den nya vardagen

Husägare och -boende

Igår gick ju stora stora flyttlasset. Föga oväntat brummade bamselastbilen in på våran annars så fridfulla radhusgård en timme före utsatt tid.

Då Astrid har dragit på sig en elak virusinfektion med trasigt tandkött och värkande kropp så har ingen i familjen Eriksson sovit värst mycket på snart två dygn. Perfekt uppladdning för den här dagen.

Svärmor hade kommit ner för att få umgås (och vakta) lilltösen hela dagen. Dom skulle gunga, bada, leka och mysa. Tyvärr gör inte feber i två dagar direkt underverk för ett litet barns humör så att någon annan än jag, mamman, skulle vara med henne var totalt uteslutet.

Istället fick den stackars farmorn bära och slita med flytten hela dagen.

En dag som definitivt inte hade gått ihop utan världens bästa flytthjälpar Hasse med bilen, flyttkarl/elektriker Tony plus flyttkarl/ställföreträdande arbetsledare Britten. Ett superstort rosfång till min älskade make såklart som fick göra det här utan mig.

När vi kom ut hit till Hillevik så var även Johanna och sötaste Thealie här. Då fick A lite ny energi och gick med Thealie och farmor till lekparken så att jag kunde hjälpa till att tömma bilen och sen fortsätta med att plocka inne.

Ikväll blir det lite fredagstacos och sedan är det dags för premiärsovet. Ska bli intresant och se hur Astrid tar allt det här med sig till sängs.

Imorgon börjar en vardag i Hillevik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *