Emelie_Walles_Kappahl

 

 

Mood-1210743606_10153265580118356_1091221250_n 10743829_10153265579428356_1362076377_n 10744981_10153265580753356_573763920_n 10751644_10153265579073356_1772816913_n

Fotograf: Michaela Andersson 

Är det möjligt att jag har fått en ny dröm? eller man kan ha två samtidigt?
Är man helt säker på att man vill något i sitt liv så borde man gå all in, är man säker så är man. En sak som jag är säker på är att jag vill leva mitt liv tillsammans med en kille som får mig att känna saker som jag inte trodde var möjligt att känna. Jag känner så mycket mer för livet när jag är med honom, han får mig att se saker på ett helt annat sätt. Jag uppskattar min vardag mycket mer när jag får vara med honom. Det är så svårt att förklara men just nu kan jag verkligen inte se ett lyckligt liv utan honom. Han är en helt underbar person och min dröm är att få känna det här varje dag i resten av mitt liv.

Jag vill verkligen ha allt med den här killen, jag vill leva mitt liv med honom, jag vill utvecklas med honom, jag vill skratta och gråta med honom,  just nu så kan jag inte se ett liv utan honom. Jag var tidigare ifrån honom under en längre period och det blev värsta mardrömmen, jag klarar inte av att vara utan honom mer än en viss tid, jag vill inte vara utan honom längre en en viss tid.  Men att bli en modell är ändå en dröm som jag har, jag har alltid sett min framtid som modell, jag har alltid strävat mot mitt mål och dröm att jobba som modell i andra länder.  För att kunna försörja sig som modell så måste man åka iväg på många långa resor och just nu är det inte så jag vill att min framtid ska se ut.

Jag vill vara med honom, men jag vill samtidigt bli modell. Jag tror att kärlek övervinner allt och jag kommer aldrig vilja vara ifrån min kärlek så länge igen.  Det här förvirrar mig en hel del, för utan min modelldröm så känner jag mig tom eftersom att det har alltid varit min drivkraft och mål. Men nu är jag inte säker på att det är min drivkraft längre, utan nu är det Kevin som är min drivkraft, men samtidigt så är det fortfarande min dröm att bli modell. Ni förstår vad jag menar, det är sjukt förvirrande.. Eller det kanske bara är jag som överdriver och övertänker?

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Emelie

    Hej! Tycker inte du övertänker, men tror att du redan har ett svar på dina funderingar. Du skriver ju att du inte vill leva modellivet just nu. Följ din vilja så blir det inte fel! Skit i vad du ville för ett år sedan – det är vad du känner nu som spelar roll och sen kan du se tillbaka på det hela och veta att du följde din vilja.

    URL:
  2. Postat av: Angie M

    Jag tänker såhär: om du tar chanserna och åker på modellresorna så finns Kevin kvar när du kommer hem igen. Men när du tackar nej för att du vill vara hemma med Kevin så försvinner en möjlighet att komma längre i modellkarriären. Förstå mig rätt! Jag har också pojkvän, jag vet att det är jättesvårt det där. Men ge inte upp din dröm! Istället för att leva drömmen eller leva med Kevin; lev drömmen med kevin!

    URL:

Lämna en kommentar