VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

StrongMama´s på klass

toes_to_bar

Torsdag betyde StrongMama klass. I dag var bara en sådan dag där alla körde 100%. Ingen förvirring eller gnäll utan bara tokhärlig energi både från mamas och bebbar. Jag tror det måste vara solen som gör allt lättare. Det som är kul att se är att vissa mamas som har gått ett tag på klassen eller haft/har pt med mig börkjar bli riktigt starka! I LIKE!! Träning ger färdighet och styrka. Är man där och kämpar kommer även resultaten. Sedan har vi även roligt och det är bonusen.

GO GO GO MAMAS!


Kommentarer


 1. Frida 23/11/2013 on 07:44 Svara

  Hej! Jag har en liten fråga om satsmama då jag tränat på sats länge . Jag födde barn med ett akut kejsarsnitt 22 oktober. Ärret läker jättefint och känner inget obehag i magen på ngt sätt nu en månad efter. Längtar efter att få träna igen då det ger sån energi och ryggen börjar säga ifrån :-). Tycker du att satsmama fungerar även för mig om ett par veckor? Mvh Frida och Charlie

  • danijelahodges 23/11/2013 on 15:53 Svara

   Jag råder alla med kejsarsnitt att vänata 10-12 veckor innan de börjar träna med högre intensitet än promenader och att lyft tyngre än barnets vikt. På min strongmama är alla övningar anpassade för den post-gravida kvinnan men risken finns att du dras med i ett högre tempo än vad som är fördelaktigt för dig just nu. Vissa mammor på klasserna mycket äldre bebisar så dom tar i ganska så friskt. Men jag hoppas att se dig om några veckor. Du är välkommen!!

 2. Frida 24/11/2013 on 15:17 Svara

  Tack för ditt snabba svar! Det är svårt att vara tålmodig när jag mår så bra men jag sj försöka!!! Jag gillar din blogg och den träningskläder du utstrålar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna