VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skolstart och Athletic Fitness träning

Igår var en sådan härlig dag som bara gled på och jag glömde till och med bort att jag var så hungrig som jag egentligen är. Coachen har strypt kaloriintaget igen och denna gång känns det. Jag hoppas att kroppen kommer att reagera på kaloriunderskottet på ett bra sätt och börja droppa lite till.

Men hur som helst så sken solen och min lilla fina son började 1:a klass! Stolt mamma var jag!!! Tänk att min lilla plutt blivit så stor!!!

börja skolanKolla på min son!!! Oj, oj, oj så fin han är!!!!

shirley clampMin gamla klasskompis Shirley Clamp har en dotter som går i samma klass som River och vi har redan börjat fantisera om hur dom kommer att bli ihop en vacker dag och hur söta deras barn kommer att bli :)

Efter skolstarten gick jag till gymmet och jobbade. Körde min klass utomhus vilket var så otroligt härligt! Det uppskattas verkligen av medlemmarna också.

Sedan mötte jag upp med min adept Erika som kommer att göra debut i athletic fitness på decembercupen i år. Hon var så jäklar GRYM! Det är ganska lång tid kvar och hon har redan kommit en lång väg i både chins och dips. Vi körde ett riktigt hårt pass med både chins, dips och rodd och efter 2 timmar var vi helt färdiga… slutkörda och lyckliga! Ja, för man blir lycklig av att träna Athletic fitness.

athletic fitnessErika rockar! Team MM Sports såklart!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna