VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fyra årstider…..

Hej på er!

Hoppas ni har haft en härlig helg – vi har haft en helg som inte riktigt blev som vi hade tänkt…. När jag fyllde 40 så fick jag en present av mina kompisar, Klappa varg i Kolmården, så häftigt! Det är oerhört populärt och dom få tiderna som finns tar snabbt slut. Så nu var det äntligen dags (bokade tiderna i oktober i höstas).

Fredagskvällen var det en riktig höststorm ute – det regnade och blåste och var svinkallt – det skulle bli värre…

När vi gick upp på lördagsmorgonen vid 6.15 (Karma skulle vara hos mormor och morfar under dagen) såg det ut så här hemma hos oss….

Snöstorm under natten resulterade i galet mycket snö....

Helt galet – vart kom all snö ifrån? Som tur var har vi fortfarande vinterdäck på bilarna. Vi gjorde i ordning oss för att åka iväg och märkte snabbt att vi var en av dom få med vinterdäck – KAOS på vägarna. Bilarna låg i diket, vi såg flera krockar och bilar som snurrade på vägarna – att man åker ut med sommardäck i det här vädret?!

Tyvärr blev Klappa Varg avbokat – vi skulle inte hinna i tid och ingen annan heller….men vi får nya tider så den som väntar på nåt gott….

Hela lördagen blev aktiviteter inomhus men på söndagen blev det en SUPER dag, strålande sol och kvittrande fåglar – en helt underbar vårdag. Så det blev besök i skogen där vi letade efter troll men hittade blåsippor i stället:).

All snö borta?! Gick på några timmar...bra att ha varma och sköna galonkläder när man är ute i skogen.

Det var så varmt och skönt så det fick bli en fika i solen efter vår skogspromenad! Det här är absolut den konstigaste helgen jag har varit med om när det gäller väder.

Fredag – höststorm, Lördag snöstorm och Söndag skön vårdag med sommarkänsla på intåg – snacka om fyra årstider på några timmar…

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna