VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kampanj – jul jul strålande jul!

Det är otroligt svårt att få in i ens huvud att det bara är en månad kvar till jul – det är 10grader varmt ute och idag såg jag en kille under lunchen gå i kortärmad tröja ute på stan….

Men alla försöker så gott det går att få lite julstämning och på söndag är det första advent. Här i Stockholm så är julpyntingen i full gång och alla skyltfönster har jultema och det är fina lampor överallt – lite snö på det här och allt är i sin ordning.

Vi shoppen gör så gott vi kan och startar vår JUL-Kampanj idag. I kampanjen har jag fyllt med massor av bra produkter till riktigt bra priser, sådana produkter som jag vet att ni vill ha som julklappar eller ge bort som julklappar och underlättar alla julresor som är på intåg.

Vi startar igång vår julkampanj idag men varje vecka fyller vi på med nya riktigt bra erbjudanden till både stora och små så håll utkik så ni inte missar något riktigt bra.

I den här kampanjen så har vi en hel del bra produkter som sticker ut – jag har valt ut ett par som jag tycker är bra och prisvärda och först ut är BabyBjörn Babysitter Balance som vi har till kampanjpris 995kr oavsett vad den har kostat innan. Babysittern har ett ordpris mellan 1195-1395kr i vanliga fall.

BabyBjörn Babysitter Balance 995kr!!!

Jag en ”Babygym lover” därför så har vi ett bra utbud av babygym hos oss för att det ska passa alla önskemål, dom flesta till kampanjpris nu till jul. Bamse var en favorit när jag var liten och nu har han fått en kult-status så klart vi har hans babygym till kampanjpris 499kr (699kr)

Bamse Babygym 499kr (699kr)

Sen så måste jag ju välja en nattlampa som min sista favorit då det är det jag ska köpa till min dotter – hon har blivit väldigt mörkrädd och kommer in till oss varje natt (vi har ju monterat ner hennes spjälsäng) så en gullig nattlampa kanske hjälper till att hon vill vara i sitt rum när hon vaknar på natten.

Vi har flera nattlampor på kampanj men den här är så gullig och Karma kommer att älska den, TeddyLights från Teddykompaniet 119kr (149kr) finns i flera färger

Hoppas ni hittar något kul i vår Jul-Kampanj och kom ihåg att det är först till kvarn som gäller – vissa av varorna kan jag inte köpa om, när dom är slut så är dom slut.

Apropå julskyltning – så här såg det ut vid Sergelfontänen i Stockholm när jag åkte hem i onsdagskväll efter en god middag – jag stannade bilden för att ta kort, dom bakom tutade – men det var det värt, så fint!

Hoppas ni får en härlig start på julen och en trevlig första advent!

Ulrika

 

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Emma november 24, 2011 on 9:45 e m Svara

    Jätte fin bild från Stockholm

  2. lillal november 28, 2011 on 9:33 f m Svara

    Hej Ulrika! Hoppas allt är bra m dig?! Jag hittar inte erbjudandet med 20 % om Burts Bee produkterna ??? Jag tänkte blogga om det idag o länka till er shop, men när ajg går in på produkterna så står det ingen rabatt??? Vart kan jag länka? Smart och göra det innan 30 no ju 🙂 Tänkte hinna det idag 🙂 Hör gärna av dig, mvh Lina – [email protected]

  3. lillal november 28, 2011 on 9:47 f m Svara

    Tack för tipset skulle jag ju skriva oxå 🙂 länkar gärna till er shop såklart 🙂 visste bara inte att det var 20 % 🙂 mvh Lina

  4. ulrikatrendspanar november 28, 2011 on 10:03 f m Svara

    Hej hej!

    Allt är bra – har varit hemma och vabbat en vecka, Karma har varit riktigt dålig. Men nu är jag tillbaka, skönt!

    Kul att du vill skriva om det – och tack för att du vill länka. Nedan kommer länken till inlägget och koden är Bee och 20% under hela november (förstår att det var svårt att hitta)

    http://blogg.alltforforaldrar.se/ulrikatrendspanar/2011/11/02/nyheter-i-massor/

    Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna