image

image

image

Det finns en sak som jag inte förstår. Det verkar som om vissa tror att det är okej att ”mobbas” och vara elaka mot offentliga personer. Jag ser mina kommentarer osv lika mycket som alla andra och tro det eller ej men jag blir lika ledsen.
Att två tjejer i det här fallet sitter och skrattar åt mig för att jag är blek, är helt sjukt. Vad ger dem rätten till det?
Anledningen till att jag kommenterade tillbaka på bilden var för att jag kände att det kanske skulle göra så att de här tjejerna ist förstod att jag blev ledsen men nej?  Dom fortsätter att håna mig? Jag blir så jäkla förbannad.
För övrigt så känner jag killen som kommenterade bilden med 49 shades of White och han menar inget illa mot mig.
Jag hoppade över att svara på deras kommentar igen för att jag inte vill bråka med någon via min instagram. Men jag vill att alla ska förstå att det inte är okej någonstans… det värsta är att det finns fler mobbare än dessa tjejer.. och jag vet att det är så många fler offentliga personer som reagerar på det här och blir ledsna när andra är elaka.
Nu har jag sagt mitt. Tack.

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Helt sinnnessjukt att vissa personer håller på o sådär!! Hur kan man tycka att det är kul ens?
  Men försök att inte bry dig eller ta åt dig, tänk bara på alla dina andra läsare som älskar dig <3 :)

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jaa jag vet, jag förstår inte heller. Jag tar inte riktigt åt mig, men det är klart att det är tråkigt att se att några håller på så… Jaaa jag uppskattar verkligen alla som älskar mig :)
   Kram på dig! <3 <3

   URL:
 2. Postat av: Jennifer

  Så tråkigt med sånt där. Kom ihåg att du är underbar, stark och vacker! Massa kärlek till dig ❤️

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   TACK! jaaa jag får skita i dom dumma tjejerna som inte fattar vad det är dom gör.. Jag hoppas bara att dem inte beter sig så mot någon annan för den personen kanske tar åt sig jätte mycket :(
   Kram!

   URL:
 3. Postat av: Oscar Jettman

  Usch vilka idioter! :(
  Bara o radera…

  Kram kram

  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jaaa jag vet, super onödigt av dom. ÄÄÄssh det kan vara där, det är nog värre för dom än för mig att kommentarerna är kvar.
   Kram!

   URL:
 4. Postat av: Annica Lindholm Tejfors

  Verkligen inte Ok. Att folk överhuvudtaget ger sig på andra som de inte ens känner är helt sinnessjukt. Ni som är offentliga får stå ut med mycket men jag hoppas du ser och känner att de allra flesta älskar dig och det du skriver och lägger ut. Du är en tuff och stark tjej Ellinor och glöm inte att du är fin som du är

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tack Annicaa!
   Jaa jag vet ju att det är många som faktiskt uppskattar mig och vad jag gör och det är dem jag lyssnar på. Men jag läser ju vad alla skriver och det är aldrig kul att läsa något dåligt om en själv. Men som sagt, vi som är offentliga får stå ut med mycket elaka kommenarer. Och då är jag absolut inte ens i närheten av avad andra offentliga får stå ut med!
   Kram på dig!
   <3

   URL:
 5. Postat av: Emmy

  Vem är det som är modell? Dem eller du?
  Jag förstår inte hur man kan må bättre av att vara en äcklig människa som trycker ner andra och beter sig allmänt otrevligt. Men det är väl så, en del hittar alltid något att peka på för att själva må bättre. Du är fantastiskt vacker, en del sorgsna människor tål väl inte det.

  Stay positive! ♥

  URL:
 6. Postat av: Hanna

  Idioter rakt av!!

  Du är en vacker människa Ellinor och verkar väldigt härlig som person :) Försök att se bort från sådana elaka kommentarer och fokusera på alla bra som jag vet att du har en hel del av dagligen <3

  Ta hand om dig! // Hanna

  URL:
 7. Postat av: Josefine

  De är bara avundsjuka på hur vacker du är Ellinor! Skit i de, så fruktansvärt onödigt att lägga tid på sånna ididoter. Men uppenbarligen lägger de ju tid på att kolla på ditt foto så att det är sågult kan de ju knappas tycka haha;) Glöm inte att du är jättefin och tänk på att du säkert redan har kommit mycket längre i livet än vad de nånsin kommer göra!
  Kram på dig bästa Ellinor:)❤️

  URL:

Lämna en kommentar