VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dag två och jag är supermotiverad!

Idag känner jag mig supermotiverad och glad! Det känns som att det är omöjligt att misslyckas! Det är kul att ni är några som kommenterar. Jag blir så inspirerad och peppad av er! Fortsätt med det! Härligt att varje dag titta in i en kyl som är välfylld också! Normalt brukar det finnas Pepsi Max, smör och lite tomater typ, haha.

Något jag funderar över är frukosten. Jag är extremt morgontrött och är inte en sådan som orkar lägga mycket tid på att förbereda och äta en frukost. När jag gjorde smoothie igår gick det fort, men det var alldeles för lite. Imorse åt jag ett kokt ägg, lite skinka och tomatskivor och en kopp kaffe och det funkade mycket bättre. Hade förberett äggen kvällen innan så det tog ingen tid alls, precis en frukost i min smak. Vad äter ni till frukost? Ge mig gärna lite tips på snabbfixade frukostar som mättar!

Nu mys i soffan framför ett favoritprogram – Masterchef!


Kommentarer


  1. Malin 20 januari, 2011 on 08:32 Svara

    Hej.
    Jag brukar äta lite turkisk yoghurt med mandel och/eller nötter, lite bär (köper frysta bär och tinar), och nu har jag även köpt hem Goia-bär tror jag de heter (sägs ju vara supernyttiga), de är också bra att strö på yoghurten. Ett annat tips är makrill i tomatsås på en riktigt grov GI-vänlig macka. Eller kanske en liten omellet med solrosfrön och linfrön, det går snabbt att svänga ihop.
    /Malin

    • Cassandra 20 januari, 2011 on 12:23 Svara

      Tack för dina tips Malin. Ska gå iväg och köpa lite nötter och bär idag. Jag föredrar yoghurt på morgonen före varmt faktiskt… 🙂

  2. Bella 20 januari, 2011 on 10:22 Svara

    Jag äter oftast Naturell yohgurt (KRAV) med Granola musli från René Voltaire. Om jag har banan (KRAV!) hemma, så har jag det i. Jätte gott, snabbt, nyttigt och enkelt!

    • Cassandra 20 januari, 2011 on 12:25 Svara

      Jag ska göra mig en egen müsli hade jag tänkt som finns på recept i boken, sen ska jag också äta müsli och yoghurt till frukost. Banan får jag inte äta, pga fruktos. Men bär! 🙂

      • Anna 21 januari, 2011 on 11:50 Svara

        Klipp ner ett halvt paket bacon i stekpannan, vispa 3-4 ägg med en skvätt grädde, bryn ihop. Räcker till frukost och lunch, komplettera med en tomat eller avocado. Kan faktiskt även ätas kall (eller ”väsk-varm”) fram på lunchtimmarna… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna