VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BabyBjörn tävling!

Hej alla tävlingssugna nu har vi hos Allt för föräldrar ännu en tävling, denna gång har vi den tillsammans med BabyBjörn.

Vi tävlar ut deras fina nya Vagga Harmony och sänghimmel till ett värde av 3198kr!!! Vaggan är kanonfin och passar perfekt för bebisen 0-6 månader.

Superfin vagga som kan bli din från BABYBJÖRN

Tävlingen är riktigt rolig och annorlunda (sånt gillar jag) ni går in på vår Facebook sida och gillar oss sen får ni rösta på den bästa vaggvisan. Ni ska rangordna 10st visor och har ni glömt bort hur dom låter så kan ni klicka in på Spotify knappen och lyssna, himla piffigt. Klicka här för att komma till tävlingen.

Just nu leder Trollmors vaggvisa 2167 poäng, min favorit:). Jättekul tävling och ett mycket bra tillfälle att bygga på sin Spotify lista med vaggvisor.  Tävlingen håller på till och med 27 april 2012, så kööööör hårt!

Kan inte låta bli att lägga upp en mysig film om vaggan också, tänk om den fanns när min lilla skrutt var liten….

Lycka till!

Ulrika


Kommentarer


  1. Bea april 7, 2012 on 4:55 e m Svara

    hej! Jag är med och tävlar! Kul, och ja det var lite annorlunda, men jätteskoj, har tryckt på vilka 10 vi gillar mest jag och min son Adam;) Och även gillat på facebook och delat där.

    Nu håller vi tummarna här hemma då det skulle passa perfekt att ha en sådan säng hos oss eftersom det kommer en bebis snart 😉

    MVH Bea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna