VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

6 veckor till ett lättare liv!

Ulrikas KickstartNu är snart alla som har gått min första webbkurs klara och har under 6 veckor fått coachning, recept, menyplaner, inköpslistor och motivationshjälp av mig via en sluten fb grupp. Jag är alldeles varm i hjärtat och glad för det enorma resultat denna kurs har gett och hur positiva och glada alla är som har genomfört min Kickstart!

Vill du också anmäla dig till mina webbkurser – läs mer här och gör din anmälan!

I snitt har dessa tjejer (bara 1 kille) gått ner mellan 7-11 kilo under dessa veckor och nedan har jag lagt in några härliga citat:

 

”Vill bara säga att jag är så glad och tacksam för alla heja-rop och all pepp som har funnits här i gruppen! Utan er och Ulrika hade jag inte mått så bra som jag gör idag. Tusen tack och stor kram till er alla!”

”Ställde mig på vågen o klev ner igen. Ställde mig på vågen igen o klev ner. Flyttade vågen en bit o klev upp. Ok – nu får jag tro mina ögon….På två veckor har jag minskat med 5,8 kg! Underbart! Så glad o så tacksam för stödet av Ulrika och alla er andra!”

”Hej hopp! Den gångna veckan har jag tänkt tankar som ”det här är för lätt”, ”jag mår för bra” och ”jag är ju aldrig hungrig”! Har nästan trott att jag gått upp i vikt då jag tycker kläderna sitter som vanligt! Nackdelen med stretchjeans? Därför blev jag så glad när jag klev upp på vågen och den visade -2,2 kg sen sist. Totalt har de två turboveckorna resulterat i -7 kg.

”Hej på er, tänkte redovisa mina resultat igår: -10 kg och -33 cm. Och imorse nådde jag mitt mål som jag satte för den här kursen, jag vägde in under 75 kg. Är helt överlyckligt nöjd”

”Jag behövde boosta min motivation…så jag var och köpte nya jeans idag  jag kom i en strl 40!!! ”

”Vågar knappt tro vågen… -2,7 kg på senaste veckan och totalt nu -7,1 kg. Jag är 0,2 kg ifrån mitt andra delmål och har passerat det första som var – 6 kg!! Känns overkligt och otroligt. Måttet har minskat med 17 cm den här veckan och totalt -32. ”

”Totalt – 9,5 kg och -34 cm. Känns jättebra efter 5 veckor! Nu har jag gott ner mina kg som jag gick upp under sen sommaren o hösten. ”

Kolla gärna in Cecilias blogg vilken hälsoresa hon har gjort och vilken god mat hon har fått äta under hela kuren. Hon är nu nöjd och ska fortsätta sin hälsosatsning på egen hand!


Kommentarer


  1. Ylva Nyman 23 februari, 2015 on 09:16 Svara

    Hej Ulrika. Jag vill gärna gå med i kickstart, men jag undrar hur din meny/recept kommer att fungera för mig i arbetet. Jag har ett väldigt rörligt arbete som innebär resor och ingen vecka är den andra lik. Det innebär hotell, flyg o mycket bilkörning. Matlåda funkar inte så bra.Ibland inte tillgång till eget kök. Vissa dagar är jag naturligtvis hemma. Finns det möjlighet att vara med i kickstart och få detta att fungera? ICA finns det ju tillgång till överallt och det är ju inga problem att köpa sallad/kyckling osv. Vad tror du, kommer det att fungera för mig rent praktiskt? MVH Ylva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna