Mirka Norrström är trettonbarnsmamman i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Familjen består av Peter 52 år, Mirka 43 år, Kevin 18 år, Linnéa 16 år, Jennifer och Benny 13 år, Selina 12 år, Victor 10 år, Oliver och Alice 9 år, Thor 6 år, Nellie 5 år, Älva 4 år, Lilja 2 år och David, född i februari 2015. Dessutom tre stycken bonusbarn: Emmelie 29 år, Daniel 24 år och Mikaela 22 år. Familjen har även medverkat fem säsonger i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) Mail: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Annons

Dagens….nej ÅRETS roligaste text

( källa The one and only Flashback)

image

Så, nu vet ni. Min stora hemlighet har kommit ut! Det känns… Befriande. Nu kan jag öppet vara den som leder bordsbönen på alla middagar. Jag kan hålla bibelskola på min föreläsning på mässan. Vad skönt det känns.
Måste dock ta en snack med min gynläkare och fråga vad som hände med de spiralerna han ska ha satt i mig…? Var det bara sockertabletter jag fick som p-piller…? Jag är nog för naiv.

😀 😀 😀

PS. Jag vill bara klargöra att jag har ingenting emot troende osv. Läs med stor ironi 😉

14 reaktioner på ”Dagens….nej ÅRETS roligaste text

 1. Halleluja! Vi har alla fått oss ett gott skratt! Vad är det för mentalpatienter som samlas på Flashback? En del påstår att dom har egna barn! Aldrig i livet säger jag. Inga föräldrar är så korkade i ett modernt upplyst samhälle. Nä, det här är ett gäng med allvarliga problem som ger sken av att vara ”vanliga” föräldrar som ”diskuterar” FA. Skulle inte tro det.

 2. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  1. Fast det har ju inget med Adhd att göra. Så idiotiskt att använda adhd som du gör. Det är ta mig sjutton inte okej. Vet du nåt om adhd överhuvudtaget. Vet du något om att leva med adhd och att ha barn med adhd?
   Det är människor som du som sprider fördomar om den diagnosen. Den är ingen dans på rosor alla gånger. Och det blir inte lättare att leva med diagnosen och ha den i sin närhet när man får läsa så urbota dum komentarer.

 3. Allvarligt? Att folk orkar gå in å skriva å läsa å engagera sig där… Skulle vara bättre att lägga energi på annat!

 4. jasså minsann! Är det kanske någon journalist från aftonbladet som skrivit, de är inte så duktiga på att kolla källkritik. Må gud vare med dig 😉

 5. Mitt i det komiska är det också otroligt sorgligt att människor är i sådant behov av att prata illa om andra. Varför liksom?? Vad får man ut av att vara elak? Blir man inte bara mer ledsen själv som människa?
  (Och bra skrivet Marie om Adhd!! Det har verkligen inget med detta att göra!!)
  Kram till dig Mirka! Hoppas att du inte är inne på den där sidan för ofta. Du verkar vara en fantastisk människa (troende eller inte).
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons