VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Projekt: Liggvagn

Överst från vänster: Ärvd virkad babyfilt, girlang från Indiska (ca 79 kr), liggvagnen framifrån. Nederst från vänster: Liggvagnen från sidan, väska från Gekås (49,95 kr) som kommer användas som skötväska, den virkade nallen var en gåva. Totala utgifter för vagnen hittills: 129 kr.

Jag fick som sagt ärva en mörkblå liggvagn. Den är fin, men jag är inte jätteförtjust i tyget med nallarna på sidorna av liggdelen och suffletten, så jag har tänkt införskaffa mig ett nytt tyg att sy utanpå det gamla. Vet inte om det blir lila eller grönt än, eller kanske något mönstrat. Får se vad jag kan hitta på Skroten i Kinna. Vill också piffa till den så den blir lite mer färgglad, så jag har köpt/fått diverse tillbehör.

Att pimpa vagnen ska bli roligt men är förmodligen ganska tidskrävande och pilligt eftersom det nya tyget ska sys på för hand. Bilderna på vagnen är lite missvisande eftersom jag tog bilderna i skumt ljus nere i källaren men jag kommer uppdatera med nya och bättre bilder så fort jag kommit en bit på vägen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna