VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kampanj – Varm & Skön!

Nu är det snart kallt och det dröjer inte länge förrän vi får dom första snöflingorna. Förra veckan fick jag till och med skrapa rutan på bilen…burr.

Såklart jag har fixat en bra kampanj i shoppen som förbereder er så ni klarar kylan galant:). Kampanjen heter ”Varm & Skön” och det finns ett par riktiga godbitar i den kampanjen.

Vi har just nu 200kr rabatt på alla våra overaller från Tuxer, Hummel och Lundmyr of Sweden + har jag satt ner priset på bra vantar och mössor och annat smått och gott.

Min lilla tjej har precis blivit blöjfri men är det för roligt så hinner hon inte säga till och olyckan är ett faktum. Jag har letat efter en bra extraoverall eller två prisvärdiga overaller som jag kan ha till dagis, för händer en olycka så måste det finnas en extra på plats.

Tuxer är ett ganska okänt varumärke för många, företaget Greiffs har funnits mer än 60år och är ett företag som designar och producerar sport- och fritidskläder för hela familjen under varumärket Tuxer.

Jag gillar Tuxer och har tagit in dom i shoppen av den enkla anledningen att dom verkligen har superbra produkter till riktigt bra priser – kanonkvalitet och jättesnygga. Jag har inte bara tagit in barnkläder utan även bra kläder för oss vuxna och i första hand till oss kvinnor så vi har bra och varma kläder som fungerar både till jobbet och i skidbacken/snöhögen, kolla in här får ni se.

Kolla in den här overallen – Tuxer Vinteroverall Comet  nu kostar den bara 599kr, som hittat! Finns även i blått, sån får det bli!

Tuxer Vinteroverall Comet nu 599kr (799kr)

Tuxer har även en annan modell som är lite tuffare men lika prisvärd och samma kanonkvalité som heter Tuxer Vinteroverall Universe 599kr (799kr)

Tuxer vinteroverall Universe 599kr (799kr)

Vi har även ett rackarrökar pris på en av dom bästa åkpåsarna på marknaden, Voksi Urban. Påsen kan man använda från att barnet är litet till och med ca 6år och då som en sovsäck. Man får med en förlängningsdel så man kan välja själv hur lång påsen ska vara. Perfekt till vagnen, till barn som gillar att sova utomhus, till pulkan…. Fyllningen på ovandelen är av dun och underdelen av ull – kombinationen är oslagbar!

Voksi Urban 1695kr (1999kr) finns i flera färger men jag gillar ju rosa:)

Sist men inte minst – min absoluta favorit och det är lammskinnet – det kan man aldrig ha för många av. Passar överallt, när som helst hur som helst och till vem som helst. Nu säljer vi ett superfint lammskinn i shoppen och till kampanjpriset 349kr, helt galet billigt!

Långhårigt lammskin som går att tvätta i maskin 349kr (649kr)

För att förbereda er ordentligt för kommande kyla så rekommenderar jag att ni klickar in här och fynda bland alla våra erbjudanden, välkommen in!

Ulrika

 


Kommentarer


  1. i min lilla lilla värld oktober 28, 2011 on 1:39 e m Svara

    Bara ÄLSKAR åkpåsen

    • ulrikatrendspanar oktober 28, 2011 on 4:52 e m Svara

      Ja men visst är den underbar – så himla snygg och bra, lång användningstid och det är ju kanon!

      Ulrika

  2. Lina oktober 29, 2011 on 11:25 f m Svara

    Tack för dina tips 🙂 Vi var till läkaren igår med O och han hade virus i halsen 🙁 Idag har han dock bara 38 gr i feber…så jag hoppas det är på bättringsvägen 🙂 Gillar din blogg 🙂 Mycket bra tips 🙂 ha en bra helg, kram Lina

  3. ulrikatrendspanar oktober 31, 2011 on 7:33 f m Svara

    Hej hej!

    Vad bra att du gick till läkaren, usch med virus – hoppas han mår bättre. Första året på dagis är jobbigt, dom är mer sjuka än friska, bara att gilla läget tyvärr:(.

    Kul att du gillar bloggen:)

    Kram Ulrika

  4. Jenny oktober 31, 2011 on 10:24 f m Svara

    Hej Ulrika,

    Finns det möjlighet att maila dig? Hittar ingen adress någonstans…

    • ulrikatrendspanar oktober 31, 2011 on 10:35 f m Svara

      Hej!

      Självklart kan du maila mig, min adress är [email protected]

      Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna