VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Årsmöte och Branschdagen för Organisationen för barn och babyprodukter!

Igår var en stor dag för Organisationen för Barn och Babyprodukter, vår eldsjäl och styrelseordförande skulle lämna över stafettpinnen till en ny styrelseordförande. Jan Frick som är en Ikon inom babybranschen tog ett beslut förra året att avgå, han vill nu njuta av sin nya kärlek och att gå i pension, en underbar anledning.

Dagen började med ett årsmöte där vi valde en ny styrelseordförande – Sten Åke Kjellstedt. Han har jobbat i branschen väldigt länge och senast så jobbade han som försäljningschef på Akta/Graco, en bra och drivande person.

Jan Frick tackas av

Här lämnar Jan Frick över stafettpinnen till nya styrelseordföranden Sten-Åke Kjellsted

Efter årsmöte och lunch så började vår Branschdag. Vi hade bjudit in Fredrik Bergström som är en av landets ledande detaljhandelsexperter. Han är fd VD för Handelns Utredningsinstitut och är numera affärsområdeschef för WSP Analys och Strategi. Han hade en föreläsning som både innehåll information, grupparbete och diskussioner – superbra koncept och intressant. Vi diskuterade trendspaning inom handeln, vad kommer att hända  inom dom närmaste åren och hur har utvecklingen varit. Otroligt intressant och viktigt för vår bransch (alla branscher). Vad finns det för hot vad finns det för möjligheter, se trender och förstå efterfrågan och anpassa utbudet.

Fredrik Bergström

Här är en bild på nya styrelsen för Organisationen för Barn och Babyprodukter. Anna Appelros Bolin från Babyproffsen, Nils Dackås från Careb Trading, Helene Rydberg från Philips Consumer Lifestyle, Kent-Inge Wilson från Troll Nursery Ltd, Helena Sannicoló från BabyBjörn, jag och vår nya styrelseordförande Sten-Åke Kjellstedt.

Styrelsen för organisationen Barn och Babyprodukter

Kvällen avslutades med en båttur – vädret var alldeles underbart och vi fick en jättetrevlig resa fram och tillbaka till Waxholm.

Östanå som tog oss runt i Stockholms skärgård

Här stod vi och solade innan båten lämnade hamnen

Lite skönt mingel på båten

Jan Frick fick en pokal och är numera hedersmedlem i vår organisation:)

klockan 21 var vi tillbaka och då var det dags att åka hem, ännu en härlig dag med mycket bra information och sköna skratt.

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna