VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu smäller det!

Mellandagsrean är i gång!

Just nu så håller vi på att rensa vårt lager för alla nyheter som är på väg in – vi har satt ner massor av varor med 40%. Vår mellandagsrea håller på till och med den 23 januari och vi sänker varje vecka med ytterligare 10% upp till max 70% – hur länge vågar du vänta…. Jag har redan köpt mina favoriter, jag vågade inte vänta:) fina dagiskläder från Ej Sikke Lej till kanonpriser.

Förutom att dra ner priser på varor vi ligger tjockt på lager så har vi även valt att passa på att sätta ner priser på ett antal produkter som kostar lite mer så att ni kan lyxa till er att köpa något riktigt fint som man annars inte skulle göra. Det jag tänker främst på är ORBIT Baby – kanonfin vagn till ett superduperpris, vi har även satt ner tillbehören till vagnen.

Orbit Duo nu till superpris i shoppen 7139kr (11899kr)

Välkommen in till shoppen och gör dina fynd – tänk på att det är först till kvarn….. Och vågar du så kan du göra riktigt bra fynd.

Ulrika


Kommentarer


  1. Pia Bosell Lindberg december 28, 2011 on 9:28 e m Svara

    Tack för en grym blogg!
    Jag behöver din hjälp att köpa en grym bilbarnstol till min lilla Hugo, 1 år. Han är 80 cm lång & väger 11kg. Orkar inte läsa om alla olika, utan vill helt enkelt bara veta vilken jag ska köpa….Hugo har även en halvbror som är 4 år. Han är 99 cm lång.
    Vilka 2 bilbarnstolar ska vi köpa?
    Kram kram & godfortsättning!

  2. ulrikatrendspanar december 29, 2011 on 4:04 e m Svara

    Hello!

    Tackar för det, kul att du gillar den och roligt att du läser den:). Att välja bilstol till dig är jättesvårt – det beror helt och hållet på vilken bil ni har, har ni ISO fix i bilen eller inte.
    Jag tycker barnen ska åka bakåtvänt så länge det bara går så Hugo ska såklart ha en bra bakåtvänd bilbarnstol. Sen är ju frågan sitter han bak eller fram i bilen. Hur stor är bilen – vissa stolar är mindre och andra är lite större. Alla stolar är säkra och tar ungefär samma maxvikt utan det du ska kolla på om du har ISO fix eller inte och om bilen har bra utrymme – sen kan jag hjälpa dig mer med stol.
    När det gäller halvbrollan så är han en stor 4åring, jag vill ju som sagt att dom åker bakåt så länge som det bara går men han är nog på gränsen. Samma gäller här som ovan – har ni ISOfix eller inte – hur stor är bilen. Det finns större och mindre bältesstolar – beroende på omständigheterna så kan jag hjälpa dig med en stol. Jag tycker dock att du ska ha en mer rejäl som har justerbart huvudstöd och rejäla sidoskydd, kolla in Britax bältesstolar dom är bra tycker jag.
    Vill du ha mer hjälp så återkom med lite mer info så kan jag hjälpa dig.
    Kram och Gott Nytt År!
    Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna