VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En hälsosam livsstil börjar inifrån!

BOSCH

Glänta på dörren till mitt nya kylskåp – Vita Fresh Plus!

http://www.bosch-home.se/aktuellt/vitafresh-kyl-frys

”Annonssamarbete med Bosch”

Nu har jag även installerat en ny kyl och frys från Bosch på mitt ställe på Gotland. Som vanligt är jag väldigt nöjd och ser fram emot att snart få bygga om hela köket och få ett sådant drömkök som jag längtar efter…Detta kylskåp har jag spanat på ett tag och jag är imponerad av:

  1. Snygg design i rostfritt stål.
  2. Optimal fuktighet som bevarar maten vitaminrik och fräsch upp till 3 gånger längre och detta märks verkligen!
  3. Massa med utrymme för färskvaror, drycker, stora skålar och en schysst belysning som jag gillar!

32629012010_fm_02_1
w55ycvcm6ptapzelgy3z

Jag lagar väldigt mycket mat pga att jag jobbar som matskribent och skriver kokböcker. Vissa veckor kan jag laga 40 maträtter och då krävs det en bra kyl och frys. Ofta försöker jag frysa in portioner och sedan ger jag bort middagar till grannar och vänner.

I denna kyl och frys finns en ”NoFrost” funktion där fukten samlas upp – på så sätt lägger sig inte fukten på dina matvaror. Värmen dras ur kylrummet och avfrostning sker automatiskt med jämna mellanrum. Det smältvatten som uppstår leds ut ur frysen och samlas upp i en speciell skål där det med hjälp av kompressorvärmen förångas. Genom den här tekniken sjunker luftfuktigheten i frysen och det bildas nästan ingen is eller frost alls.

ALLTSÅ….Avfrostning kan strykas från att-göra-listan!

Vill du läsa mer om Bosch kyl och frys kan du göra det här:

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna