VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Låt mig hjälpa dig att leva hälsosamt i höst!

UlrikaOm ni visste hur min inbox ser ut varje dag? Jag får i dag många mail om dagen från mina kunder som går på webbkurser som jag har utvecklat med färdiga menyplaner, recept och en coaching via facebookgrupper. Varje dag får jag läsa om människor som verkligen förändrar sin livsstil och hälsa på bara några veckor och det är fantastiskt!

I mina program går du ner ca 5 kg de första två veckorna (Turbo) och sedan ca 1 kg per vecka om du följer mina råd. Recepten är enkla och smakar ljuvligt och det är många som upplever att de aldrig har ätit godare (och är på en diet..) Sammanhållningen i mina webbkurser är fantastiska och hjälper när man ska jobba med att förändra sin livsstil och hantera alla tankar, behov och svårigheter. Under dessa veckor kommer du att få hjälp med att förändra din livsstil så att du på egen hand kan klara att fortsätta och få många nya bekantskaper.

Jag har nu utvecklat olika program för olika människor och har nedan webbkurser som startar den kommande månaden – läs och välj den kurs som passar dig och som du känner dig mest inspirerad av

Ulrikas Detox – start den 28 sept – 4 veckor – 795 kr – läs mer här:

Ulrikas Kickstart Steg 1 – start den 21 sept – 6 veckor – 895 kr – läs mer här:

Ulrikas LCHF Turbo – start den 14 sept – 2 veckor – 398 kr – läs mer här:

Ulrikas Höst Kickstart – start den 14 sept – 6 veckor – 895 kr – läs mer här:

Jag hoppas vi ses på webben! Hälsningar Ulrika

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna