VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kampanj – Sommar, sol och rumpan bar!

Hej på er!

Hoppas ni alla hade en underbar midsommar och att ni klarade er från regn. Vi fick ett par droppar på oss men det gjorde absolut inget, lite kyligt i början med det gick över sen till strålande sol och värme precis lagom när vi hade ätit klart och skulle ner till midsommarstången.

Karma med sin bästis Vilda - vi är grannar och dom föddes på samma dag:)

Vi är i fullt sjå att få Karma blöjfri och det går väl sisådär. Hennes bästis Vilda som är lika gammal går det galant för. När vi har semester så ska vi försöka lite mer på allvar men ändå på hennes villkor – har fått tips om att inte köra på för hårt. Det är ju så mycket enklare att bli av med blöjorna nu på sommaren när dom inte har så mycket kläder som ska av FORT.

Jag vet att det inte bara är vi som har planer på att få vårt barn blöjfritt nu under sommaren och därför så har jag gjort en kampanj i shoppen till alla oss som vill ha lite hjälp på traven.

Kampanj i shoppen

Klicka in här och få ta del av alla våra kanonerbjudanden i shoppen. Vi har bra priser på pottor, toasitsar och pallar – perfekt när småttingar vill bli blöjfria.

Nu när det varmt och vi ska åka till släkt och vänner kommer det att bli en hel del bilåkande för många av oss, därför så kommer vi skicka med ett sittskydd från AeroSleep utan extra kostnad till ALLA bilstolar som ni köper från oss under kampanjtiden 27/6 – 22/7.

Sittskyddet är gjort av ett material som tillåter luften att cirkulera fritt under barnet och ger en behaglig sittyta i alla slags väder och temperaturer. SUPERBRA! Barnen blir gladare och inte så kinkiga som dom annars lätt blir i en svettig bilstol, ett solskydd till fönstret och sen är det bara att åka iväg!

Sen så har jag handplockat ännu en kanonprodukt till kampanjen – I LOVE IT! Och det är grinden Flex 5 från BabyDan. Den är super! Den är flexibel och man kan använda den på så många olika ställen. På vintern har vi den runt vår braskamin (vi har en i sten och blir tokvarm) och nu under sommarhalvåret har vi den runt grillen, varken barn eller katt kommer nära, perfekt.

Flex 5 nu till kampanjpris i shoppen 1095kr (1495kr)

Vi har flera bra erbjudanden så det är bara att klicka in till kampanjen och hitta era fynd!

Ha en fortsatt bra dag!

Ulrika


Kommentarer


  1. Susanne juni 27, 2011 on 1:04 e m Svara

    Jag tycker du skall prova med training pants till din dotter. Det är en lite tjockare trosa som hjälper barnet att förstå sambandet mellan att vara kissnödig och en blöt byxa. Samtidigt skyddar de kläderna mot små olyckor:-)

    Susanne
    ImseVimse

    • ulrikatrendspanar juni 27, 2011 on 1:10 e m Svara

      Hej Susanne!
      Kul att du läser min blogg:), roligt att höra från dig! Jag vet att tygblöjer och training pants är en bra produkt – kanske ska ta och testa den, tackar för tipset!

      Ha en underbar sommar!

      Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna