Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Sandkakor, samtal och tjejmiddag

Igår var barnen lediga från skolan, bara Selina som skulle iväg på skolresa. Oliver hade en kompis över på lek så det jämnade ut sig :-) Jag passade på att träna på löpbandet när David sov och det var motigt och framförallt varmt. Löpbandet står ute på altanen och luften stod helt still där. Men jag kämpade på 5km i en ökad tempo. Tycker dock att det är så mycket roligare att springa ute 😉 

Efter maten sådde vi lite olika saker som sallad, dill, lök, morötter m.m Älva började ”baka” sandkakor och snabbt hängde Nellie och Lilja med på leken :-) Peter rensade i blomrabatten bland kärleksörterna och liljorna och tjejerna vattnade :-)


Måste köpa lite fina färgglada blommor till så är vi klara sen :-) 

En lugn morgon idag med trötta barn. Skolbarnen har åkt och Älva, Lilja och David sover än. Jag passar på att njuta av en kopp kaffe innan barnen ska klä på sig och iväg till förskolan. När de är lämnade ska jag vidare till Jennifer och Bennys skola för samtal med de. Hoppas Lilja och David orkar med 2 utvecklingssamtal efter varandra ( knappt jag gör’t ). 

Idag ska jag bara träna styrka. Min bålstyrka är obefintlig och mycket pga delade magmuskler efter mina 11 graviditeter. Får sämre hållning och lättare ont i ryggen just för att musklerna håller inte ihop. Drömmen är att jag nån gång har råd att operera ihop magmusklerna… Just nu får jag göra mitt bästa med att försöka stärka de så mycket jag kan. 

Senare på eftermiddagen ska jag till Stockholm för att umgås med 2 fina vänner , Nina och Jenny ❤️  Jenny bor ju neråt i landet så vi passar på att ses när hon är i närheten :-) Nina har bokat bord och fisk och skaldjur står på menyn. Vad jag längtar till ikväll :-)

Nu ska jag få upp de små så vi kommer iväg i tid!

Ha en fin dag ❤️

2 thoughts on “Sandkakor, samtal och tjejmiddag

  1. Tipsar om att gå in här på fb och läsa på Födelsevrålet.
    Delade magmuskler ska inte ses som en skönhetsoperation utan för vad det är: en förlossningsskada. Och du bör kunna få hjälp med detta. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *