VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Växtvärk

Jag är lång, 181cm och min man är lite längre. Mina barn kan nog räkna med att dom kommer att bli långa människor. Men att växa mycket och fort är inte lätt. Jag minns hur ont jag själv hade när jag var liten. Det var vidrigt vad ont det gjorde.

River har börjat få mycket växtvärk på senare tid. Han vaknar på nätterna och gråter hejdlöst tills han får Alvedon. Han håller alla vakna och värst är det för Ariel som då inte heller kan sova.

Nu har vi bokat tid hos doktorn för såhär kan vi inte ha det och inte heller kan man ge Alvedon till en 5-åring var och varannan natt.

Jag är mycket trött och sliten idag och jag behövde verkligen min sömn då jag kännt mig omtumlad i hjärnan efter sparringen i lördags med en huvudvärk som inte vill släppa.
Känner mig inte alls peppad på att hålla boxklass just nu… trött!

image


Kommentarer


 1. Prova att ge honom magnesium.

  • danijelahodges 09/10/2013 on 19:30 Svara

   Det ska jag pröva! Tack för tipset!

 2. amelie lagerström 11/10/2013 on 20:17 Svara

  En av våra söner och har haft massor av växtvärk sedan har var 2. Nu är han 6 och har just nu en bra period, men kunde förut vakna varje eller varannan natt och ha superont. Vi har kollat upp honom hos läkare, sjukgymnast och fick rådet att ge ipren innan han lägger sig, speciellt under ”dåliga” perioder och om han redan innan han lägger sig säger att han har ont. Då har han sovit hela natten och varit utvilad sedan. Jag kände dock som du, att det inte var helt ok att ge smärtstillande hela tiden. Så jag testade att värma en vetekudde rätt varmt och lägga på där det gjorde ont, och nu för tiden somnar han nästan alltid med den. Den lindrar verkligen smärtan och man slipper själv massera och hålla på mitt i natten. Så har ni inte testat vetekudde- kanske kan vara nåt som kan användas ibland istället för medicin.

  • danijelahodges 12/10/2013 on 09:38 Svara

   Oh, vad bra tips! Jag ska genast sticka iväg och köpa vetekudde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna