VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur mycket kan en liten tjej växa….

Sommaren är över och det är dags för nya tag och ny säsong!

Än så länge är jag inte jättevan småbarnsmamma, det är här första sommaren när Karma har haft sommarlov från dagis. Förra sommaren var man fortfarande mammaledig och hon skolades in i augusti.

Karma med sin sommarklädsel - klänning, solhatt och tofflor:). Härlig bild från vår Kreta resa

Så tillbaka till dagis…. Karma har skruttat omkring med Foppatofflor och klänningar nästan hela sommaren och nu när det var dags för dagis igen (och dåligt väder) så var det en annan klädkod som gällde.

Man fick sätta på henne byxor/leggings och tröjor med lång ärm och gymnastikskor trodde jag.. Jag började med ett par, aj aj aj, nästa par aj aj aj – tänkte att nu larvar hon sig, har trotsen även satte sig att hon inte vill ha vanliga skor tills jag mätte hennes fötter 16cm!

Hon har numera storlek 26/27 och är 2,5år. Jag vet inte om det är vanligt men det känns stort –  hon hade strl 24 innan sommaruppehållet hon har vuxit 1½ storlek. Hon har även kommit in i storlek 104, hon hade storlek 92 ett bra tag – kan man hoppa över en storlek? Karma har tydligen gjort det, 98 kom liksom bort i växten. Hur mycket kan en liten tjej växa….?!

Ni kan ju förstå vad jag har gjort i helgen RENSAT hela hennes garderob och på dom senaste luncherna har jag sprungit runt i diverse butiker för att köpa en ny garderob och framför allt nya skor, både gymnastikskor och gummistövlar.

Jag hittade riktigt bra saker i vår shop också – ni har väl inte missat att vi har total utförsäljning på en hel del varor till superpriser.  Jag gjorde ett par riktigt bra fynd bland annat det här tvådelade regnsetet från Tuxer – superfint och bra kvalité, jag är jättenöjd! Nu kostar det bara 199kr (399kr).

Superfina regnkläder från Tuxer, I like!

Och sen en bra T-shirt från Mysplysch för dagis för bara 39kr!!!!!

Fin fin tröja för 39kr (129kr)

Rean gäller till och med 25 augusti så vill ni fynda så är det snabba puckar som gäller:)

Så vad har jag lärt mig av det här…jo köp inte för mycket i en och samma storlek (tråkigt när dom inte kan använda det så länge) och var ute i god tid och köp inför kommande säsong, fynda på sommar rean när den drar igång. Gör inte som jag som väntar för länge och allt i butikerna är till ord priser.

UIrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna