VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snart är det helg och frestelserna kommer vara många på lördagens knytkalas!

Idag har jag sådan fruktansvärd träningsvärk i benen att jag knappt kan gå i trappor, haha! Men det känns ändå väldigt bra, nu är jag på gång! Efter ett besök på ICA tillagade jag oxrulladerna med blomkålspuré till middag och åååååh vad gott det var! Blev matlåda till imorgon också!

Nu sitter jag med hårfärg i huvudet och färgar min utväxt och planerar vad jag ska ha med för något ätbart till en fest på lördag. Jag ska på tjejkväll och träffa massa goda gamla vänner och alla ska ta med sig någonting att äta. Jag har bestämt mig för att göra kycklingspetten med jordnötssås som finns med i boken! Till det ska jag äta massa grönsaker och sallad. Som dryck blir det vatten med citron i VINGLAS! Haha! Ska låtsas att det är ett gott vitt vin. Det kommer bli grymt kul! Och jag har berättat för alla som kommer att jag gör det här nu så ingen kommer tvinga mig att äta av värdinnans gudomliga kladdkaka-muffins (jag kommer förmodligen låsa in mig i ett annat rum medan de andra mumsar!). Skämt å sido, det kommer bli superkul och med den motivation jag har nu kommer inte ens de där muffinsen (muffinsarna? hur säger man?) stoppa mig! 🙂


Kommentarer


  1. camilla 21 januari, 2011 on 11:09 Svara

    Hej ja i morgon ska jag ha gäster hemma, oh vad ska man bjuda på? Får man ta ett glas rött till maten? Är på andra veckan.

  2. Ulrika Davidsson 21 januari, 2011 on 12:09 Svara

    Hej Camilla,
    Du kan välja vad du vill i boken till dig och dina gäster! Ett glas vin kan du gott unna dig. Vill du göra en dessert så rekommenderar jag Choklad och clementinpannacottan!
    Häslningar Ulrika

    • camilla 21 januari, 2011 on 12:39 Svara

      Tack för tipset, trevlig helg!!

  3. Lena ; Nybörjare på GI 21 januari, 2011 on 22:19 Svara

    Hej
    Var igår ute med fd jobbarkompisar som INTE vet att jag nu kör GI,, Nöjd över mig själv när jag beställde hummer och räk soppa , lät bli det goda vit löksbrödet…..1 glas vitt vin och svart kaffe utan efterrätt. Kändes som det var helt OK att ”fuska” 1 gg med vinet fast jag inte är så långt in i programmet…

    • Cassandra 22 januari, 2011 on 16:50 Svara

      Så länge man inte får ångest över något man unnar sig så är det lugnt enligt mig. Jag kan ibland få sådan ångest över att jag ”fuskat” att jag helt ger upp. Det är ju jättedumt! Ett litet glas vin lär inte förstöra för dig så kör hårt! Och du valde dessutom helt rätt med maten. Heja heja!

  4. Agnes 22 januari, 2011 on 16:27 Svara

    Hur många energibars får jag äta till mellanmål(fick ut 25 st på en sats)
    mvh
    Agnes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna