VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Glutenfria chokladmuffins som ni bara måste testa!!!

I dag har jag lagat upp en massa maträtter och jag tänkte bjuda på en liten godsak här på bloggen…Nämligen KLADDKAKEMUFFINS som är helt otroligt goda och lättbakade! Prova dem i helgen och du får se. Dessutom är de sockerfria och jag använder bara minimalt med ersättning i form av agavesirap.

IMG_1509

Kladdkakemuffins – 6 st

2 ägg

1 dl sukrin

½ dl agavesirap

1 krm vaniljpulver

1 krm salt

4 msk kakao

1 ½ dl rismjöl

100 g smält smör

 

Avokadocréme

1 ½ avokado

1 msk agavesirap

3 msk kakaopulver

1 krm vaniljpulver

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg ,ed sukrin och agavesirap. Blada ner de andra ingredienserna och vispa till en jämn smet. Fördela i muffinsformar och sätt i i ugnen i ca 15 minuter.

Låt svalna något. Gör under tiden avokadocrémen genom att skala och gröpa ut avokado och lägg i en matberedare. Blanda ner agavesirap, kakao och vaniljpulver och mixa till en jämn smet. Lägg smeten i en sprits och fördela på muffinsarna. Servera som de är eller med färska bär!

IMG_1513


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna