Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Löptur med dottern m.m

Äh men vilket fantastiskt väder det har varit idag!! Och dagen till ära valde jag att ta en löptur ute istället för på löpbandet. Fick även med mig Jennifer som visade tydligt att hon skulle enkelt fixa milen 😀 Jag ska nog ta med henne på nästa löpningsresa med Springtime minsann 😉


By the way – kolla ungens hår!

Om jag är avis på hennes man – JA! 

Nu får gärna någon iPhone – kunnig hjälpa mig lite granna innan jag blir knäpp!

Jag skulle ladda ner en app ( runkeeper ) idag och kom då på att jag har fått ett nytt kontokort så jag måste byta kortuppgifterna först. Det nya kortet har jag använt i över en vecka och vet att den fungerar men inte på appleID ?!? Gjorde om flera gånger men nej, fick inte den att acceptera mitt jäkla kort. Testade med ett helt annat kort och det funkade. Men jag vill ju ha mitt vanliga kort kopplad till mobilen *grr* 

Ok, försökte ladda ner runkeeper … Det gick inte ” appen kan inte hämtas nu ”. Testade med andra löpar-appar… Inget av de gick att hämta hem :-(  What the fuck är fel??? Hjälp en okunnig idiot som hatar tekniska problem ❤️ ( jag har stängt av telefonen flera gånger )

Givetvis så grillade även vi idag. 
Davids första ordentliga grillning :-)

Som han trivs att knata runt ute! Det vore kul att sätta fast en stegräknare på honom, han skulle nog vinna över oss alla 😀

Peter och ett gäng barn åkte och köpte lite ny sand och leksaker till sandlådan och även jord så att vi kan plantera massa gott som tex morötter, rädisor, sallad, dill, gräslök m.m :-) 


Lilja hade en väldigt hostig natt och har fått ta det lite lugnare idag. Hon är sin mössa trogen och blir jättearg om man försöker ta av henne den. Det var en kamp att få henne släppa vinterjackan för någon dag sedan, nu kan hon med lite tur gå ut utan sin fleecejacka 😀 

Jag som är en blekfis kända av solens strålar efter ett tag och satt mera i skuggan till slut. Men tänk på att barnen behöver verkligen smörjas nu 😉 

Har gjort en film i samarbete med Aco om just barn och solkräm med betoning på några viktiga saker att tänka på 😉 ACO:s produkter hittas på apotek.


Kram ❤️

9 thoughts on “Löptur med dottern m.m

 1. Kan det vara så att du måste in på internetbanken och godkänna att kortet används till internethandel först? Har för mig att jag har haft det bekymret.

 2. Visst är det härligt med uteliv och grilla!! :-) Vi har också levt det livet nu några dagar! Njuter!!

  Nordea har ändrat att man måste gå in på internetbanken och godkänna kortköp på internet och detta måste man göra varje gång (kortet ligger ”öppet” i 60 minuter). Jag kan tänka mig att andra banker har något liknande, pga många bedrägerier på internet.

  Vi har köpt nästan 1 liter solkräm 😀 😀 men så ska vi också åka utomlands inatt. Men solen tar även här. Det behövs verkligen att smörja in även här i sverige!!

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 3. För att kortet ska godkännas tror jag som många andra har skrivit behöver man gå in på internetbanken för att godkänna köp på internet.

 4. Det var väl runkeeper som lurade madeleine ilmrud att hon sprungit milen på 50 min, när det i själva verket var 80 min? Så den appen verkar ju inte så pålitlig.

 5. Hej på dig!
  Du måste in på banken och godkänna det nya kortet, verifieranbyvisa eller mastercaed måste också godkännas. Sedan funkar det bra.
  Ha det fint i vårvärmen

 6. Hej!
  Jag har en fråga. Ni har 13 fantastiska barn, hur känns det att ni är ”klara” eller tänker du -man vet aldrig vad som händer?

  Varför jag frågar?! Du har varit gravid vartannat år nästan? Saknar du just gravidstsdiet?

  Ha en fin helg!

 7. Hur gamla är era barn nu? Tänkte om åldrarna stämmer som står i headern, är det verkligen 3 år mellan Oliver/Alice och Thor? Trodde det var mindre åldersskillnad mellan dem. Är också nyfiken på om du saknar att vara gravid? Tycker du att det känns jobbigt att barnen blir äldre och att småbarnstiden en dag är över?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *