Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Första milen!

Idag klarade jag av min första mil *wihii* Gav mig iväg på en löptur med sikte på en 5 kilometers runda men kände mig sugen på att testa på milen 😉 Jag sprang inte hela tiden utan varvare med rask gång. Mitt vatten tog slut efte 8km så de två sista km blev tuffa men I did it ! Tiden blev 1.25 så nu siktar jag på att förbättra tiden lite grann :-) 

Jag har fått en härlig solbränna på ansiktet och axlarna på köpet 😉


Trött men glad men min proteindrink som smakat kladdkaka :-)

Jag känner att mina ben och min rumpa kommer att kännas av i morgon…

Det blev ingen grillning idag utan hemmagjord pizza som vi åt ute. Vi har en gammal gräsklippare utan klipp-donet och David älskar att få åka runt på den precis som hans syskon gör.


Dagarna avslutas numera med åkturerna. De lite större barnen kan köra själva och är riktigt duktiga på det :-)
Älva lekte i cykelvagnen och passade på att ta en liten tupplur 😉


 Kram ❤️

2 thoughts on “Första milen!

  1. Vad är det för protein? Letar efter någon god smak då jag har svårt för proteindrinkar över lag. Bra jobbat!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *