394590_10151375164818402_835535215_n

Tuffjanna

Hej på er kära läsare, nya som gamla!

Jag är en 32-åring, fru, mamma, dotter, statsarbetare, nybliven träningsjunkie. Ja listan på etiketter på mig liksom alla människor kan nog göras oändlig. Men de jag nämnt är väl huvuddragen.

Jag min man David och vår älskade unge Astrid bor i vårt drömhus, åtminstone så nära vi bara kan komma, i närheten av havet en bit utanför Gävle. Det är första vintern här i huset och Gävles vana trogen så har vi skottat snö tills vi blivit blå.

På dagarna sitter jag med rumpan på en kontorsstol på Lantmäteriets huvudkontor och klickar på datorn. Efter att ha pendlat närmare 4 timmar om dagen i nästan 5 år (förutom föräldraledighet) så är lyxen att ha 20 minuter från dörr till dörr osedvanligt underbar.

Den här bloggen som ni halkat in på handlar om mig, saker runt omkring mig, saker jag tycker är viktiga och saker jag tycker är oviktiga men kanske roliga och ganska ofta skriver jag för er som jag inte träffar så ofta, som bor för långt borta eller som jag helt enkelt inte kan pussla ihop almanackorna med.  Vissa perioder blir det lite mer sporadiska inlägg och vissa perioder så blir det väldigt regelbundet men jag brukar sällan be om ursäkt om jag varit borta en period, jag har helt enkelt haft nyttigare saker för mig än att blogga.

Välkomna hit hur ni än hittat hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *