VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista träningspasset som 95kg!

Äntligen söndag! Jag älskar söndagar. Förut brukade söndagen vara den enda dagen på veckan som jag inte jobbade på gymmet, utan hade familjedag. Nu har vi skapat en ny rutin och har söndagar som en härlig dag då vi som familj tränar ihop. River får leka av sig på minisats och jag och min älskade man har en och en halv timme på oss i gymmet för att bränna bort lördagensätardag”. Det har naturligt blivit så att vi har våran ”ätardag” på lördagar, då River måste få äta det han vill under helgen och jag vill inte att han ska få en bild av att sina föräldrar är rädda för att äta. Han tycker det är nog konstigt att jag inte äter kött och att vi vanligtvis alltid serverar två olika måltider. Med detta sagt vill jag tillägga att vi absolut inte går på någon diet men vi försöker att äta hälsosamt sex dagar i veckan och sjunde dagen är alltså en dag då onyttigheterna kommer fram.

I dag tänkte jag som vanligt köra igenom hela kroppen; bröst, ben, rygg och avsluta med lite armar och även coreträning. Vill verkligen känna att hela kroppen får jobba på ett dynamiskt sätt. Jag vill fokusera på att få en ”må bra känsla” i kroppen, alltså blir det inte frågan om några tuffa tag (ganska omöjligt även fast jag skulle vilja). Jag kommer att hålla mig på 14-15 på min egen borgskala”.

I sinnet kommer jag att skratta för idag är förhoppningsvis sista träningspasset som gravid 95 kilos kvinna! Går allt som planerat kommer jag att få klartecken av doktorn i morgon för induktion på tisdag och då behöver jag hela måndagen för att fixa allt som är kvar att fixa på min långa ”fixarlista”. Lite mentalträning vore heller inte helt fel att hinna med. Oj, nu när jag skrev om det blev jag lite nervös…. bäst att ”skutta” iväg till gymmet…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna