VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya varor i shoppen!

Efter en intensiv helg börjar jag så smått att återhämta mig. Det var underbart att få komma hem och krama familjen. Klänningarna som jag köpte på mässan gjorde succé hemma – så fort lillan fick syn på dom och förstod att vi hade likadana så blev hon överlycklig. Det vara bara att byta om på en gång – både hon och jag skulle sätta på oss klänningarna och sen skulle vi dansa tillsammans i vardagsrummet haha. Ett härligt välkomnande!

Här på jobbet att det hänt saker medan jag var borta – nya varor från Rätt Starts har blivit inlagda i shoppen, roligt. Det är en leverantör som jag har jobbat med sen dom startade  runt 1990. Då var dom först ut med leksaker för små barn med färgerna rött, svart och vitt. Det var revolutionerande i branschen – innan dom kom så var det mycket ljusa pasteller och gulliga nallar. Nu var det leksaker för små barn som kombinerade utveckling med funktion. Det hade gjorts forskning på att små barn såg dåligt och färger med kontraster såg dom bäst – kombinationen med rött, svart och vitt var oslagbart.

Det har gått ett par år sen dess och nu är dom en av dom ledande i Sverige att tillverka leksaker, matprodukter, sängkläder samt filtar med olika kända karaktärer som Pingu, Mumin, Tummen, Laban, Beskow m.m. Dom har även riktigt bra täcken, kuddar och madrasser till våra små liv.

Fint Babygym med Muminfigurer

Dom har även tagit in ett par riktigt bra produkter som dom är agenturer för i Sverige som Flexibath som är en ihopvikbar badbalja.

Flexibath som finns i flera färger

Här ser man hur man kan vika ihop Flexibath

Sen så har dom ett par babyvakter i sitt sortiment – den som jag gillar bäst är SuperNova, den har det mesta som en babyvakt ska ha.

Babyvakt SuperNOVA

Sen tillslut min egna favorit – Skohornet Boo Can Do! Det är perfekt för små barn när som ska sätta på sig sina skor helt själva.

Boo Can Do

Boo Can Do in action....

Nu är det dags för lite välbehövlig ledighet – när jag är tillbaka igen på tisdag så kommer det in flera varor och leverantörer till shoppen, kolla in då så får ni se!

GLAD PÅSK!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna