VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Where is my GAINS!!!

Det är 8 veckor kvar till SM och det innebär att jag har både fett och kilon att shredda men att räkna med mer gains kan jag nog inte.

Jag satte på mig förra årets tävlingsbikini för att ta lite bilder. Den satt väldight tight på min 69kg kropp. Den är ju sydd för 65kg (min tävlingsvikt). Ville jämföra med förra årets bilder. Tyvärr hittade jag inga bilder från exakt samma tidpunkt förra året men det spelar ingen roll för när jag jämförde kan jag ändå inte se så mycket GAINS! WHER IS MY GAINS!??

image

Här ovan ser ni dagens bilder. Det känns bra och när jag är klar kommer mina ben, armar och axlar att träda fram mycket mer för det gör dom alltid när jag tömmer… men en fantastisk gains?

image

Ovan är bilder bara några veckor innan tävlingen i Athletic fitness förra året. Där ser man tydligt hur benen kommer fram på lågt kroppsfett.

Att det ska vara så jäklar svårt för en lång stång som mig att växa! Jag har ju slitit som ett djur i gymmet hela året och ökat i allt styrkemässigt… och någonstans trodde jag att volymen skulle vara mer märkbar.

Men som sagt… jag är inte klar än och när fettet släpper ser jag nog större ut. Att jag växt känns ju speciellt på mina jackor och skjortor… de stramar runt ryggen men jag vill se det också!

Tänk på det, alla ni tjejer som är så rädda för att bygga synliga muskler och bli ”bulkiga” … det är inte så lätt som ni tror! Här ovan ser ni ett års slit med tung styrketräning 6 dagar/vecka och ökningen är ändå inte enorm.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna