VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tuttar och rumpa under diet

Många tycks tro att man kan behålla sina kvinnliga former under en tävlingsdiet men det är riktigt svårt för oss tjejer med naturliga bröst. Har man dessutom en liten ”kill-rumpa” innan diet så är det väldigt svårt att få till ”rump-putet” under diet.

Under förra tävlingssatsningen kände jag mig som en kille ibland. Inga bröst, ingen rumpa, ingen mens men en jäklar massa pump!

image

Bilden är från förra året någon vecka före tävlingen.

Just nu har jag ca 4kg kvar så jag är inte så deffad som ovan bild men brösten och rumpan börjar försvinna. Igår stod jag framför spegeln och kunde ”vinka” med tuttarna (bröstmuskeln)… sådär som killar brukar göra så bröstmuskeln hoppar upp och ner. Roade mig ett tag åt detta och tänkte… nu har jag gått in i fas nummer två av dieten!

image

Jag har jobbar mycket på rumpan under året och även om muskelmassan ökat något är jag långt ifrån den där härligt bulliga, hårda rumpa jag kommer att få så småningom (ska ha!).

På scen såg det faktiskt ut som jag hade en rumpa för jag är bra på att posera 😉 men i vågrät position avslöjades min icke-rumpa tydligt…. vågar jag lägga upp denna bild…. ? Okej här är den nakna sanningen….

image

I en nerdeffad kropp i lodrät position ser jag ut som en mask. Detta är den fulaste tänkbara bild av mig under diet så just nu delar jag med mig av något jag inte är stolt över MEN det var just denna bild som gjorde att jag jobbat extra hårt med gluteus under året.

image

Bild från dagens pass: 100 dips (10×10) bänkpress, hantel press, cable fly och helvetes 2 min rodd x2 … De vidrigaste 4 minuterna i mitt liv 😂😂😂


Kommentarer


  1. Jes 02/02/2016 on 20:50 Svara

    Tack för det här inlägget! Vilken inspiration och så skönt att se en naturlig muskulös kropp :) Nu tävlar jag själv inte men vill satsa seriöst på stryketräning och verkligen bygga muskler. Själv har jag en i princip icke befintlig byst och då oroat mig över hur det skulle se ut med kraftigare kropp… men det här inlägget tänker jag om lite.
    Fantatiska armar och ben också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna