VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tre pass på ett mål mat

Igår blev det väldigt mycket träning. Det är så lätt att det bara blir så när solen skiner och kroppen mår bra. Två av mina tre pass var spontana men det första var inplanerat.

På morgonen efter frukost gick jag till crossfit boxen Prvi Tim

image

En stor box belägen i en mycket gammal nästan förfallen byggnad. Det var supermysigt inuti boxen och dom hade all utrustning man förväntar sig av en crossfit box.

De hade även ett litet café där de serverade kaffe och proteindrycker – mycket uppskattat!

image

De skulle precis köra en klass när jag kom som infattade löpning utomhus men jag hade helt fel skor för löpning och var inte alls sugen på att springa nu när jag såg den fina boxen.

Jag fick lov att egenträna utan problem, så det blev ett pass med 10 set viktade chins kettlebell roddar och push press. Sedan körde jag 8 pullups och 8 jack knifes OTM (on the minute) i 8 minuter.

image

Det var trevligt i boxen och jag stannade kvar för en proteindryck efter passet.

Sedan begav jag mig ihop med barnen och mamma till poolen för sol och bad, fast jag kunde förståss inte hålla mig ifrån att öva på min crawl i den långa ”laps” bassängen. Hade med mig mina goggles så jag körde på! Sjukt jobbigt! Var helt yr efteråt.

Vi gick för att äta sen lunch på stan och jag insåg snabbt att det kommer att bli ytterligare en proteindrink för min del (fanns ju inget som jag kunde äta).

image

Vi promenerade i flera timmar och bara mös av atmosfären. Jag började bli väldigt låg i energi och förstod att jag måste äta.

Det blev en middag på en mysig restaurang i Stari grad. Kyckling och pasta och bröd… babom! Sa kroppen och energin kom tillbaka!

När barnen och mamma gick hem så drog jag på mig joggingskorna för att dra ut till flod-stråket för en kvällsjogg i solnedgången!

image

Gudomligt härligt!!!! Jag bara sprang och sprang! Fick så mycket spring i benen av floden och den vackra solnedgången!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna