VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Made in Sweden!

Dagarna bara rinner iväg och snart är det helg igen (några timmar bort). Det ska bli skönt att ladda batterierna efter en hektisk vecka.

Igår var jag på ett leverantörsbesök hos NG Baby det är en leverantör som jag tycker mycket om – jag har jobbat med dom i flera år när jag jobbade på Barnens Hus och Babyland. Under alla år så hade jag aldrig varit på besök hos dom i Emmaljunga och deras fabrik vilket jag ångrar idag – vilket ställe!

Allt dom tillverkar gör dom i deras egna fabrik i Emmaljunga, dom skär tyger, dom syr, paketerar och skickar iväg till sina kunder, snacka om ”Made in Sweden”. Det är superfina produkter i fina mönster och mycket av det kommer in i shoppen inom kort.

Här skär dom tyger till sina produkter

Här sys det spjälskydd

Här fyller man amningskuddarna med små frigolitkulor

Det här säger allt - Svensk hantverk, mallarna när dom skär till fyllningen till tex sittdynor

Dom har ett gediget sortiment som skapar ha-begär, fina sängkläder, kuddar och täcken, madrasser och bäddmadrasser, amningskuddar, skötbäddar, badcapar, haklapar, sittdynor till matstolar och mycket mycket mer. Jag hoppas ni ska tycka om deras produkter lika mycket som jag gör.

Det som är lite tråkigt är att dom inte har produkter i vuxenstorlekar – men när jag tänker efter så gör dom ju ”custom made” – kanske ska beställa ett kit hem till mig och maken:)

Psst på söndag är det morsdag och jag tävlar ut härliga fina halsband från Teething Bling, glöm inte bort att tävla hem en egen morsdagpresent:)

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna