Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

10 thoughts on “Fredagsmys

  1. Ja vi brukar ha fredagsmys, det blir oftast någon lite godare mat som tar lite tid, typ pizza eller lasagne..
    Och typ glass efteråt :-)
    Eller ja vardagsmat är ju också gott 😉 men mysigt att slippa stressa fram maten, man kan lyssna på musik och ta ett glas vin medans man lagar mat 😀
    Det blir när vi är själva, är dottern hemma så blir det väl typ tacos och lite (mycket) godis..

  2. Mysigt med fredagspizza, så alla kan vara med och lägga på vad de vill ha. Blev bra rörd när jag såg klippet då du fick plusset i Familjen Annorlunda, det är så stora känslor i det klippet när man ser dig och Peter, även som åskådare dras man med =) Ni är underbara! Kommer ihåg när man fick se ett av era barns dop i någon av säsongerna i Fam Annorlunda, och låten som var med i slutet med Sarah Dawn Finer ”Med dig vid min sida”, det var så vackert så det vart servetter i högar efteråt 😉 Kram (och snyft) 😉 Ha en fin fin fredag!

  3. Finns det inga fler familjer som vill medverka i Familjen Annorlunda? Kommer serien återvända till nästa år eller blir det inget mer? Många som undrar men ingen verkar veta någon om det.

  4. Hur lång tid brukar leveransen av ansiktsmaskarna vara? Jag beställde i början av förra veckan men har inte fått dem än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *