VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första advent och 10 plusgrader….

Nu är julen igångkickad och det blev lite snopet att det ösregnade och var 10 plusgrader i går hemma hos oss.  Men det var lika bra att det var dåligt väder så vi kunde vara hemma och pynta utan att ha dåligt samvete för att vi inte var ute när Karma hade varit inomhus hela veckan.

Helgen började med att jag åkte till Vårdcentralen med Karma, hon hade varit dålig sen i söndags och febern ville inte ge med sig och hon var dålig på att äta. Det visade sig vara öroninflammation, halsinfektion och nästan lunginflammation – det var på håret, tur att vi åkte in.

Det blev penicillin och i igår hade vi fått tillbaka vår Karma. En fråga man kan ställa sig är – hur SVÅRT kan det vara att göra en medicin till barn som inte smakar nåt eller kanske lite gott?! Vi kan åka till månen och läsa bok på en surfplatta men att se till att våra barn ska få i sig sin medicin utan att det ska bli kaos och övergrepp hemma är något som inte ligger på första prioritet….  Blir så irriterad. Men det är bara att bita ihop, bara 1½ dag kvar sen är det över.

Skönt att Karma blev så pass pigg så vi kunde baka pepparkakshus och pynta hemma. Min man körde själva limmandet och sen fick jag och Karma Pynta huset.

Fint pepparkakshus som kladdade ner HELA köket - varmt socker är inte att leka med.....

Jag la på nonstop och Karma fixade snön och ÅT nonstop:).

Snart kommer en superkul tävling upp på bloggen – håll utkik fina priser att vinna!

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna