Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

En lång dag

Den här dagen har varit så himla seglång. Men har också fått en hel del gjort vilket är ju bra 😉 Jag har skrivit ut massa viktiga dokument från min gamla PC och sorterat allt så fint i en pärm. Skönt med lite ordning och reda. 

Peter har gått runt och städat och plockat och jag har haft taxi-tjänsten idag… Först  åkte jag till affären med Thor. Kom hem och en timme senare undrade Linnea om jag kunde skjutsa henne till bussen. Senare skulle hon hämtas och dagens fjärde och sista tur var för att skjutsa Alice till sin kompis där hon ska sova över. Detta med att ha lite framförhållning och planera inför bilturerna till Björklinge är det ibland si och så med 😀
Thor har plockat på sig något virus och är inte på topp så han fick stanna hemma idag. Hostig och ont i kroppen. De andra barnen är desto piggare 

  
En piggelin och en trötter ❤️

  
Kvällsnöje 

  Och Lilja ensam i köket med en toarulle i full gång att klippa toapapper i små bitar -:)

Barnen fick göra egna pizzor till middag vilket de alltid tycker är skoj och gott :-)

Godnatt ❤️ 

28 reaktioner på ”En lång dag

 1. Hej! Jag brukar läsa din blogg, och har gjort den en längre tid. Jag tycker att ni är jätteroliga att följa, både på bloggen och i youtubekanalen, så länge det inte känns för ”reklamigt” . Men jättekul att få följa er! Jag hoppas på fler NYARE youtube-klipp :-). Det vore kul att se hur era vardagar ser ut. Typ morgonprocedur, dagproecedur, eftermiddag med läxläsning och middag, läggningsprocedur, och där emellan någon ”hunden-procedur”.
  M.v.h

 2. Hoppas alla dina barn brinner ihjäl du är den sämsta mamma man kan ha tycker du om dina barn så tar du livet av dig så dom kan leva ett normalt liv

  1. Vad baseras detta på? Tycker mirka är en fantastisk mamma som ger alla sina barn så mkt tid och kärlek både i grupp och var för sig. Men antar att du Emma förmodligen är den bästa som finns i egna ögon och vet allt om alla andra. Vem önskar livet av barn eller för den delen vuxna?! Vem är sämst här egentligen!

  2. Hoppas innerligt att du Emma inte är mamma ! För såna sån dej borde inte vara i närheten ! Du borde vara fruktansvärt avundsjuk på Mirka & hennes fina familj , som dessutom klarar av att ta Hant om alla & se till deras bästa . Fy vilken låg jävla människa fy är ! Sånna som dej kan man inte göra annat än att skratta åt . Tragisk

  3. Men….. vad i hela friden skriver du ”Emma” ? Är du onykter eller ?
   Hoppas innerligen att du inte är så hemsk IRL.

  4. Alltså!!! Bland det värsta jag läst! Fy vad hemskt, hur kan man skriva något sådant?
   Hoppas att du Mirka anmäler detta, stor kram till dig!

  5. Emma…..HUUUR.. kan du bara skriva nåt sånt ???
   Vilken fruktansvärd människa du måste vara.
   Hoppas du blir anmäld!!!
   Hälsningar Skåneland.

  6. Så skriver man inte. Mirka är en underbar mamma och hennes barn är så fina o rara. Det är hennes liv, hennes familj.

  7. Alltså hur kan du ens skriva något dylikt? Vad tänker du med? Vad vär syftet med denna kommentar? Ta och skärp till dig ordentligt och lägg av med dessa dumheter! Jag tror mirka är stark och inte tar åt sig av detta men folk kan ta väldigt illa upp! Nej tvi för dig, hoppas någon kan ruska om dig så du får lite folkvett!

  8. Hör du Emma, så där skriver man inte om min familj. Mirka e den bästa mamman som finns. Så passa dig va du skriver. De fina läkare som kan hjälpa folks som mår så dåligt som du gör.
   Styrke kramar till Mirka me familj❤️

  9. Alltå Emma det du skriver är vidrigt och jag hoppas hon polis anmäler dig Du är bara avundsjuk inget annat

  10. Människa vad skriver du ? ? ? ? Har du läst det här Mirka.
   Hur kan du Emma önska hennes barn ska brinna ihjäl och önska livet ur Mirka.
   Sök hjälp

  11. Människa vad skriver du????
   Hur kan du önska att hennes barn ska brinna och att hon ska ta livet av sig?
   Sök hjälp

 3. Ta via IP-adressen reda på vem denna psykopat är som skriver något så fruktansvärt. Polisanmäl sen. Eventuellt också häng ut människan.

  1. Nu är du elak Malin , tänk på att Emma kanske behöver kärlek ? Vad hjälper det att hänga ut henne ? Tänk lite !

 4. ”Emma” jag antar att det inte är ditt riktiga namn, en sådan kommentar som du lagt är bara patetisk! Fetaste lördagskramen kommer här till dig Mirka & din fina familj!♡

 5. Mirka och alla som läser, strunta i Emma. Antingen är det en tonåring som mår dåligt eller en vuxen med psykiska besvär. Såna här kommentarer har ingen relevans, syftet är att få en reaktion av läsarna. Förmodligen är det synd om Emma.

 6. Emma är du sjuk i huvudet elr sånt skriver man inte hoppas du inte har barn ifall du har det stackars dem. Du behöver inte läsa Mirkas blogg ifall du ska skriva sådana idiotiska saker!!

 7. ” EMMA” HAR SKRIVIT SÅDANA ELAKA KOMMENTARER PÅ MÅNGA BLOGGAR JAG LÄSER. TROR DET ÄR NÅN SOM BARA VILL JÄVLAS ( HOPPAS DET I ALLA FALL)
  Vet inte om hon bara leker eller så mår hon fruktansvärt illa och behöver vård

 8. Nu har jag försökt kommentera två gånger, men det kommer inget fram
  Så nu gör jag ett försök till
  HUR kan du EMMA skriva att hennes barn ska brinna och önska livet ur henne? ?
  Skäms
  Sök hjälp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *