram kram

 5. Popprinsessan skriver:

  Ja, det var en mycket trevlig dag och kväll! Imponerande hur bortskämd man blir med goodie bags och give aways! Och det var trevligt att träffa er! Hoppas vi ses igen :-)

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Superdag och kväll, så roligt att träffa er alla. Måste ge dig en eloge till din klänning så snygg, så fluffig och så rosa:) haha.

   Ja såklart ses vi igen!

   Ulrika

 6. sofie skriver:

  Wihooo vilken kväll IGEN!!
  Helt underbar och jag är så glad att få vara en del av AFF, världens bästa bloggäng;)
  Hoppas att vi får tillfälle att ses snart igen.

  Kram

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Hej Bästa Sofie!

   Ja det var en riktigt rolig dag och kväll – kul att du gillar att ”hänga” med oss, vi gillar dig:).

   Snart kommer jag med en rolig grej till er toppbloggare – ”cliff-hanger” som heter duga:)

   kram kram

 7. Jinni skriver:

  Åh jag var där bara under dagen. Men jag älskade stämningen och alla trevliga jag mötte.

  • ulrikatrendspanar skriver:

   Vad synd att du missade kvällen, den var lika mysig och trevlig som dagen bara lite mer glamour:). Hoppas vi ses nästa år igen!

   Ulrika

 8. Meekatt skriver:

  Ja, vilken fantastisk dag/kväll! Så kul att få träffa alla bakom bloggarna. Och vilken fantastisk sponsring!

  Jag hade ju turen att vinna Padwicos Babyvakter och är överlycklig! Äntligen kan Elton få sova utomhus i vagnen och jag sitta och plugga i lugn och ro under tiden!

 9. ulrikatrendspanar skriver:

  ÅÅÅ vad kul att du vann en Padwico babyvakt och att den kom till nytta – då var det bra draget av oss:). Superkul att träffa er alla – det är en konstig grej…man läser era bloggar och hänger med i era liv – sen så när man träffas då är det som man känner varann fast man aldrig har träffats haha

  Hoppas vi ses nästa år!

  Ulrika

 10. Maria skriver:

  Grattis till er alla :)

Lämna en kommentar

annonser