VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min nya tvättmaskin och torktumlare från BOSCH!

IMG_2440

 

”Annonsamarbete med Bosch”

”Nu är tvättmaskinen och torktumlaren från BOSCH på plats i mitt sommarhus på Gotland och jag är överlycklig! Jag tvättar massor – inte bara för familjen utan även dukar och servetter till min restaurang som jag har öppet hela sommaren. Tidigare har jag haft en gammal tvättmaskin och jag kan säga att det är så stor skillnad på min nya! Så tyst, så snygg och så rymlig. Samma sak med torktumlaren som jag placerade ovanför tvättmaskinen. Jag bor på en gammal gård som ligger på södra Gotland och det är väldigt gammaldags men jag älskar känslan att gå ner i källaren och tvätta. Jag älskar också doften av nytvättad tvätt. En sak har jag fått lära mig när jag nu har denna nya tvättmaskin och det är att den har automatisk dosering

Många tror att de kan dosera rätt, och många doserar bara ”på en höft”. På denna maskin så finns något som heter i-DOS och det betyder ”jag doserar” dvs tvättmaskinen.

Dessutom väger tvättmaskinen tvätten och med en vattensensor ”ser” tvättmaskinen om det är mycket smuts i vattnet och behöver mer tvättmedel som då fylls på i tvättningens första fas.

Så exakt kan man aldrig dosera själv.

Det som är bra med detta är att tvätten blir ren utan att tvättmedlet varken över- eller underdoseras. Skulle man underdosera blir tvätten inte riktigt ren och ljusa kläder riskerar att kännas ”solkiga”. Tvättmaskinen behöver inte skölja i onödan eftersom det inte skett någon överdosering

Sist men inte minst – Man spar både på miljö och pengar (vatten – tvättmedel) med att få exakt så mycket tvättmedel som behövs – varken mer eller mindre.”

Som ni vet är jag ambassadör för Kronägg och det är jag med så stor självklarhet för jag tycker verkligen att ÄGG är ett av de bästa livsmedlen som finns – då blir det en självklarhet att jobba med ÄGG. Samma känsla har jag med BOSCH som varumärke. Jag har många köksmaskiner från dem och de är både prisvärda och framförallt kvalité. Jag tycker dessutom att man får mycket för pengarna och det är med stor glädje som jag kommer att bli ambassadör för BOSCH också!

Det jag älskar med detta företag är deras företagsanda, eller egentligen är det en stiftelse. Allt överskott BOSCH förvaltar går tillbaka till utveckling av produkter och produktion samt till olika projekt för exempelvis miljö, utbildning, forskning – alltså ett utvecklande företag!

Vill du läsa mer om BOSCH

eller om deras TVÄTTMASKINER OCH TORKTUMLARE så kan du göra det här

I LOVE BOSCH.

IMG_2436 IMG_2434

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna