Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Stora förändringar

Idag har jag försökt jobba undan saker som jag legat lite efter med. Inte alltid det lättaste att få datortid med två små barn hemma 😉 Jag har en del planer för framtiden och vågar äntligen satsa på de planerna. Det kommer att kräva mera jobb så jag måste hitta bra rutin för det så jag slipper sitta på kvällarna när jag är halvsovande. Det kommer att bli bra, det är jag säker på 😉
Idag har jag investerat för framtiden. Jag som aldrig någonsin skulle skaffa mig en iphone!?!  Många av mina vänner och kollegor har länge tjatat på mig att skaffa en macbook. Ja ja jaaa har jag bara sagt och i tysthet tänk inte i detta liv. Till slut blev jag dock övertygad över att en Mac är bra 😀

image

Vi får väl se om jag ens kan lära mig att använda de här sakerna 😉

David tränar på att lära sig att gå och tycker att det är jätteroligt att gå mellan mamma och pappa. Han börjar våga mer och mer och har nu tagit närmare 10 steg utan stöd. Snart springer han efter sina syskon :-)

image

Lilla stora hjärtat ❤

Nu ska morsan sova.
Kram ❤

13 thoughts on “Stora förändringar

 1. Det kan vara lite lurigt första dagarna att gå från PC till Mac, men snart kommer du märka vilken lätt dator det är! Enkel att förstå, och man kan tiöl och med fråga datorn om hjälp!
  Lycka till och grattis till Mac!

 2. Mirka kan du inte blogga om bilbarnstolar. Vilka ni haft, har, vilka som har varit bra, dåliga, pris, har ni köpt nya eller begagnade? Hur länge har barnen haft bilbarnstolar? Åkt bakåtvänt? etc. Samt hur läge ni andvänt bilbarnstolarna. Har hört att dom har en livslängd på 5 år och sen måste dom bytas ut.

 3. En mac har ett mer logiskt och enkelt användarsätt. T ex har du en mapp du vill flytta på så drar du bara den dit där den ska hamna. Det kommer att gå bra!

 4. Hej Mirka- jag och min dotter undrar om du vet var man kan se eller köpa tidigare säsonger av Familjen Annorlunda? Vi tycker så mycket om serien ☺️

 5. Jag skaffade en iPhone för 3.5 år sedan och en MacBook Air för 2.5 (snart 3) år sedan och jag är så nöjd.
  Allting fungerar och det är lätt att uppgradera till nya versioner, dessutom är batteritiden fortfarande toppen. Jag använder min kanske 2-3 timmar varje kväll och laddar den kanske var 3:e eller var 4:e dag. Det är toppen eftersom vi inte har någon naturlig plats att ha våra datorer uppställda när vi inte använder dem (vi lägger in dem i ett skåp).

  Eftersom jag jobbar med datorer (rättare sagt system bla mail) så vill jag inte behöva fixa med datorer på fritiden och då är Mac helt rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *