Alla som ska på mammabloggalan se hit – tävling för er, vinn bilstolar från AKTA GRACO!

Nu har ni som ska gå på årets Mammabloggala chans att vinna ett helt fantastiskt bilstolspaket från AKTA GRACO. Här kan ni trygga ert barns säkerhet i bilen från nyfödd upp till ca 12år!

Bilstolspaketet har ett värde på hela 7485kr och består av tre stolar och dom är:

Babyskydd som är för små barn mellan 0-13kg – här har vi stolen Akta Graco Logico S med bas värde 1995kr

Akta Graco Logico S med bas färg Lyon 1995kr

Bakåtvänd bilbarnstol som är för barn mellan 9-25kg 4/5 år – här har vi den fantastiska stolen Akta Graco BeLogic värde 3695kr

Akta Graco BeLogic färg Lyon 3695kr

Bältesstol som är för barn mellan 15-36kg – är har vi en nyhet från AKTA GRACO deras nya bältesstol Nautilus Sport värde 1795kr

Akta Graco Nautilus Sport färg Sport Luxe 1795kr

Vinnaren av det här maxade bilstolspaketet kommer att presenteras under middagen på kvällen på Mammabloggalan.

För att vara med och tävla gör du så här:

1) Vilka av AKTA GRACOs bilbarnstolar är Plus märkta/testade? Svaren hittar ni på den här sidan, klicka här

2) Vad  heter AKTA GRACOs babyskydd? Svaret hittar ni på den här sidan, klicka här

3) Har AKTA GRACO en matsol som heter TeaTime? Svaret hittar ni på den här sidan, klicka här

4) Motivering om varför just DU ska vinna det här fantastiska bilstolspaketet.

Svaren mailar ni till: graco.salesne@newellco.com Tävlingen håller på till och med måndag 30 april klockan 23.59.

Psst har ni ännu inte anmält er till Mammabloggalan så gör ni det här

Lycka till och vi ses på Mammabloggalan!

Ulrika

Kommentarer
En kommentar till “Alla som ska på mammabloggalan se hit – tävling för er, vinn bilstolar från AKTA GRACO!”
 1. Shqipe skriver:

  2) 3 färger.

  Tror mitt knäppaste minne var ren idioti från min sida och det var inte så länge sen, i sommras.

  Var ute och körde med vår service bil. Skulle köra till Vellinge på ett utejobb. På ringvägen påvägen dit ska jag köra om en lastbil och bara hör en riktigt hög knall från under bilen. Tänkte va fan var det. Trodde först jag hade kört på något men eftersom det var bråttom så tänkte jag inte så mycket på det, förräns jag tyckte att bilen kändes väldigt konstig och ostabil att köra.
  Så jag körde av på närmaste avfart och stannade till intill kanten och gick ut och kolla. Kunde inte se någonting alls så jag strunta i det och körde vidare.
  Körde dit jag skulle och utförde jobbet sen började jag köra tillbaka. Påvägen tillbaka hörde jag ett ganska högt smällande ljud som lät mer ju snabbare jag körde. Det lät precis som något låg och slog i skåpet på bilen eller något men kunde inte se vad det var.
  Tänkte inte mer på det förräns jag kom till inre ringvägen bara en mil eller så från jobb. Då jävlar började det banka ordentligt, riktigt ordentligt. Bilen började kännas grymt vinglig och konstig så jag saktade ner till 60-70 eller så, trodde fan hjulet höll på att ramla av. Men jag kunde inte stanna mitt på den vägen så jag bad till gud att jag skulle hinna tillbaka haha. En audi vid ett tillfälle körde upp framför mig och började bromsa och blinka med varningsblinkersen för jag skulle stanna eller något men sen körde han vidare. Tänkte jag veeeeet, men jag kan inte stanna haha.
  Sen började jag se svarta bitar flyga ut på sidorna bakifrån, men fattade fortfarande inte var det var, vet inte om jag var stressad eller tillfälligt sinnesförvirrad eller något.
  Iallafall hann jag tillbaka och när jag stod utanför porten på jobb gick jag bak och kollade. Japp, innerhjulet hade exploderat och det var i princip ingenting kvar av däcket haha.

  Ibland har man hjärnan någonannastans

  Hoppas jag vinner den min dotter blir nu ett år jag behöver ett ny bilbarnstol och eftersom jag har så dåligt ekonomi så måstr jg nog köpa den på loppis eller blocket..

Lämna en kommentar

annonser