VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stark av mat

Laddning vs tömning! Jisses vilken skillnad i styrka! Har dietat ett tag nu och kroppen har inte varit så stark. Under och efter Decembercupens tävling fyllde jag på rejält. Kroppen sög åt sig all energi och första passet efter laddningen blev galet bra!  Jag kände mig stark som en björn!

Lilla jag, för det kan man kalla mig nu hi, hi, hi, var uppe på 80kg knäböj igen utan problem. Körde massa set utan att få den där hemska mjölksyran direkt. Gick på benpressen med 200kg och det gick också bra. Jag kände mig pigg och energisk! Tänk vad lite mat kan göra!!

80kg back squat som jag supersetade med utfall på 60kg!

Nu är jag inne på min tredje dag av tömning inför Luciapokalen och det är bland det jobbigaste jag har gjort! Det är så otroligt jobbigt att vara hungrig! Jag känner hur energin sakta men säkert lämnar mig….

Mina mål mat ser ut ungefär som bilden nedan… bortsett från min nakna lilla torsk med salt på och 5 liter dagliga vatten!
dietmat tömningCasein proteinpulver från MM Sports som jag blandar i vatten och vispar upp till en fluff….fast på bilden har jag misslyckats med fluffet (hur man nu kan göra det?). På det kör jag mina tillskott och vatten!

Igår körde jag ett ryggpass på Delta gym efter jag hade plåtat en teammmate (bilder från plåtningen får ni se i ett annat inlägg). Jag hade fortfarande styrka kvar igår och fick lite pump.

delta gymKänns skönt att se ådrorna igen!

Nu laddar jag mentalt för Luciapokalen! Tjoho in i dietdimman!

decembercupen athletic fitnessFler fina bilder från helgens tävling, tagna av Deseré Gullberg-Husberg !


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna