VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kampanj Vintermys i barnrummet!

Det är fortfarande kallt ute och är det inte kallt så slaskar det ordentligt, det tar ett par veckor till innan man kan vara ute och inte vara orolig för att frysa eller bli dyngsur…. Vad passar då bra att göra JO fixa till hemma, vara inne och mysa och just därför har vi fixat till en kampanj till er alla som tänker precis som vi:)

Vi har ett par riktigt bra erbjudanden som jag vet att många kommer att nappa på – bland annat har vi mycket bra priser på BRIO sängarna, förutom ett bra kampanjpris så får alla som köper en BRIO säng på kampanj ett superfint bäddset från BabyGreen värde 499kr. Vi har även bra kampanjpris på BRIOs skötbord.

Har man precis fått en liten prinsessa eller prins så passar BabyBjörns nyhet riktigt bra – Vagga Harmony det är en superfin vagga för småttingar upp till 6månader. Håll utkik på bloggen under dagen börjar en tävling där jag tävlar ut en vagga + sänghimmel till någon av er till ett värde av totalt 3198kr.

Jag har även lagt till mina favoriter på kampanjen – FunToSee. Det är en favorit oavsett ålder på barnet – fixa till barnrummet med ett kick. Jag har rekommenderat det här till alla mina vänner och alla som har köpt har blivit supernöjda. Det är stickers som du kan sätta upp och om igen utan att förstöra väggen. Har du tråkiga vita möbler så går det även bra att sätta stickers på dom också. Just nu har vi 100kr rabatt på valfritt Make Over Kit och bra priser på resterade sortiment.

Setet Under Sea Adventure är en av favoriterna - just för 549kr (649kr)

Sen får ni inte missa våra kanonpriser på bilstolar från Akta Graco – Babyskydd Logico S med bas 1495kr (1995kr), bilbarnstol Duoflex 1495kr (2495kr) här sparar ni 1000kr!!! Och till sist Bältesstol Logico LX 995kr (1495kr)

Såklart har vi ännu fler erbjudanden, klicka in här för att se hela kampanjen!

Ulrika

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna