Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Njutning i solen

Idag har vi bara haft det skönt och njutit av sol och värme. Peter har fixat lite ute och förberedd så att vi kan ta itu med lilla trädgårdslandet imorgon. Oliver och Victor har haft kompisar över på lek och Alice har varit hos en kompis :-)

Vi valde att grilla idag med och några barn hann bli lite otåliga innan maten vart klar 😉


Älva har blivit jätte förkyld och hade ont i ena örat så hon fick gå med fetvadd i örat vilket inte var så populärt men det verkade hjälpa då hennes öra var mycket bättre ikväll. 

I morgon ska jag ut och springa, får se om jag får med mig Jennifer igen… Hon var lite tveksam när jag frågade hehee

Hur har ni haft det i värmen ?

Kram ❤️

One thought on “Njutning i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *